![]() |
Oare?
As vrea sa stiu daca in acel cip, pe langa datele biometrice mi se vor trece si toate raspunsurile date pe forum. In caz afirmativ, trebuie sa ma opresc sa mai scriu, caci daca e sa-mi citeasca la fiecare granita tot ce am scris, inainte de a-mi da drumul mai departe, s-ar putea sa imbatranesc asteptand. Ce bine de cei, care au scris mai concentrat; scapa mai repede!
Da-mi , Doamne, mintea romanului cea de pe urma! |
http://www.youtube.com/watch?v=ma4_q...layer_embedded
- Si diavolul merge la biserica!”
[COLOR=#000080][/COLOR] [COLOR=#000080]e clar : sinodalii care primesc cip se duc in iad , iar simplii credinciosi care nu primesc se mantuiesc chiar si daca ar fi alungati de episcopi din biserica din motivul refuzului ...[/COLOR] |
unii zic ca cipul nu e nimic , ca cica par porfirie a zis ca el ar sta sa ii puna chiar si antihistul in persoana 666 pe frunte ... pai tocmai aia e : sa iti puna 666 pe frunte nu e bai , nu asta e baiul ; baiul este cipul care are 666 : caci prin cipuri ni se poate controla viata duhovniceasca : cine are cip cu 666 poate sa fie telecomandat sa pacatuiasca dupa cum vrea antihristul ... si tocmai aia e : pacatul te duce in iad ; deci cine primeste cip cu 666 de buna voie accepta liber sa fie tarat in iad prin efectul cipului asupra lui : caci prin cip se emit unde electromagnetice asupra creierului , unde care va activa anumiti centri ai creierului si care ne vor face sa pacatuim in mod fortat ; nimeni nu se va putea sa se impotriveasca acestui efect al cipurilor , caci noi nu mai avem putere sa facem minuni , si de aceea singura cale de mantuire este sa respingem cipurile cu orice chip ...
chestia mai este ca acuma cipurile au ajuns sa fie de dimensiunile 0,04x0,04 mm , dimensiune la care nu mai sunt vizibile cu ochiul liber ; cipurile de aceata dimensiune pot sa iti fie implantate in corp si fara sa stii acest lucru : la dentist , si la orice doctor , mai ales la chiurgi ... ba mai mult : folosind un intrument special , te poate " impusca " si pe strada cu cip , incat sa iti intre sub piele fara ca sa simti ( eventual sa aiba un efect anesteziant ) , si uite asa te trezesti ca ai cip si nici nu stii : apropo de marsul asta anti-cip : pe acoperis poate sa stea un lunetist cu intrument de ala special care sa impuste pe fiecare om de pe strada participant la mars cu un cip , si aia sa se duca acasa cu cipuri fara ca macar sa stie ; efectul : vor ajunge sa pacatuiasca fara sa vrea ( telecomandati ) si fara sa stie de unde li se trage ... mai mult : astfel de cipuri de astea invizibile poate ( si nu ca poate , probabil ) vor fi implantate ( daca nu sunt deja implantate ) si in calculatoare , televizoare , si alte aparate electrice ; se poate folosi chiar si microcipurile de pe placa de baza a calculatorului sau de la alte aparate , pe post de cip cu 666 prin care sa fim " lucrati " ; ma intreb daca nu cumva deja se face asta ? de unde e atractia asta irezistibila care este de cativa ani ca sa nu mai lasi calculatorul deloc ; in loc sa se roage sau sa citeasca toata lumea sta la tv sau la calculator !!! oare asta nu se trage de la niste cipuri de genul asta ??? insa in cazul ca astfel de cipuri ne vor fi implantate fara ca sa stim , cand vom vedea aceasat nenorocire ca " lucreaza " asupra noastra , singura scapare va fi sa fugim in munti ; adica exact asa cum au spus sfintii parinti : scaparea de antihrist va fi numai in munti , unde nu mai sunt oameni ... |
Citat:
lepadarea de Hristos nu va fi declarativa; oamenii vor prefera sa aiba incredere in siguranta oferita de cip, in mancarea si slujba posibile numai cu cipul implantat; nu se vor mai increde in Dumnezeu pentru toate..."Cand voi veni, oare voi mai gasi credinta la fiii oamenilor?"... cred ca e adevarat si ce ai scris mai sus, Emanuel...am citit ca intr-o scoala din Rusia, nise "autoritati" obscure, au incercat introducerea acestor cipuri sub pielea mainii la elevi, sub pretext ca e un vaccin... Doamne pazeste-ne! |
In Mexic, 100 de oficiali si-au implantat cip: http://www.youtube.com/watch?v=L9fMZzMKch4
|
cine are habar de ortodoxie o sa imi dea dreptate ...
niciodata invatatura Bisericii ortodoxe nu a fost scrisa de ierarhi , ci intotdeauna numai de sfinti ; ca sa nimerit ca vre-un sfant care a scris invatatura Bisericii sa fi fost si ierarh , asta e altceva , dar nimeni nu a scris decat pentru ca era ajuns la luminare dumnezeiasca si sfintenie si nu pentru ca era ierarh ... asa si acuma , cine se contrazice cu par proclu, par iustin , par arsenie , care sunt sfintii contemporani si care vorbesc toti in consens , acela se contrazice pe fata cu Duhul sfant si huleste Biserica si sfintii si pe Hristos , chiar daca se ascunde sub fustele unor ierarhi lumesti si tradatori ... cine se contrazice su acesti sfinti contemporani se contrazice cu toti sfintii din veac , deci si cu cei care au scris filocalia si evangheliile , deci si cu Mantuitorul ... pace voua ! |
Iar pe noi, Sfintii Parinti ne sfatuiesc sa nu urmam exemplul celor cu nume mari. Of, cat de usor este sa alunecam spre iad. Fereasca Dumnezeu!
|
Ma refeream la numele mari intelese lumeste. Intre timp a postat emanuel2007, cu care sunt de acord.
|
|
deci astia cu cipurile au deja tehnologia controlului complet al creierului ... :13:
saracii de ei ... nebuni , sarmanii ... vor sa fie mai puternici decat Dumnezeu , ei care sunt niste furnici ; satan este muuult mai puternic decat toti masonii din toate timpurile la un loc , si totusi a cazut fulger din cer ... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:40:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.