![]() |
Da... si mie imi lipseste metanoia2...:2::46:
|
Nici Fata sihastra nu a mai intrat...:2:
|
Citat:
Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc). |
De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului. În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă). Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri. Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal. |
Citat:
|
Hristos a inviat!!
Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...:6: Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost".. Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...:25: |
Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.:46:E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.:25:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:39:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.