![]() |
Citat:
|
Citat:
Teoria spatiului curb este poate la fel de hilara, insa rezultatele ei sint incontestabile, chiar daca ea nu reprezinte absolutul in materie de gravitatie. O teorie ce nu se aplica intr-un domeniu nu se poate referi la acel domeniu. In domeniul abiogenezei s-au facut experimente incurajatoare dar nu e inca o teorie completa. |
Citat:
Citat:
Citat:
Trebuie sa recunosti ca ceva din voi face sa incline balanta muuult mai mult spre teoria evolutionsita decat in existenta lui Dumnezeu...de ce se intampla acest lucru? |
Citat:
Amintiri despre aparitia omului sint in toti oamenii, suferim cu totii din cauza asta. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Doamne ajuta! |
Oamenii nu se trag din maimuta dar au aceasi forma si structura. :))
Haideti ca va zic eu o poveste. Credinciosi si necredinciosi. Super oferta vietii! de ce nu asteptati voi sa muriti ca sa stiti ce sunteti?
undeva in Biblie scrie ca nu`i bine sa incepi o cearta.oricat ati zice voi ca nu se cearta nimeni faptul ca unu incearca pe altu sa`l convinga ca e asa cum zice el,e totusi o haraiala. Eu zic asa. Om fi noi oameni dar da`o incolo de treaba, nu vedeti ce comportament au cei din jur? nici maimutele nu se comporta in asa hal. unii oameni se trag din bestii! sa fim realisti. deci eu zic asa. om muri si om vedea. gata cu parerile;toate astea`s presupuneri de`ale oamenilor religiosi si oamenii stiintei. nimic nu`i sigur. |
Citat:
|
:24:ma distreza de dimineata cu acest topic. face parte din categoria...un prost a aruncat o piatra si 10 intelepti se chinuie s-o scoata
|
Mai vedem noi. eu am auzit ca dupa moarte in primele zile esti tare constient:))
tu ia si invata pe maine ca ai test la mate:)) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:40:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.