Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   cum putem noi schimba tara asta? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7126)

caminaris 16.09.2009 23:57:36

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 166576)
Salvatorule, astia-s toti crestinii? Chiar nu ai suficienta incredere in colegii de forum ca se pot feri si singuri de topcat? Nu ti se pare ca ii desconsideri? Pana la urma semnatura lui e clara si tu esti cel care ii jigneste pe forumistii de aici. Ca si cum toti sunt atat de prosti incat doar tu ii mai poti salva prin acel mesaj. Nici macar eu nu am o parere atat de proasta despre colegii de forum si nici o parere atat de buna despre mine!

Da, scuze ai2, nu-mi dadusem seama ca vorbesc cu un alt ateu. Altfel nu-ti mai raspundeam. Orice discutie cu un ateu duce la un luuung, foarte lung sir de postari in contradictoriu, menit sa ma invete ca trebuie sa-i dau Cezarului ce e al Cezarului. Adica sa va cedez voua lumea de aici si sa ma concentrez pe lumea de dincolo (rugaciune si meditare la lumea de sus - a lui Dumnezeu). Am intrat pe acest forum ca sa ma documentez. Insa, la un moment dat am divagat de la impulsul initial. Greseala! Ok, n-o sa se mai intample.

The_Fallen 17.09.2009 15:57:21

Cred ca a fost ironica replica legata de dezindoctrinare.
Iar daca respectivul user e lup in blana de oaie, inseamna ca nu avem motive sa ne temem de persoane care ar putea sa ne corupa.

topcat 17.09.2009 16:17:20

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 166805)
Cred ca a fost ironica replica legata de dezindoctrinare.
Iar daca respectivul user e lup in blana de oaie, inseamna ca nu avem motive sa ne temem de persoane care ar putea sa ne corupa.

Nu a fost ironica.
Repet, a fost un exemplu de ajutor pe care nu mi l-ar putea da, daca, prin absurd, l-as cere, asa cum, folosind vorbe goale, ca de obicei, se lauda teatru-copii ca faceti (neconditionat si oricui)

marioad24 22.09.2009 09:52:03

nu le (mai) citesc Topcat.

"Sint ateu, verisor bun cu maimuta . Cititi deci toate posturile mele din aceasta perspectiva"
.................................................. .................................................. ........................
nu le (mai) citesc Topcat. Ca ajung sa maimutaresc limba romana. ia uite cum ne corupi tu cu agramatisme: "posturile" zici tu. care posturi? postul 1, 2, 3... Postul pastelui?.... Daca te referi la actiunea de a posta, atunci e cu totul altceva! atunci spunem postare; o postare doua postari.... intelegi?

topcat 22.09.2009 10:13:26

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 167822)
"Sint ateu, verisor bun cu maimuta . Cititi deci toate posturile mele din aceasta perspectiva"
.................................................. .................................................. ........................
nu le (mai) citesc Topcat. Ca ajung sa maimutaresc limba romana. ia uite cum ne corupi tu cu agramatisme: "posturile" zici tu. care posturi? postul 1, 2, 3... Postul pastelui?.... Daca te referi la actiunea de a posta, atunci e cu totul altceva! atunci spunem postare; o postare doua postari.... intelegi?

Eh, am si eu un defect, scriu posturi in loc de postari :)
Poti sa-mi spui si mie unde ai gasit in DEX cuvintul "a posta" cu intelesul de a scrie un mesaj pe un forum?
Foarte bine, nu le mai citi, ti-am cerut eu sa le citesti?

andreicozia 22.09.2009 16:42:01

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 167822)

De ce esti rea?

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:53:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.