Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

gabriela8 05.04.2010 14:25:58

Da... si mie imi lipseste metanoia2...:2::46:

gabriela8 05.04.2010 14:31:50

Nici Fata sihastra nu a mai intrat...:2:

dorinastoica14 05.04.2010 14:40:35

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 179561)
Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.
Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc.

De ce nu scrieți despre voi ( tu, Sofia și alții...) căci pe pagina voastră nici măcar religia nu este trecută.
Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc).

dorinastoica14 05.04.2010 14:55:36

De ce au dispărut useri mai vechi ?
Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului.

În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă).

Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri.

Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal.

Hartford 05.04.2010 17:44:14

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 231226)
Asta este simplu. Deschid eu unul, numai sa raspunda lumea (si cinstit).

@Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp.
Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot.

Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc.
Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva.

Eu sint pe aici :103:este adevarat ca nu prea ma incint la discutii stiti eu sint cam sensibila si imi e teama sa nu ma supere vrun cuvintel asa mai cu tepi. In ale ortodoxiei nu sint asa pregatita dar il stiu pe Doamne Doamne foarte bine. Asa ca stau pe aici sa nu ma dati afara.:6::25: oh da si imi dor de Urzicuta.

eduardd 05.04.2010 20:46:26

Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...:6:

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...:25:

tigerAvalo9 05.04.2010 21:59:23

Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.:46:E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.:25:

Hartford 05.04.2010 22:00:22

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 231315)
Hristos a inviat!!

Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...:6:

Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost"..

Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...:25:

:24::21: Hai ca am mai descretit si eu fruntea cu mesajul tau Jenica, cu rabdaroi si rabdarica............. fain

cristiboss56 05.04.2010 22:04:05

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 231342)
Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.:46:E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.:25:

Chiar vroiam sa-ti scriu pe privat , draga Alin ! Ma bucur imens ca ai revenit , pentru ca dupa o perioada foarte activa si cu mult spor pe acest forum , ai redus la minim turatia si chiar m-ai pus pe ganduri crezand complet altceva . Ma bucur efectiv sa te revad , Alin !:1:

cristiboss56 05.04.2010 22:05:50

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 231315)
Hristos a inviat!!

ADEVARAT A INVIAT ! Te imbratisez cu drag , Jenica !:53:

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:39:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.