Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dan Puric presedintele Romaniei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5295)

laurschepsis 09.01.2009 21:10:47

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 108538)
... oamenii de obicei nu voteaza independentii,necunoscutii etc.voteaza in general pe aceeasi batrani in politica .Au fost multi avocati si oameni de valoare la alegerile prezidentiale din 2004 dar toti au obtinut punctaj foarte slab fata de Nastase ,Basescu nu stiu ce,in primul rand trebuie sa se afirme Dan Puric foarte mult ca sa il stie 80% din populatie.Nu cred ca va fi vreodata presedinte.Cu parere de rau.Doamne ajuta!

Doamne-ajuta!

2004, dar, mai ales anii electorali precedenti au permis romanilor sa spere. Chiar si dupa caderea CDR. Asa a urcat vertiginos Basescu. Acum, dupa "Teapa din Piata Victoriei" - iata cum peste ani acea expresie aruncata de Basescu intr-un moment cheie se dezvaluie sub adevarata ei semnificatie - este un moment de ciuda ca toti cei care au vazut in PD o barca de salvare pentru natie. Si-au dat seama ca era de fapt o amagire. O minciuna abil ticluita.
Spui ca oamenii nu voteaza independenti. Ma tem ca trebuie sa te contazic. Trendul este favorabil independentilor: Oprescu sub aceasta imagine a castigat Bucurestiul.
Odata cu demolarea statuii PD-L, ca unica sansa de a ne regasii cat de cat, clasa politica a devenit un intreg urat Nu mai exista exceptii. Pe acest fond oricine cu datele lui Dan Puric va lupta cu ei este avantajat din start. De aceea spuneam la prima postare ca momentul e perfect. Cat priveste timpul pentru a se face cunoscut, eu cred ca este suficient. Oricum, nu uita ca atunci cand lupti cu Dumnezeu alaturi toate se rezolva.

Doamne-ajuta!

silverstar 09.01.2009 21:19:59

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 108562)
Sa revenim la subiect,1. Dan Puric este un mare om dar 2. nu cred ca s-ar pricepe in functia de presedinte .Dar cel putin in 2009 nu ar sanse sa fie presedinte,in 2014 ar fi probabil..

[COLOR=green]1. Sanchi! N-are nici macar 1.60 cm. Daca ma fac spre el, il bag sub masa. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]2. de acord. La o tara de semianalfabeti, de needucati, de inculti, de brute, e nevoie tot de o bruta la conducere. De un necioplt. Si deocamdata e Basescu, imaginea fidela a Romaniei de azi. Se spune ca, pana acum, Basescu nu are contracandidat. Nu stiu... Asa ca sa ne pregatim pentru inca 5 ani de hăhăială... Poate in intervalul urmator se vor produce niste schimbari si romanii vor realiza ca trebuie sa se civilizeze ca sa poata iesi, senini, in lume...[/COLOR]

silverstar 09.01.2009 21:22:29

[quote=tigerAvalo9;108562]Dar tu cum iti permiti sa il jignesti pe Dan Puric?Ai cam dat-o in bara de data asta,vrei sa nu fii jignita ,mi se pare normal asta dar respecta si tu ,nu jigni pe altii pe cand tu ii faci mascarici pe altii si daca cineva iti spune ca esti ateu sau altceva sari cu gura,cum iti permiti sa ma jignesti,poate si tie o sa iti para rau pentru ceea ce faci,uite-te in ochii tai si apoi in ai altora.[quote]

[COLOR=green]Tu esti sigur barbat? Te porti ca o femeie isterica! De ce nu te controlezi? Si daca esti barbat de ce nu te porti demn, ca un barbat? Dai mult de banuit...[/COLOR] :24:

mihai07 09.01.2009 21:23:47

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108576)
[COLOR=green]1. Sanchi! N-are nici macar 1.60 cm. Daca ma fac spre el, il bag sub masa. [/COLOR]

[COLOR=green]2. de acord. La o tara de semianalfabeti, de needucati, de inculti, de brute, e nevoie tot de o bruta la conducere. De un necioplt. Si deocamdata e Basescu, imaginea fidela a Romaniei de azi. Se spune ca, pana acum, Basescu nu are contracandidat. Nu stiu... Asa ca sa ne pregatim pentru inca 5 ani de hăhăială... Poate in intervalul urmator se vor produce niste schimbari si romanii vor realiza ca trebuie sa se civilizeze ca sa poata iesi, senini, in lume...[/COLOR]

1. are chiar 1.80 (dar poate l-ai masurat de vorbesti)
2. vorbesti in necunostinta de cauza despre acest om... cand o sa ai tu studiile lui sa vorbesti asa despre el. habar nu ai ce fel de om este. si crede-ma ca il cunosc in de aproape. nu vorbesc in necunostinta de cauza ca tine.

tigerAvalo9 09.01.2009 21:28:00

[quote=silverstar;108578][quote=tigerAvalo9;108562]Dar tu cum iti permiti sa il jignesti pe Dan Puric?Ai cam dat-o in bara de data asta,vrei sa nu fii jignita ,mi se pare normal asta dar respecta si tu ,nu jigni pe altii pe cand tu ii faci mascarici pe altii si daca cineva iti spune ca esti ateu sau altceva sari cu gura,cum iti permiti sa ma jignesti,poate si tie o sa iti para rau pentru ceea ce faci,uite-te in ochii tai si apoi in ai altora.
Citat:

[COLOR=green]Tu esti sigur barbat? Te porti ca o femeie isterica! De ce nu te controlezi? Si daca esti barbat de ce nu te porti demn, ca un barbat? Dai mult de banuit...[/COLOR] :24:

Inainte mai aveai si tu niste raspunsuri cu cap acum nu mai ai .Tu te uiti la tine cu cat umor iei tu lucrurile?Si lasa-ma cu glumele tale doamna stie tot ,credincioasa si mantuita ,crestin ortodox nr.1 ,probabil asa te crezi,daca ai fi asa de corecta si de cinstita nu ai jigni si nu ai fi jignita.Mi-am pierdut cam mult timp cu un om pierdut in spatiu.Scuza-ma

tigerAvalo9 09.01.2009 21:30:41

Multumesc pentru banuielile si cuvintele frumoase care mi le-ai adus cand eu doar te-am intrebat ce fel de crestin ortodox esti tu daca nu crezi in multe din Biblie,Apocalipsa ,Rai si Iad,deci cu tine numai am ce discuta ,ma vezi pe mine parandu-mi rau?Dar tu te vezi pe tine parandu-ti rau pentru ce ai spus?De unde stii tu ca eu sunt un om fara suflet ,tu imi mai spuneai de unde stiu eu sau ce ma intereseaza persoana ta,uite ca si tu faci acelasi lucru.Domnul sa iti lumineze mintea si sa te aduca spre adevarata credinta.

laurschepsis 09.01.2009 21:32:16

Doamne-ajuta!

Va rog frumos incetati cearta Silverstar. A ajuns ai asa prea departe.

Draga Alin, spui ca Dan Puric are nevoie de mai mult timp pentru a se face cunoscut. Iata ce am observat: acest subiect a depasit 500 de vizualizari in 25 de ore. Inchipuieti ce impact ar avea acum in media.

Doamne-ajuta!

tigerAvalo9 09.01.2009 21:36:47

Dan Puric (n. [COLOR=#002bb8]12 februarie[/COLOR] [COLOR=#002bb8]1959[/COLOR]) este un actor și regizor [COLOR=#002bb8]român[/COLOR] care a jucat atât în teatru, cât și în film. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au fost reprezentate în orașe din mai multe țări. În film, a jucat rolul principal în coproducția româno-sârbă Broken Youth, regia Maria Marek, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de Televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt, RTL. A mai jucat și în filme pentru Televiziunea din [COLOR=#002bb8]Lausanne[/COLOR], [COLOR=#002bb8]Elveția[/COLOR].

Studii
[COLOR=#002bb8]1978[/COLOR] - bacalaureat al liceului de arte "Nicolae Tonitza" din București, [COLOR=#002bb8]1985[/COLOR] - absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica "I. L. Caragiale", [COLOR=#002bb8]Bucuresti[/COLOR], clasa prof. univ. dr. [COLOR=#002bb8]Dem Rădulescu[/COLOR]
[COLOR=#002bb8]1985[/COLOR]-[COLOR=#002bb8]1988[/COLOR] - actor, Teatrul "Mihai Eminescu", [COLOR=#002bb8]Botoșani[/COLOR] [COLOR=#002bb8]1988[/COLOR] - prezent - actor, Teatrul National "I.L.Caragiale", [COLOR=#002bb8]Bucuresti[/COLOR]

Roluri principale
  • Ion Anapoda - "Idolul și Ion Anapoda" de G.M. Zamfirescu, regia Ion Cojar, (2006)
  • Don Quijote - "Don Quijote" după [COLOR=#002bb8]Miguel de Cervantes[/COLOR], scenariu și regie proprii, (2005)
  • "Vis" - One man show, scenariu și regie proprii, (2005)
  • Agamiță Dandanache - "O scrisoare pierdută" de [COLOR=#002bb8]I.L. Caragiale[/COLOR], regia Grigore Gonța, (2003)
  • Rică Venturiano - "O noapte furtunoasă" de [COLOR=#002bb8]I.L. Caragiale[/COLOR], regia Felix Alexa, (2002)
  • Revizorul - "Revizorul" de Nikolai Vasilievici Gogol, regia Serghei Cerkasski, (2002)
  • "Urmuz" - one man show după Urmuz, regia Cătălina Buzoianu, (1992)
  • Arlechino - "Jocul dragostei și al întâmplării" de Pierre de Marivaux, regia Felix Alexa, (2001)
  • Eminescu - "Și mai potoliți-l pe Eminescu" de Cristian Tiberiu Popescu, regia Grigore Gonța, (2000)
  • Brânzovenescu - "O scrisoare pierdută" de [COLOR=#002bb8]I.L. Caragiale[/COLOR], regia Alexandru Tocilescu, (2000)
  • Vagabondul - "Omul care a văzut moartea" de Victor Eftimiu, regia [COLOR=#ba0000]Mihai Manolescu[/COLOR], (1997)
  • Locotenent Davis Wills - "De partea cui ești?" de Ronald Harwood, regia [COLOR=#002bb8]Radu Beligan[/COLOR], (1996)
  • Doctor Sanderson - "Harvey" de Mary Chase, regia Tudor Mărăscu, (1994)
  • Jack Absolutul - "Rivalii" de Richard Sheridan, regia Horea Popescu, (1993)
  • "Jocul" (one man show), autor și regia Traian Ailenei, (1991)
  • Radu - "Cruciada copiilor" de [COLOR=#002bb8]Lucian Blaga[/COLOR], regia Laurian Oniga, (1991)
  • Evelpides - "Păsările" de Aristofan, regia Niky Wolcz, (1991)
  • Sir Andrew Aguecheek - "Noaptea regilor" de William Shakespeare, regia Andrei Șerban, (1991)
  • Truffaldino - "Slugă la doi stăpâni" de Carlo Goldoni, regia Laurian Oniga, (1987)
[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Regie
  • "Vis", Teatrul Național București, (2005)
  • "Don Quijote", Teatrul Național București, (2005)
  • "Cei 150", Teatrul Național București, (2003)
  • "Hic sunt leones", Teatrul Național București, (2002)
  • "Made în România" la Centrul Cultural European din București, (2001)
  • "Costumele" la Teatrul Constantin Nottara, București, (1999)
  • "Toujours l`amour", Teatrul Național București, (1997)
  • "Pantomimia", Teatrul Național București (1993)
  • "Secvențe" - spectacol de pantomimă și dans la Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani
[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Film
  • "Tinerețe frântă" (Broken Youth) - rol principal, regia Marija Maric, coproducție româno - sârbă, 1991
  • Oflofski - "Orient Express", regia Sergiu Nicolaescu, 2004
  • "O vară cu Mara", regia George Cornea, 1988
  • "Sosesc păsările călătoare", regia Geo Saizescu, 1984
[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Televiziune
  • <LI style="LIST-STYLE-TYPE: none">Spectacole de pantomima, transmise de BBC Belfast Royal College, 3SAT Frankfurt, RTL Film si productie (regie) pentru televiziunea din Lausanne, Elvetia
  • 10 August 2007, prezent în emisiunea "100%" moderatǎ de Robert Turcescu, având titlul "România vazutǎ de Dan Puric".
[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Turnee internationale

Cu trupa Teatrului National Bucuresti:Paris, Milano, Edinburgh, Halein (Austria), Sao Paolo; cu Pantomimia - Lille, Gyor, Skopje, Cairo; cu "Toujours l'amour" - Viena, Leipzig, Budapesta, Sofia, Lisabona (Ultima expozitie mondiala a secolului), Venetia, St.Croix, Montreal, Toronto, Chicago, New York, Paris, Nisa, Marsilia, Madrid, El Escurial, Varsovia, Suwon Hwasung Fortress International Festival (Republica Coreea), Londra (The Gate Festival)

[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Alte activitati

Participare la al 4-lea Congres International de Educatie al oraselor de limba franceza si engleza "The Arts and Humanities as Agents for Social Change"

[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Carte

În 2008 i-a apărut la editura "Platytera" din București, cartea Cine suntem, sau "despre taina identității personale și comunitare trăită și exprimată în și prin persoana autorului" [COLOR=#5a3696][1][/COLOR]. Cartea începe cu îndemnul părintelui [COLOR=#002bb8]Iustin Pârvu[/COLOR] "Urmați-l, citiți-l și-l veți înțelege", are o prefață, "Dan Puric, un apologet ortodox" semnată de [COLOR=#002bb8]Dan Ciachir[/COLOR], o postfață, "Dan Puric, un foc nestins", semnată de Gheorghe Ceaușu, și conține zece capitole: Mătur poteca spre Biserică; Dragostea, mai presus de artă; Sensul vieții, al morții și al suferinței; Zodia supraviețuirii; Demnitate creștină; Cauză și efect; Cele trei priviri; Zece leproși; Cine suntem; Lumină de om și de neam românesc.

[[COLOR=#002bb8]modifică[/COLOR]] Nominalizări și premii
  • Marele Premiu la cea de-a 8-a ediție a Festivalului Internațional de Monodrama din Bitola, Macedonia, 2006
  • Premiul de excelență pentru Maestru al teatrului românesc, ambasador al spiritului poporului român, folosind tăcerea ca limbaj universal, acordat de Firma olandeză Den Braven
  • Premiul "Aristizza Romanescu" al Academiei Române pentru realizările din cinema și teatru
  • Premiul [COLOR=#002bb8]UNITER[/COLOR] pentru Teatru Non-verbal, 2003
  • Marele Premiu la Festivalul One Man Show de la Chișinău
  • Marele Premiu [COLOR=#002bb8]UNESCO[/COLOR] pentru Dezvoltare Culturală - "pentru promovarea artei scenice românești în străinătate (modalități de exprimare scenică)
  • Marele Premiu al Fundației „Anastasia", 2002
  • Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler - "pentru servicii excepționale în cultură", 2000
  • Premiul [COLOR=#002bb8]UNITER[/COLOR] acordat de Secția Română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru pentru spectacolul "Toujours l`amour", 1999
  • Premiul pentru Teatru de Pantomimă acordat de Secția Română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru - Fundația Teatrul XXI, 1997
  • Premiul "Constantin Tănase" la Festivalul Umorului pentru rolul principal din "Omul care a văzut moartea"
  • Premiul Chicago Artists International Program, 1996
  • Premiul special la cel de-al doilea Festival al Pantomimei de la St. Croix - Elveția
  • Premiul Golden Arena la Festivalul Internațional de film de la Pula - Iugoslavia pentru rolul principal din "Broken Youth"
  • Premiul I la Festivalul de Film de la Costinești pentru spectacolul de pantomimă "Jocul", 1987
Membru al Asociatiei pentru Promovarea Artistilor de Teatru din Elvetia

tigerAvalo9 09.01.2009 21:37:52

http://www.artline.ro/admin/_files/n...perta_fata.jpg

tigerAvalo9 09.01.2009 21:38:25

Am postat aceste informatii pentru cei ce nu-l cunosc pe Dan Puric.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:53:22.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.