Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Presedintele din 2009 pana in 2014 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7300)

AndruscaCIM 26.10.2009 15:14:48

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176196)
Eu nu pot sa inteleg cum de il mai sustine cineva pe basescu! acum 5 ani l-au votat mai ales intelectualii si acum ce zice? ca el nu a avut nevoie de scoala ca sa ajunga presedinte, ca suntem o tara de chelneri si tinichigii! Dar asta e, ne place sa fim condusi, ne plac non-valorile, unii s-or fi obisnuit cu dictatura!

Exact, se pare ca oamenii simpli vor la conducere tot oameni simpli " de-ai lor", numai ca la conducerea unei tari nu este indicat deloc sa stea un om simplu=non-valoare, ba dimpotriva...Pacat ca oamenii astia simpli cam monopolizeaza tara asta si o fac de ras fara nici o jena, atat din interiorul ei cat si in afara :46:

glykys 26.10.2009 15:45:49

Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!

AndruscaCIM 26.10.2009 15:53:13

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 176224)
Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!

Ce sa zic, reducerea lor nu e o idee rea...numai ca asta prea putin conteaza de moment ce Basescu nu urmareste decat dictatura si nimic altceva....sau mai bine zis imunitatea parlamentara care o poate detine numai dupa 15 ani, de asta tine el atat de mult sa tot iasa presedinte...ca sa nu mai poata fi urmarit si sa i se dea in vileag chiar toate prostiile pe care le-a facut si le va face mai mult ca sigur :62::66:

adrian010155 26.10.2009 16:11:01

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 176178)
[SIZE=3]Dupa ce a daramat Guvernul pentru a apara pensiile si salariile speciale, Coalitia PSD-PDL calca in picioare si Constitutia pentru a sustine un premier de fatada stabilit in biroul de la Grivco.[/SIZE]
[SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3]PNL-PSD incita la dezordine constitutionala. [/SIZE][SIZE=3] [/SIZE]
Coaliția Grivco calcă în picioare rolul Parlamentului și prevederile constituționale. Vrea să anexeze Parlamentul la propria agendă. PSD-PNL vor să pună Parlamentul în slujba intereselor lor de grup.

Eu cred ca oamenii simpli il vor vota pe Basescu deoarece ei nu lupta pentru privilegii.

Doamne, ce discurs. Parca il aud pe Boc. Este incredibil.

pacatoasa 26.10.2009 18:33:58

Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.

Atreides 26.10.2009 21:08:42

Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele.
P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre?

AndruscaCIM 27.10.2009 12:55:20

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 176308)
Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele.
P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre?

Nu stiu ce interese ai, dar cu siguranta ultima fraza e execrabila :43:

P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate :mad:

AndruscaCIM 27.10.2009 12:57:40

Citat:

În prealabil postat de pacatoasa (Post 176256)
Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.

Ehehei, fii pe pace ca nu uita nimeni si nu poate trece cu vederea ce si cum a fost si cum ESTE...dar daca tu vezi o schimbare in bine, felicitari!

Atreides 29.10.2009 19:01:53

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 176461)
P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate :mad:

Bad post:(

AndruscaCIM 29.10.2009 22:56:25

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 177170)
Bad post:(

:24: Hmmm...cand am citit acest post al tau in urma cu ceva timp, arata cu totul si cu totul altfel, dar se pare ca te-a afectat si mai mult ulterior :71:

Bad post!!!!??? al meu sau al tau??????????????????:mad:

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:59:28.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.