Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Calugarul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5013)
-   -   Calugarii cu id de YM (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8885)

cristiboss56 16.05.2010 00:33:06

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248739)
Subiectul aici nu erau mirenii,ci calugarii cu laptop.Pentru mireni am deschis acel topic cu mantuirea.

Nu e păcat să ai un laptop , ci pentru ce îl ai, la ce îl folosești, cu ce scop! Valbil pentru toți de la Patriarh până la ultimul mirean.

Daniel777 16.05.2010 00:37:38

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 248742)
Nu e păcat să ai un laptop , ci pentru ce îl ai, la ce îl folosești, cu ce scop! Valbil pentru toți de la Patriarh până la ultimul mirean.

Eu vorbeam de calugari,tu poti avea si 5 laptopuri....

cristiboss56 16.05.2010 00:52:21

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248744)

Eu tot de călugări vorbesc, apoi eu nu am , dar iată îmi pot folosi telefonul și asta o pot face și ei ! Dar oare este cineva deasupra "Legii" ? Greșim când privim astfel !

Daniel777 16.05.2010 00:56:48

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 248746)
Eu tot de călugări vorbesc, apoi eu nu am , dar iată îmi pot folosi telefonul și asta o pot face și ei ! Dar oare este cineva deasupra "Legii" ? Greșim când privim astfel !

Calugarii trebuie sa se roage ,nu sa stea de vorba pe net.Tu poti sa stai cat vrei,ei au altă misiune si menire .

cristiboss56 16.05.2010 00:58:40

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248744)

Intră pe site-ul Maicii Siluana și ai să te convingi de misiunea nobilă ce este acolo ! Alege și culege ce-i de folos , căci asta se simte, se vede și nu-i trebuie aprobarea cuiva , căci toate cele de folos aproapelui sunt binecuvântate !

Daniel777 16.05.2010 01:03:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 248748)
Intră pe site-ul Maicii Siluana și ai să te convingi de misiunea nobilă ce este acolo ! Alege și culege ce-i de folos , căci asta se simte, se vede și nu-i trebuie aprobarea cuiva , căci toate cele de folos aproapelui sunt binecuvântate !

Calugarul trebuie sa se izoleze de lume si tu vrei sa tina conferinte .Bravos!

cristiboss56 16.05.2010 01:12:41

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248747)
Calugarii trebuie sa se roage ,nu sa stea de vorba pe net.Tu poti sa stai cat vrei,ei au altă misiune si menire .

Greșești, și noi trebuie să ne rugăm și să nu facem clevetire și nopți albe pe forumuri , pe net sau mai știu eu unde. Dar e ușor a judeca și mai greu de făcut cea ce judecăm cu atâta îndârjire drăcească. A-ți ajuta aproapele se face prin rugăciune, milostenie, iubire, înțelegere, o vorbă bună , un cuvânt de învățătură . Și toate astea nu sunt valabile doar pentru X sau Y , ci pentru toți. Exagerările de orice fel , nu duc la nimic bun, precum și judecățile rigide venite doar de dragul unui senzațional stupid și fără rost. Poate nu ai aflat , dar 95% din mănăstiri au site-uri proprii ce sunt administrate de cei de acolo. Netul este o realitate , precum becul , banalul bec , ce a înlocuit de multișor lampa cu gaz !

Daniel777 16.05.2010 01:16:15

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 248751)
Greșești, și noi trebuie să ne rugăm și să nu facem clevetire și nopți albe pe forumuri , pe net sau mai știu eu unde. Dar e ușor a judeca și mai greu de făcut cea ce judecăm cu atâta îndârjire drăcească. A-ți ajuta aproapele se face prin rugăciune, milostenie, iubire, înțelegere, o vorbă bună , un cuvânt de învățătură . Și toate astea nu sunt valabile doar pentru X sau Y , ci pentru toți. Exagerările de orice fel , nu duc la nimic bun, precum și judecățile rigide venite doar de dragul unui senzațional stupid și fără rost. Poate nu ai aflat , dar 95% din mănăstiri au site-uri proprii ce sunt administrate de cei de acolo. Netul este o realitate , precum becul , banalul bec , ce a înlocuit de multișor lampa cu gaz !

De ce vorbesti asa incalcit,ca nu inteleg nimic.Daca nu stii ce inseamna calugar,du-te si citeste si apoi revino sa mai discutam.

cristiboss56 16.05.2010 01:18:11

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 248749)
Calugarul trebuie sa se izoleze de lume si tu vrei sa tina conferinte .Bravos!

Bravos , ai zis-o ! Păi la cât năvălesc mirenii prin mănăstiri , numai izolare nu-i . Pustnicii sunt singurii (momentan) mai izolați, în rest . . .

Daniel777 16.05.2010 01:20:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 248753)
Bravos , ai zis-o ! Păi la cât năvălesc mirenii prin mănăstiri , numai izolare nu-i . Pustnicii sunt singurii (momentan) mai izolați, în rest . . .

Asa ca ,sa-i lasam in pace,ca dupa aia o sa ai pretentia ca si pustnicii sa aiba laptop,nu de alta,dar nu ai cum sa ajungi la el in grota...

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:51:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.