![]() |
felicitari ptr subiect Iosif!!!!!! o idee minunata!!!
Vreau sa marturisesc ca aici unde ma aflu am inceput "terapia" prin zambet..... toata lumea zambeste... mi-a fost ciudat la inceput sa le raspund si eu cu un zambet.. avand inca amprenta privirilor uracioase si mofluze a oamenilor intalniti in trecutul meu....si totusi.... pe strada, in masina,in parcuri,in biserici, in restaurante etc, oameni pe care nici nu-i cunosti trec pe langa tine si iti adreseaza un zambet, in magazine vanzatoarele cu acelasi chip luminos si zambitor desi sunt saracele obosite de atatea ore de munca,la medic incepand cu asistentele si terminand cu doctorii toti sunt numai un zambet si voie buna..intr-adevar e minunat sa primesti si sa oferi zambete sincere!! Din partea mea un zambet sincer ptr tine, Iosif! |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
asa zambeste si fetita mea, am observat knd merg cu ea pe strada zambeste la toata lumea si lumea la randu ei raspunde cu un zambet, chiar te face sa uiti de probleme mai ales un zambet de copil. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:thumbsup: |
Esti intr-o alta lume prin acest topic.
|
Aflandu-ma in vizita la fratele meu, fetita cea mica a preferat sa doarma cu mine. Am aprins candela, ne-am rugat si apoi am adormit. In seara urmatoare, rapusa de somn, a dorit acelasi lucru. Eu intentionam sa plec, de aceea m-am asezat pe pat doar putin. Mi-a cerut sa aprind candela, apoi a privit cu atentie cele trei icoane, zambindu-i fiecareia. Privirea si zambetul ei m-au impresionat. Am zambit incurajator, urmarind-o cu privirea pana cand a adormit.
|
să zâmbim sincer ...
Un zâmbet sincer e ca ploaia după secetă. Răcorește sufletul, dă elan, putere, speranță, înseninează clipe din viață. Îmi plac zâmbetele senine ale copiilor, cele grele de înțelepciune ale bătrânilor, zâmbetul unui necunoscut în trecere pentru naturalețea și firescul lor, sunt autentice.
Nu-mi plac în schimb zâmbetele profesionale, zâmbetele mască, nu-mi plac zâmbetele ipocrite (îmi amintesc de un verset din Pilde în care se pomenește de miere și fiere), zâmbetele bășcălioase. |
Citat:
Plouă liniștit,ploaie caldă de vară.Mulțumesc Doamne pentru zâmbezul florilor. |
Este si asta Dorina o bucurie, dar e cu mult mai mica decat cea pe care ti-o da zambetul unui om. Ar fi pacat, ca intr-o zi sa nu ne mai intalnim decat cu zambetul naturii.
Ceea ce nu-mi place la mine, e ca sunt momente cand ma intalnesc cu un prieten si din cauza oboselii, stresului, grijilor lumesti... nu mai zambesc. Trebuie sa ma trezesc la viata. Un om plin de viata pentru mine, e un om care zambeste la orice intalnire, caci se bucura de vederea celorlalti. |
Mie imi zambeste puiul zilnic si tare-mi insenineaza viata....
Am si eu o intrebare si, cum nu-mi place sa deschid topic-uri, mi-as dori sa primesc ceva opinii aici. Maine trebuie sa plecam la mare, bine-nteles, acest concediu a fost programat, dar vremea s-ar putea sa ne dea bataie de cap, insa nu putem renunta fiindca avem bilet. S-ar putea sa ploua pe toata perioada...Astfel, vreau sa stiu si eu ce puncte turistice sau manastiri am putea vizita in Constanta ? Ne-am luat in vedere cetatea Histria si delfinariul, dar nu mai stim altceva. Avem GPS la masina reactualizat la zi, iar daca aflu informatii il pun pe sotul meu sa-si noteze traiectoriile de-acasa si sa le caute pe gps. |
Citat:
|
Citat:
Domnul să vă ajute să vă împliniți concediul frumos! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:13:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.