Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   Biserica Catolica unica! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2022)

ancalpop 19.04.2008 01:25:19

Citat:

În prealabil postat de PadreCory
Puteti sa imi dati exemplu pe cine as fi jignit?Sau chiar faptul de a fi preot catolic jigneste?

Nu va victimiyati ca sunteti patetic. Ati jignit dar nu ma apuc acum sa caut, sa dau citate ca-mi ia prea mult timp.

PadreCory 19.04.2008 01:27:45

Am fost sfatuit de unii laici catolici sa nu mai scriu pe un Forum ce nu e catolic pentru a nu fi jignit.Am raspuns ca nu cred ca un credincios ar jigni un preot( chiar daca preotul este catolic).

ancalpop 19.04.2008 01:33:10

Citat:

Am fost sfatuit de unii laici catolici sa nu mai scriu pe un Forum ce nu e catolic pentru a nu fi jignit.Am raspuns ca nu cred ca un credincios ar jigni un preot( chiar daca preotul este catolic).

Dv jigniti si prin aroganta cu care va exprimati. Si credeti-ma nu var jigni nimeni daca nu ati mai rasuci asa cuvintele si frazele, Dialogati! Nu monologati! Oricum imi cer iertare daca v-am jignit. Probabil imi lipseste diplomatia papistasa.

PadreCory 19.04.2008 01:35:57

Aroganta nu ma caracterizeaza.Probabil (datorita timpului putin) spun intotdeauna putine fraze si asta da impresia ca nu as vrea un real dialog.
Daca nu m-ar interesa sincer dialogul cu fratii ortodocsi cu siguranta nu as fi si aici.

ancalpop 19.04.2008 01:42:04

Citat:

Aroganta nu ma caracterizeaza.Probabil (datorita timpului putin) spun intotdeauna putine fraze si asta da impresia ca nu as vrea un real dialog.
Daca nu m-ar interesa sincer dialogul cu fratii ortodocsi cu siguranta nu as fi si aici.

In ce sens va intereseaza, daca nu sunt prea indiscreta?

PadreCory 19.04.2008 01:49:33

Nu cred in izolare ci in dialog. Izolarea si refuzul dialogului nu pot ajuta crestinismul de azi ce se confrunta cu secularismul.Deci cred in dialog in ciuda faptului ca nu e totdeauna nici simplu nici usor.Cred total in regasirea unitatii crestine.

ancalpop 19.04.2008 01:53:48

Citat:

Nu cred in izolare ci in dialog. Izolarea si refuzul dialogului nu pot ajuta crestinismul de azi ce se confrunta cu secularismul.Deci cred in dialog in ciuda faptului ca nu e totdeauna nici simplu nici usor.Cred total in regasirea unitatii crestine.

Credeti ca unitatea se va regasi prin ecumenism? Aceasta e solutia?

PadreCory 19.04.2008 01:58:51

Aveti alta solutie?

ancalpop 19.04.2008 02:02:22

Citat:

Aveti alta solutie?

Reintoarcerea la credinta adevarata pt unii si pt ceilalti nu stiu chiar nu stiu pt cei necrestini. Probabil mai mult misionarism desi trebuie sa fie macar curiosi daca nu sunt prea indoctrinati.

PadreCory 19.04.2008 02:14:41

Nu cred ca BC si ortodoxia inteleg acelasi lucru prin "intoarcerea la credinta cea adevarata"

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:59:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.