![]() |
Citat:
Nu a inceput Traditie1 cu legatura dintre ateism si sinucideri? Iar tu nu ai continuat in aceiasi directie? De ce nu l-ai atentionat si pe Traditie1? Doar pentru ca ti-a convenit ce a spus? |
Citat:
In primul rand, pentru ca aplicati categoriile in mod eronat. Mai exact, pretindeti o dovada stiintifica a existentei lui Dumnezeu; acest lucru este o enormitate pentru ca aceasta categorie, a stiintei exacte, ca studiu al naturii, sau al universului creat, nu se poate aplica creatorului universului, sau supranaturalului. Stiinta, ratiunea, dovada stiintifica ne pot sugera existenta lui Dumnezeu, nu ne pot oferi dovada stiintifica a existentei Lui. In al doilea rand, gresiti, atunci cand va referiti la "datele certe" pe care le invocati in favoarea adevarului unei teorii sau alteia. Atunci cand imi veti putea arata un electron, vi-L voi arata si eu pe Dumnezeu. |
Citat:
Nu confunda incopetenta justitiei cu lipsa criminalitatii. La noi politistul iti spune sa renunti la plangere cand l-a prin chiar el pe minoritar cu caruta plina. Tot la noi nu exista mari corupti. Acum, hai sa-ti explic de ce afirmatia de mai sus nu arata decat un singur lucru, acela fiind cat de ilogic esti. Ai luat niste cazuri particulare si ai generalizat tragand o concluzie. Cand o sa arati ca macar in medie tarile preponderent ateiste sunt mai periculoase decat cele teiste, atunci ai o concluzie valida. Ceva imi spune totusi ca nici atunci n-ai sa iei in calcul infuzia de imigranti si gradul de competenta al justitiei. PS citisem o stire care spunea ca in judetul Gorj parca nu au existat cazuri de gripa porcina. UAU! Nici in tarile cele mai dezvoltate nu era situatia atat de fericita. Sa fie o minune ortodoxa? Or sa vina americanii sa invete cum se face? Ei, as! Au existat cazuri destule de gripa dar nu s-au raportat! |
Citat:
Este enormitate sa vorbesti despre dovezile existentei lui Dumnezeu, dar cand vorbim de stiinta ma pui sa-ti arat electronul ... Asta nu este enormitate din partea ta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nici dumneavoastra, nici eu, nu am cerut nimanui sa ne arate electronul, pentru a crede in existenta lui. |
Citat:
Pentru inceput, va rog ca, inainte de a continua cu acuzatiile care se refera la "dovezi", sa definiti cat mai exact termenul. Ce intelegeti prin "dovada" ? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:35:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.