![]() |
Maine o sa se numeasca PRIKI, poimaine Zuzi s.a.m.d. Nu merita discutia ! DEMONISM CURAT !
|
Citat:
|
O carte interesanta:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ele-80886.html Intelegerea mea e ca rei ki, tai ki, yoga, budism, karate spirituale etc, vrajitorie cu alt nume. |
Citat:
|
Citat:
chiar ieri am vazut un reportaj pe national geographics in care se vorbea despre sabiile samurailor. acestea erau considerate sacre (sfinte)... chiar si la fabricarea lor trebuiau rostite rugaciuni iar cel ce le realiza trebuia sa aiba o anumita stare de pace si curatenie sufleteasca. deci este imposibil pentru un practicant de arte martiale sau kendo sa "ia doar partea sportiva" si sa nu accepte si partea spirituala din spatele acestor practici, care evident sunt incompatibile cu crestinismul. (rugaciunile lor nu se adreseaza Sfintei Treimi, nu se invoca Dumnezeu Duhul Sfant...) avem tot respectul pentru cultura, traditia si religia lor... insa repet, ele sunt incompatibile cu crestinismul. noi ne rugam lui Dumnezeu cerand Duhul Sfant (necreat) pe cand toate practicile si religiile orientale folosesc energii create (ce se afla in Univers). pentru noi crestinii ortodocsi este un singur mantuitor Hristos Iisus si el iarta si vindeca si nu omul. Noi stim clar ca fara Hristos nu putem face nimic (Ioan 15,5). Chiar daca un om sfant face o minune el marturiseste clar ca Hristos Iisus este cel care a savarsit lucrarea, el (sfantul) fiind doar mijlocitor. pe cand in practicile orientale se induce mandria ca omul (fara conlucrarea lui Dumnezeu) poate sa vindece (caci el singur acceseaza energiile pozitive din Univers)! aceasta este calea spre mandrie... |
[quote=haitchi;284868]
Citat:
De unde pot fi tu sigur ca te rogi lui Dumnezeu?S-au de unde poti fi tu sigur ca energia invocata de preot este duhul sfant? Asa nu poti fi sigur nici de reiki,din moment ce Dumnezeu a creat lumina iar, in reiki se folosete energia lumini lui Dumnezu i apartine nu lui Satan!Sper sa nu ma luati in nume de rau,eu doar incerc sa explic! |
[quote=un.simplu.gand;284939]
Citat:
Altceva am vrut sa pun in evidenta. Nu mai revin cu acest subiect deoarece consider ca am dezbatut suficient. |
[quote=un.simplu.gand;284939]
Citat:
Stiai ca Satan numit si Lucifer a fost ingerul luminii unul din cei mai mari ingeri? Stiai ca diavolul poate lua orice infatisare? Stiai ca poate imita pana si pe Maica Domnului sau Iisus Hristos? In ortodoxism ii avem pe Sfinti care ne-au aratat cum sa deosebim "lumina" falsa de Lumina Adevarului si asa ne-am incredintat ca preotul invoca Duhul Sfant si nu alta energie. Iar noi care sunt mult departe de a cunoaste si deosebi duhurile(energiile) cred ca mai bine ne tinem departe de tehnici necertificate de Sfintii Parinti. |
[quote=FiulRisipitor;284952]
Citat:
|
Citat:
Nu compara matale crucea pe care o pui pe un demonizat cu tehnicile bioenegetice. Aceasta este o hula. Stiind ca exista lumina divina si lumina luciferica, cine iti da garantia ca lumina si energiile primite sunt de natura divina? Sau crezi, pentru ca iti spune ,,initiatul", ca sa castige bani? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:44:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.