![]() |
Citat:
|
Citat:
Unde merg eu la biserica ,barbatii sunt aproape la fel de numerosi ca si femeile. Si cine ti-a spus ca 80 % din romani sunt alcoolici? Eu stau la bloc si avem un singur vecin f.betiv ,restul sunt normali ,si asta la 15 apartamente , iar in blocul unde am locuit inainte era intr-adevar un vecin care bea zdravan ,dar unul din 24 apartamente. Daca ar fi asa ,strazile ar fi pline de barbati care se clatina de bautura ,ori eu vad f.putini. |
Citat:
|
Citat:
|
Cunosti tu ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam.
|
Citat:
|
Citat:
8. Pentru că nu bărbatul este din femeie, ci femeia din bărbat. 9. Și pentru că n-a fost zidit bărbatul pentru femeie, ci femeia pentru bărbat. 1 Corinteni 11 Din câte stiu, în afara de cuvintele Sf. Pavel, nu mai sunt alte referiri în Noul Testament la o presupusa diferenta între femeie si barbat (în Vechiul Testament sunt, dar el nu mai are relevanta, fiind de fapt adresat evreilor poligamisti). Dar ce înseamna aceasta ierarhizare? Diferentierea sexuala nu este o caracteristica definitiva as omului. În Hristos nu mai este femeie sau barbat si ca sa-L dobândim trebuie sa ne ridicam deasupra propriului sex. |
Citat:
|
Citat:
|
Mirela,oricum esti subiectiva,orice ai spune la acest capitol,fiindca nu vrei sa intelegi ca tu,personal,esti de admirat...tocmai pentru ca din intrigarea proprie si din neputinta si durere,continui sa fii subiectiva.Si sa stii ca n-a spus nimeni ca procreerea o poate face femeia de una singura,iar meritul este,evident,al Lui Dumnezeu.Insa aceasta femeie a transformat acest merit in optiune...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:36:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.