![]() |
Avem conducatorii pe care ii meritam.
|
Citat:
Cat titlul acestui topic, despre "Basescu- unsul lui Dumnezeu", fara suparare, dar 10 minute nu m-am putut opri de ras... asa grait-a Zalmoxis |
Citat:
TOATA(toate) conducerea este de la Dumnezeu! Stiu ca Basescu nu are mult par, dar fii sigur ca nici un fir de pe capul lui nu se misca fara voia Domnului! |
"Stiu ca Basescu nu are mult par, dar fii sigur ca nici un fir de pe capul lui nu se misca fara voia Domnului! "
Asta nu neg, Dar pe de alta parte, cand Dumnezeu vrea sa pedepseasca un popor, le da de multe ori si conducatori nevrednici... |
Citat:
Nu a zis nimeni ca TOT ce vine de la Dumnezeu este bun! |
Tot ceea ce vine de la Dumnezeu este bun.Nu avem variante!
Diverse pasaje din Evanghelii care sustin supunerea oarba in fata celui ce detine sceptrul cred ca au aparut pentru crestini undeva in Evul Mediu, evident preluate de la romani, egipteni etc.Este mai simplu sa domini masele daca ai ca si aliat religia. Base,Geoana si restul sunt la baza lantului trofic daca ne raportam la religie, in speta crestinism. Asa cum noi Il avem exemplu pe Isus ei il au drept model pe anticristul din cartea lui Soloviov.Iubirea de sine dusa la extrem. Base sau Geona sunt rezultatul unei societati "ticaloshite" :) |
Citat:
Multumesc de atentionare , ai dreptate...am vrut sa spun Nu tot ce vine de la Dumnezeu este placut. |
Citat:
|
vivat ,vivat ,vivat
Basescu macar a incercat sa aiba idei de reformare a statului roman.
Insa stim ca,cei 2 milioane de membri de partid si de turnatori, daramatorii de biserici,ateistii de ocazie...nu dorm ! Revolutia s-a facut in Ardeal,. Transilvania a votat totdeauna cu schimbarea,iar sudul si moldova cu, comunistii ! basescu a avut idei,a avout curaj,dar nu a avut cu cine sa faca nimica. cu o tara de activisti si turnatori ,nu ai ce face... tara o misca masele ...nu conducatorii daca masele nu is de treaba duc tara in sant ! si nu pe drumul drept !acolo tara ajunge numai cu oameni drepti,muncitori, parolisti,punctuali ! e romanul nostru asa ? |
Ce spui ca nu am fost luminati de-a lungul istoriei?!?
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:16:06. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.