Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Esti om sau maimuta ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7516)

ai2 09.11.2009 15:07:12

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179922)
Voi credeti numai si numai in dovezi...care e dovada?

Nu puteti crede in Dumnezeu " din lipsa de dovezi", dar puteti crede intr-o teorie hilara, de fapt nici nu poate fi numita teorie...sunt doar fragmente din ceea ce s-ar vrea a fi o teorie ( pentru ca nu explica de fapt nimic, incearca doar sa inteleaga ceva ce e peste puterea omeneasca) care nici macar nu poate demonstra/explica cum a aparut viata pe pamant...nu e comic?:39:

Cum se poate crede intr-o teorie care nu poate explica inceputul evolutiei????:65:

Hai sa trecem la subiecte concrete, fara sa ne purtam ca niste suporteri. De ce spui ca evolutionismul este o teorie hilara? Ai mai facut si alte afirmatii dar hai sa incepem de undeva fara sa ramificam discutia prea mult.

topcat 09.11.2009 15:11:12

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179922)
Voi credeti numai si numai in dovezi...care e dovada?

Nu puteti crede in Dumnezeu " din lipsa de dovezi", dar puteti crede intr-o teorie hilara, de fapt nici nu poate fi numita teorie...sunt doar fragmente din ceea ce s-ar vrea a fi o teorie ( pentru ca nu explica de fapt nimic, incearca doar sa inteleaga ceva ce e peste puterea omeneasca) care nici macar nu poate demonstra/explica cum a aparut viata pe pamant...nu e comic?:39:

Cum se poate crede intr-o teorie care nu poate explica inceputul evolutiei????:65:

Nu e problema ca e lipsa de dovezi, problema e ca nu exista nici o dovada dar exista in schimb o sumedenie de contradictii.
Teoria spatiului curb este poate la fel de hilara, insa rezultatele ei sint incontestabile, chiar daca ea nu reprezinte absolutul in materie de gravitatie.
O teorie ce nu se aplica intr-un domeniu nu se poate referi la acel domeniu. In domeniul abiogenezei s-au facut experimente incurajatoare dar nu e inca o teorie completa.

AndruscaCIM 09.11.2009 15:12:02

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 179917)
Te rog sa faci diferenta intre biologi, adica cei care se ocupa cu evolutia, si ceilalti oameni de stiinta caer nu neaparat sunt experti in domeniul evolutiei. cat despre partea cu majoritatea, exagerezi. Sau poate ai dovezi care sa te sustina.

Scuze, normal ca ma refer la evolutionsiti....:5:
Citat:

Poate ar trebui sa discutam despre ce au facut creationistii in aceste zeci de ani referitor la dovezile evolutioniste. Ma refer la tot felul de intoxicatii genul "omul se trage din maimuta", "evolutia spune ca strabunicii nostri erau maimute" samd.

Pai daca tu singur ai spus ca sunt intoxicatii..ce as mai putea adauga???
Citat:

Cand nu putem raspunde la intrebari simple, raspunsul cel mai onest este "nu stim" si nu "D-zeu le-a facut pe toate"!!!

Bun, si totusi de ce nu ati crede ca Dumnezeu le-a facut pe toate, dar credeti in schimb aproape cu sfintenie in aceasta teorie/Darwin????

Trebuie sa recunosti ca ceva din voi face sa incline balanta muuult mai mult spre teoria evolutionsita decat in existenta lui Dumnezeu...de ce se intampla acest lucru?

topcat 09.11.2009 15:20:41

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 179929)
Bun, si totusi de ce nu ati crede ca Dumnezeu le-a facut pe toate, dar credeti in schimb aproape cu sfintenie in aceasta teorie/Darwin????

Din acelasi motiv pentru care si tu crezi, sint sigur, ca te-ai nascut si nu te-a creat Dzeu azi de dimineata.
Amintiri despre aparitia omului sint in toti oamenii, suferim cu totii din cauza asta.
Citat:

Trebuie sa recunosti ca ceva din voi face sa incline balanta muuult mai mult spre teoria evolutionsita decat in existenta lui Dumnezeu...de ce se intampla acest lucru?

Consider ca un om de stiinta, care intelege ce e aia dovada, nu are de ales.

ai2 09.11.2009 15:25:06

Citat:

Pai daca tu singur ai spus ca sunt intoxicatii..ce as mai putea adauga???

Cred ca n-ai vazut ca am scris ca sunt emise de creationisti.
Citat:

Ce a scris Darwin s-a schimbat mult in cei 150 de ani cat au trecut de la publicarea "Originii speciilor" si cu toate astea creationistii inca il mai ataca pe Darwin de parca teoria ar fi ramas in acelasi stadiu. De ce a evoluat evolutia? Pentru ca s-au inteles mai bine mecanismele implicate, s-au facut enorm de multe descoperiri in multe domenii in care dovezile converg spre evolutionism.
Citat:

Religia are si ea o explicatie evolutionista. Dar mai intai ar trebui sa lamurim lucruri mai simple despre evolutionism.

AndruscaCIM 09.11.2009 15:26:41

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 179923)
Hai sa trecem la subiecte concrete, fara sa ne purtam ca niste suporteri. De ce spui ca evolutionismul este o teorie hilara? Ai mai facut si alte afirmatii dar hai sa incepem de undeva fara sa ramificam discutia prea mult.

Nu incepem nimic...eu atat am avut de spus, va las pe voi sa ajungeti la Adevar :48::3:

Doamne ajuta!

simona_sia 09.11.2009 15:31:33

Oamenii nu se trag din maimuta dar au aceasi forma si structura. :))

Haideti ca va zic eu o poveste. Credinciosi si necredinciosi. Super oferta vietii! de ce nu asteptati voi sa muriti ca sa stiti ce sunteti?
undeva in Biblie scrie ca nu`i bine sa incepi o cearta.oricat ati zice voi ca nu se cearta nimeni faptul ca unu incearca pe altu sa`l convinga ca e asa cum zice el,e totusi o haraiala.
Eu zic asa. Om fi noi oameni dar da`o incolo de treaba, nu vedeti ce comportament au cei din jur? nici maimutele nu se comporta in asa hal. unii oameni se trag din bestii! sa fim realisti.
deci eu zic asa. om muri si om vedea.
gata cu parerile;toate astea`s presupuneri de`ale oamenilor religiosi si oamenii stiintei. nimic nu`i sigur.

topcat 09.11.2009 15:34:31

Citat:

În prealabil postat de simona_sia (Post 179936)
deci eu zic asa. om muri si om vedea.
gata cu parerile;toate astea`s presupuneri de`ale oamenilor religiosi si oamenii stiintei. nimic nu`i sigur.

Nici macar ca vei fi constienta dupa moarte ;)

emanouela 09.11.2009 15:40:41

:24:ma distreza de dimineata cu acest topic. face parte din categoria...un prost a aruncat o piatra si 10 intelepti se chinuie s-o scoata

simona_sia 09.11.2009 15:50:58

Mai vedem noi. eu am auzit ca dupa moarte in primele zile esti tare constient:))
tu ia si invata pe maine ca ai test la mate:))

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:40:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.