Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Hegemonia SUA - Turbarea lui D Trump - Răzbunarea Persiei - Balanța lui Putin (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=20326)

Iorest 18.04.2026 06:36:48

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 684697)
Absolut deloc, este exclus. Dacă răsfoiești un pic istoria lor vei vedea ca poporul chinez este îndelung răbdător cu orice abuz și siluire de aceea și sunt apreciați ca fiind lucrătorii ideali ai “viei” din parabola.

Efectiv ei îngenuncheau în fața diversilor invadatorilor care i băteau și îi micșorau în număr prin diverse metode.
China niciodată nu va iniția nimic. Asta garantat. Istoria lor o confirmă. Ei sunt printre cei mai muncitori și pacifiști de pe planetă.

Da, dacă zici tu sigur nu o să se întâmple, acum pot să stau liniștit.

Nu prea văd să o confirme istoria lor, dacă ei s-au implicat și în conflictul celor 2 Coree, au războaie prin Tibet, au sprijinit Vietnamul etc.

Practic dacă nu vor face nimic vor cădea și de pe locul 2 mondial, deja li se dă șah de către hulpavul de trump care din păcate e un om de joasă speță, care nu are niciun scrupul să arunce planeta într-un haos.

Din ce am văzut și Viktor Orban a pierdut prin asocierea cu el, orice asociere cu trumpete în Europa cel puțin, va trage mult în jos suveranismul pe termen mediu și lung.

cozia 23.04.2026 19:37:38

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 684699)
1.
Nu prea văd să o confirme istoria lor, dacă ei s-au implicat și în conflictul celor 2 Coree, au războaie prin Tibet, au sprijinit Vietnamul etc.

2.
Practic dacă nu vor face nimic vor cădea și de pe locul 2 mondial, deja li se dă șah de către hulpavul de trump care din păcate e un om de joasă speță, care nu are niciun scrupul să arunce planeta într-un haos.

3.
Din ce am văzut și Viktor Orban a pierdut prin asocierea cu el, orice asociere cu trumpete în Europa cel puțin, va trage mult în jos suveranismul pe termen mediu și lung.

1. Tot ce ai menționat este corect, dar trebuie să observi ca acele conflicte ale lor au fost doar sprijinite, ele fiind la granița lor iar cel tibetan rezolvat în interiorul țării, este precum o regiune care, finanțată fiind de forțe externe neprietenoase, încearcă să se rupă de patria mama( nu intrăm în detalii)…

2. Nu cred ca abordezi corect.
Din start orice discuție începe cu relaționarea celor două puteri. Iar ea este de Stăpân- vasal.

Atâta timp cat problema suveranității lor nu este rezolvată și depind de voința , ordinele, comenzile comerciale, economice, și mai ales de moneda stăpânului, nu se poate pune problema locului 1 sau 2. Iorest gândește-te, chiar este hilar.

Atâta timp cât popoarele care sunt numarul 1 CA PUTERE EXECUTIVĂ , istoric, tradițional, cum vrei, în orice stat, înainte chiar și de constituție nu și controlează destinul cum ar fi normal, și nu au suveranitate, iar coloanele a V-a din toate aceste state dictează, nici nu avem despre ce discuta, China fiind una din aceste state absolut vasale.
De noi nici nu mai vorbim.

3…. La fel…ABSOLUT NICI O DIFERENȚĂ.

Iorest 23.04.2026 22:08:20

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 684859)

Atâta timp cât popoarele care sunt numarul 1 CA PUTERE EXECUTIVĂ , istoric, tradițional, cum vrei, în orice stat, înainte chiar și de constituție nu și controlează destinul cum ar fi normal, și nu au suveranitate, iar coloanele a V-a din toate aceste state dictează, nici nu avem despre ce discuta, China fiind una din aceste state absolut vasale.
De noi nici nu mai vorbim.

3…. La fel…ABSOLUT NICI O DIFERENȚĂ.

La cine ar fi China vasali mă rog ?
La 1900 erau în Evul Mediu și acum se luptă de la egal la egal cu americanii pt resurse.
Probabil că erau mult mai în spate, sub locul 30 mondial ca economie la un moment dat.

Ce am văzut stau nr 1 la robotică, baterii electrice, am văzut că au inventat un kkt de robot capabil să alerge mai repede decât un om, imaginează-ți că au arme și vin spre tine.

cozia 24.04.2026 04:15:49

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 684863)

Ce am văzut stau nr 1 la robotică, baterii electrice, am văzut că au inventat un kkt de robot capabil să alerge mai repede decât un om, imaginează-ți că au arme și vin spre tine.

Problema fundamentală așa cum am mai vorbit, și ce aflu din studiul GeoEnergeticii oferită de anumiți analiști, este Deficitul Energetic care i deja prezent în economiile lumii.

Robotii care dau buzna și vin spre mine să mă mierleasca îi voi privi ca pe păpușile din reclamă Duracell, unde suntem mințiți ca bateriile lor țin mai mult decât orice altă baterie alcalină.
Repet, se minte și se manipulează pe toate planurile.
Ți am zis acum, măcar ca idee, trebuie să ne uităm în jurul blocurilor cine locuiește în ele pe unde vom sapă haznale când vor începe energy-lokdaunurile sau penele prelungite, precum este deocamdată la alții…
Să sperăm ca nu, deocamdată.
Doamne ferește!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:40:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.