Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sminteala mintii, sau setea de cunoastere sterila (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9051)

vintage 24.06.2011 11:10:55

Citat:

În prealabil postat de vintage (Post 371691)
De ce, DRAGA mea prietena? De ce esti atat de reticenta cu EL?
Dar sa sti, chiar daca tu inu-L pui deasupra tuturor lucrurilor, El tot acolo este. Cu voua sau fara voia noastra.

Am corectat!
Iarta-mi greseala !!!

Lilith23 24.06.2011 11:24:13

Citat:

În prealabil postat de vintage (Post 371692)
Am corectat!
Iarta-mi greseala !!!

Of... nu sunt reticenta! Discutia despre credinta mea ar fi una prea lunga si nu e locul potrivit pentru asa ceva. Ma refer la topic. Ne'am abate de la subiect.

vintage 24.06.2011 11:29:43

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371695)
Of... nu sunt reticenta! Discutia despre credinta mea ar fi una prea lunga si nu e locul potrivit pentru asa ceva. Ma refer la topic. Ne'am abate de la subiect.

OK. Cum vrei tu... :(

AlinB 24.06.2011 12:02:57

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371633)
Doar ca afirmatia Mariei, cum ca eu nu as avea necazuri, m'a bulversat putin.

Se poate si mai si..
Probabil se referea la genul de necazuri care te duc pe culmile disperarii si te fac sa afli lucruri noi despre tine..

Lilith23 24.06.2011 12:17:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 371700)
Se poate si mai si..
Probabil se referea la genul de necazuri care te duc pe culmile disperarii si te fac sa afli lucruri noi despre tine..

Si ce te face sa crezi ca eu nu am parte de ele? De ce eu nu as fi pe culmile disperarii acum?

o nestiutoare_ 24.06.2011 12:24:21

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371592)
Poate o pune la colt si vine cu rigla. :-s Sau o fi avand vreun "cal balan" ascuns prin ceruri.

Foarte nostim. Sunt pe jos de atata ras.

N.Priceputu 24.06.2011 12:29:56

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371695)

Spui că ai fost creștină cândva, dar nu mai ești. Ce anume te-a făcut să-ți schimbi convingerile? Sunt înclinat să cred fie că partea omenească a religiei, înțelegerea ei de către creștinii pe care i-ai întâlnit ar fi de vină, fie că suferința pe care o înduri te face să te revolți împotriva lui Dumnezeu.

Nu vreau să mă bag în sufletul tău mai mult decât vrei tu, însă din răspunsurile date pe forum am văzut că ești o persoană deschisă. Aș vrea să deschizi un topic în care să ne vorbești despre tine; numai dacă crezi că am putea să îți fim de folos cu răspunsurile noastre.

Lilith23 24.06.2011 12:36:39

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 371704)
Foarte nostim. Sunt pe jos de atata ras.

;) Vezi sa nu te doara burtica!

o nestiutoare_ 24.06.2011 12:39:20

Citat:

În prealabil postat de Lilith23 (Post 371707)
;) Vezi sa nu te doara burtica!

Nu, nu. De la atata distractie se trag altfel de dureri.
Burtica mi-e calita.

Lilith23 24.06.2011 12:46:50

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 371706)
Spui că ai fost creștină cândva, dar nu mai ești. Ce anume te-a făcut să-ți schimbi convingerile? Sunt înclinat să cred fie că partea omenească a religiei, înțelegerea ei de către creștinii pe care i-ai întâlnit ar fi de vină, fie că suferința pe care o înduri te face să te revolți împotriva lui Dumnezeu.

Nu vreau să mă bag în sufletul tău mai mult decât vrei tu, însă din răspunsurile date pe forum am văzut că ești o persoană deschisă. Aș vrea să deschizi un topic în care să ne vorbești despre tine; numai dacă crezi că am putea să îți fim de folos cu răspunsurile noastre.

That is a big "no no"! Nu imi place sa fiu in centrul atentiei. Ca sa nu mai spun ca un topic despre mine ar fi o uriasa dovada de egocentrism. Pana la urma, nu inteleg de ce ar trebui sa vorbim despre mine. Nu am o problema anume in care sa va cer ajutorul, asa cum au altii care scriu aici pe forum. Adica, ma rog, am una, dar nu ma puteti ajuta cu asta.

Nu pot sa identific un moment anume sau un motiv special pentru care nu mai cred. Eram copila cand mergeam la biserica, cand invatam rugaciunile ca pe niste poezii. Apoi da, la un moment dat m'am revoltat, cum zici tu, in urma unui eveniment traumatic. Nu pot sa spun ca mi'am schimbat total convingerile. Adevarul e ca mereu am avut indoieli si intrebari la care nu gaseam raspuns. Apoi am inceput sa nu'mi mai pun nadejdea in nimeni si in nimic altceva, in afara de mine si puterea mea de a merge mai departe. Doar asta m'a ajutat de'a lungul unei vieti scurte, dar zbuciumate. Poate de aceea ma "aprind" cand lumea zice "ai 21 de ani, nu stii tu ce'i aia suferinta"!

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:52:53.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.