![]() |
Obiceiuri instaurate cu biblia si credinta in supranatural.
|
Citat:
|
Zeul este doar simbol, al naturii, binelui, iubirii, justitiei, in mituri care au devenit religii. Experiente avute in relatie cu idei religioase m-au convins de influenta negativa a unor credinte inchipuind duhuri in natura.
|
Salutare. Niceboyrom, vreau sa te intreb ceva: Ce crezi ca se va intimpla cu tine dupa ce vei muri? Nu vreau sa te stresez, sunt curios sa vad cum gandeste un ateu despre moarte, ce vede el dupa moartea omului, pur si simplu se stinge lumina si nu mai simiti nimica? :)
|
Citat:
In ce conditii au avut loc, si care au fost urmarile ? |
Este personal, dar am mai intilnit care, neavind idei clare despre zei, au trait astfel de experiente, fiind influentati. A urmat ca am studiat aceste idei si mi-am dat seama de caracterul lor simbolic.
|
Poat sa fiu sigur de faptul ca si niceboyrom si jennifer sunt constienti de existenta Domnului. Sunt sigur ca intr-o situatie extrema sau pericol de moarte ei ar striga catre Domnul ori intr-un caz mai bun s-ar ruga sa scape cu viata...asta o face orice om fara voia lor...
|
Citat:
|
Diferenta majora intre un ateu si un crestin este ca primul nu are capacitatea sa-l cunoasca pe al doilea, in timp ce un crestin il poate cunoaste pe ateu mai bine decat se cunoste ateul pe sine insusi.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:24:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.