![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Tu esti calugar mirean la fel cum este triunghiul patrat si femeia barbat.
|
Citat:
Călugăre... de ce nu ești tu călugăr? Și unde anume vrei tu să mergi ca să fi călugăr? ''Vulpile au vizuini iar păsările cerului cuiburi dar Fiul Omului n-are unde să-și plece capul... e prigonit și de proprii Săi călugări. |
Citat:
Ai dreptate, este exact așa! Pătratul (dreptatea) e defapt un triunghi (Sf.Treime) iar femeia (fecioară) e și ea un om, un bărbat în Credință fiindcă a fost luată din bărbat și pentru că omul este parte bărbătească și parte femeiască făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu! Poate n-ai citit bine scriptura, dar dacă ai fi citit măcar prima pagină ai fi înțeles... cîtă dreptate ai deși tu crezi că ai scos în evidență ipocrizenia mea absurdă. Deci ai dreptate... nu pot să nu aprob!... deci exist.... fiindcă Dumnezeu există. :)) Parc-am fi în gLumea lui Gaiță. E și aia o lume cu pătrate și cu triunghiuri, cu bărbați și femei. :))) |
Surioară "Crincrin", aștept cu drag, te rog, răspunsul tău, de ce ai pus acele postări cu "tipuri de persoane pseudo-duhovnicești", "cauzele și formele falsului misticism", anume să răspunzi măcar la câteva din întrebările care te-am întrebat, că nu înțeleg deloc acțiunea ta... Poate să justifici puțin, să spui scopurile pentru care ai pus acele postări, sau să spui ce vrei tu...
Mulțumesc mult. Pomenește-mă. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iti inghite povestile cu luna de ghiata macar asa formal, sau te-a lasat cu ele in plata Domnului, renuntand sa te mai cicaleasca sa-ti iei medicamentele? |
Citat:
|
Citat:
Să nu căutăm cu glume vindecarea lor. Doamne miluiește. E suficient că o să vină și-o să-și verse minciunile pe aici, ca de fiecare dată, să nu ne batem joc de neputințele lor, dacă nu putem să-l ajutăm, mai bine să plecăm, să-l lăsăm în pace, că și-așa suferă cumplit din cauza răzvrătirii, să ne fie de ajuns durerea ce o au de la lanțurile cu care s-au legat. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:27:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.