kosmy022 |
25.03.2010 16:59:41 |
Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
(Post 210616)
Doamne ajuta,
Nu am mai auzit demult mai nimic legat de subiectul asta. Mai stie cineva ceva?
Stie cineva daca codul de bare de pe permisele de conducere contine cei 3 de 6 sau nu? Pare a fi altfel de cod decat cel de pe produse.
Stie cineva de ce se tot repeta ca cipurile cu 3 de 6 in ele? Unde anume au cei 3 de 6? Se pot vedea?
Stie cineva daca mai vin cartile de identitate biometrice in 2011? Vor avea cip? Vor avea cod de bare?
Stie cineva de ce spun unii ca ne pierdem sufletul daca acceptam cipul de pe actele de identitate?
Multumesc,
Bogdan.
|
Eu cred ca tare se mai distreaza cei care au conceput sistemul cu 3 de 6 de situatia creata! PAna la urma pare singura explicatie plauzibila : au pus acolo 3 de 6 ca sa-si rada de unii crestini.
Ce mi se pare mie curios este ca, desi au adoptat pozitia neoprotestanta occidentala vizavi de cipuri, cei care o sustin la noi se cred cei mai ortodocsi dintre ortodocsi !
N-a aratat nimeni cum ne afecteaza sufletul niste circuite electronice, ci ne tot sperie ca suntem cazuti din ortodoxie toti care nu ne speriem la randul nostru !
Eu raman la pozitia duhovniceasca a pr Teofil si a pr Porfirie din Grecia, care nu considera ca trebuie sa ne temem de asa ceva.
|