![]() |
Citat:
|
Cred ca a fost ironica replica legata de dezindoctrinare.
Iar daca respectivul user e lup in blana de oaie, inseamna ca nu avem motive sa ne temem de persoane care ar putea sa ne corupa. |
Citat:
Repet, a fost un exemplu de ajutor pe care nu mi l-ar putea da, daca, prin absurd, l-as cere, asa cum, folosind vorbe goale, ca de obicei, se lauda teatru-copii ca faceti (neconditionat si oricui) |
nu le (mai) citesc Topcat.
"Sint ateu, verisor bun cu maimuta . Cititi deci toate posturile mele din aceasta perspectiva"
.................................................. .................................................. ........................ nu le (mai) citesc Topcat. Ca ajung sa maimutaresc limba romana. ia uite cum ne corupi tu cu agramatisme: "posturile" zici tu. care posturi? postul 1, 2, 3... Postul pastelui?.... Daca te referi la actiunea de a posta, atunci e cu totul altceva! atunci spunem postare; o postare doua postari.... intelegi? |
Citat:
Poti sa-mi spui si mie unde ai gasit in DEX cuvintul "a posta" cu intelesul de a scrie un mesaj pe un forum? Foarte bine, nu le mai citi, ti-am cerut eu sa le citesti? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:53:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.