Lilith23 |
24.06.2011 12:46:50 |
Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
(Post 371706)
Spui că ai fost creștină cândva, dar nu mai ești. Ce anume te-a făcut să-ți schimbi convingerile? Sunt înclinat să cred fie că partea omenească a religiei, înțelegerea ei de către creștinii pe care i-ai întâlnit ar fi de vină, fie că suferința pe care o înduri te face să te revolți împotriva lui Dumnezeu.
Nu vreau să mă bag în sufletul tău mai mult decât vrei tu, însă din răspunsurile date pe forum am văzut că ești o persoană deschisă. Aș vrea să deschizi un topic în care să ne vorbești despre tine; numai dacă crezi că am putea să îți fim de folos cu răspunsurile noastre.
|
That is a big "no no"! Nu imi place sa fiu in centrul atentiei. Ca sa nu mai spun ca un topic despre mine ar fi o uriasa dovada de egocentrism. Pana la urma, nu inteleg de ce ar trebui sa vorbim despre mine. Nu am o problema anume in care sa va cer ajutorul, asa cum au altii care scriu aici pe forum. Adica, ma rog, am una, dar nu ma puteti ajuta cu asta.
Nu pot sa identific un moment anume sau un motiv special pentru care nu mai cred. Eram copila cand mergeam la biserica, cand invatam rugaciunile ca pe niste poezii. Apoi da, la un moment dat m'am revoltat, cum zici tu, in urma unui eveniment traumatic. Nu pot sa spun ca mi'am schimbat total convingerile. Adevarul e ca mereu am avut indoieli si intrebari la care nu gaseam raspuns. Apoi am inceput sa nu'mi mai pun nadejdea in nimeni si in nimic altceva, in afara de mine si puterea mea de a merge mai departe. Doar asta m'a ajutat de'a lungul unei vieti scurte, dar zbuciumate. Poate de aceea ma "aprind" cand lumea zice "ai 21 de ani, nu stii tu ce'i aia suferinta"!
|