flying |
13.04.2010 18:54:10 |
Citat:
În prealabil postat de Garrett
(Post 234494)
" Ar trebui " :-)
Propun un exercitiu: fiecare dintre cei care au raspuns la acest subiect, sa mearga "in lume" si sa faca o fapta buna. Fiecare dupa propria judecata si apreciere a ceea ce este o "fapta buna". Apoi sa spuna celorlalti ce anume a facut si care crede ca este importanta gestului sau.
Cine se baga?
|
pai tu deja ai facut o fapta buna pe care ne-ai povestit-o anterior:
Citat:
În prealabil postat de Garrett
(Post 234480)
Cand mai merg la Biserica mi-e rusine de mine si mi-e rusine pentru Omul din jurul meu cand vad (nu ai cum sa nu vezi, daca ai curajul sa tii ochii deschisi) cum oamenii se roaga cu atata zel in fata lui Dumnezeu, iar apoi in fata Omului sunt niste straini, nepasatori, distanti, cu un discurs (mai mult sau mai putin voalat) care nu transmite decat: "Treaba ta, eu ti-am spus". Cum poti, ca slujitor al lui Hristos, ca iubitor de Oameni, sa te impace gandul ca ai prezentat, ca o reclama, "calea" de urmat, iar apoi ti-ai vazut linistit de rugaciune si de mantuire?
|
a-i vedea pe altii si a-ti fi rusine de nepasarea ,raceala altora poate fi o fapta buna mai ales daca FACI OBSERVATIA asta NU cu viclenie .
oricum UN SFANT n-ar fi observat ce ai observat tu , ci ar fi gandit ca e cel mai pacatos om din biserica aceea si se minuneaza cum il mai tine Dumnezeu pe pamant desi el greseste in fiecare secunda; de asemenea cand te observi pe tine n-ai timp sa observi pe altii ci ii vezi pe altii mai buni decat tine ;
se pare ca neregulile pe care le observai tu la altii sunt din cauza ...ta . pentru ca nu te rogi pentru ei iata in ce stare au ajuns ...asa ca vezi ce faci in continuare.
|