maverick_65 |
22.05.2013 22:43:51 |
Citat:
În prealabil postat de mihele_m
(Post 294280)
Scopul vieti? care ar putea fi? te nasti , traiesti asa cum rinduieste Dumnezeu si pe urma te intorci de unde ai venit . "Din tarina te nasti in tarina te intorci "
|
Atunci care-i scopul nasterii noastre, trairii noastre si intoarcerii noastre de unde am venit? Adevaratul scop al vietii nu stiu daca il stie cineva cu adevarat, nu ne intreaba nimeni daca vrem sa ne nastem si daca vrem sa traim 40-50-60-70-80 ani pe acest pamant, fara sa stim scopul acestei risipe de timp. In plus, nu ai voie sa te sinucizi, preotii si cartile adauga acestui "pacat" si multe alte "reguli", ca sa fii "curat" din punctul lor de vedere ar trebui sa mananci doar nafura toata viata, sa bei doar aghiasma, sa te imparatasesti zilnic si sa te rogi continuu dar cand vrei niste rapunsuri sau ajutor de la Dumnezeu, primesti doar tacere. Tot cartile si preotii imi dau de inteles ca daca esti un om corect in viata si echidistant cu cei din jur nu e suficient pentru mantuire. Care-i scopul si farmecul acestei vieti? De ce suntem miliarde de oameni pe aceasta planeta daca "mantuirea nu-i pentru toti"?
|