![]() |
Citat:
Esti prea serios, eu am glumit incercand sa dezvolt un pic intrebarea ta - poate fi un slogan comunist altcumva decat patriotic ( in opinia colegului nostru ) ? :) De fapt noi am cunoscut incepand cu anii 60 o forma mutanta a comunismului care in mod normal este cat se poate de internationalist si antipatriotic. Il vedem si astazi dezvoltandu-se in toata splendoarea in lumea occidentala si acaparand si o buna parte a mintilor romanilor, care cred ca sa fii de dreapta inseamna sa sustii globalizarea si statele unite ale UE. Daca ii intrebi, toti sunt de dreapta, dar toti sunt fermecati exact de ideile din manifestul comunist - anti religie, anti natiuni si anti familie. :) |
Citat:
De dreapta au nceput sa fie cu totii, pentru ca politicienii care se considera de mijloc de zeci de ani nu mai pleaca ureche la vorba poporului. Si nu aude stomacul chiraind al alegatorului cehmat, daca nu a murit de foame sau frig, din 4 in 4 ani sa ii aleaga pe "avocatii inteligenti" in posturi de marire. Reclama suna asa: Draga cetateanule, sunt eu democratioa, si te chem sa votezi, promit ca nu te voi mai deranja decat peste 4 ani. Toti sunt fermecati de manifestul comunist: mancare pentru flamand, loc de munca pentru tot poporul, egalitate cat de cat intre oameni, acoperis si caldura la iarna pentru toate plebea si pentru cei 500 000 de oameni care nu au adapost in G. |
Ce nu știu europenii? Conspirația politicã din spatele crizei refugiaților!
http://infoalert.ro/2016/04/20/ce-nu...-refugiatilor/ |
Citat:
Adevaratul comunism abia acum incepe, cele 12 stele albastre. In adevaratul comunism omul trebuie sa aiba o identitate internationala si sa nu aiba constiinta, exact ca o unealta. |
Citat:
Iarasi conspiratie? Da' alte glume nu mai ai in program? |
Citat:
doctrine m-ai considera foarte patriotic. Citat:
tine prostimea sub control si pentru a prelua din furia poporului. Citat:
Citat:
marketing politic. |
Citat:
|
Citat:
|
"Die 37-jährige Muna Duzdar, die zur Staatssekretärin berufen wurde, ist zudem die erste Muslimin in der österreichischen Regierung."
Muna Duzdar, prima membra musulmana a unui cabinet din Austria. Si Suleiman Magnificul s-a suparat ca fii de valahi (numiti Jeniceri) nu au vrut mai atace a doua oara zidurile daramate ale Vienei. Si a postit saracul 3 zile. |
Centrul Berlinului este sub asediu....studentii musulmani.
Zum dritten Mal in Folge beten Dutzende muslimische Studenten öffentlich in der Hauptstadt. Vorgeblich weil man ihnen einen Gebetsraum weggenommen hat. Doch in Wahrheit geht es um etwas ganz anderes.
Pentru a treia oara se roaga musulmanii in centrul Berlinului, pentru ca li sa luat camerele de rugaciune din universitate. Vor dem Hauptgebäude der Technischen Universität Berlin versammeln sich am diesem Freitag etwa 100 Muslime zum öffentlichen Gebet – schon zum dritten Mal in Folge. Mitten in der Hauptstadt. Das Kanzleramt ist keine zwei Kilometer entfernt, die Siegessäule vom Mittelstreifen der Straße des 17. Juni zum Greifen nah. In fata cladirii principale a universitatii tehnice s-au adunat vineri ca. 100 de musulmani pentru o rugaciune deschisa. In centrul capitalei, Cladirea cancelarului german este numai 2 km departe, Statuia victoriei sa o atingi cu mana. "Zwischen den Vorlesungen bleibt keine Zeit, um mal schnell in die Moschee zu gehen", sagt einer der Studenten, der wie alle Anwesenden seinen Namen nicht nennen will. "Wir fordern deshalb einen Gebetstraum in der TU." Den gab es auch bis März 2016 Intre cursuri nu mai ramane timp pentru a fugii la moschee, spune un student, noi cerem o camera de rugaciune in universitate, aceasta a fost pana in 2016. "Die Neutralität und der Grundsatz der Trennung von Staat und Kirche haben uns zu dem Entschluss geleitet, künftig unsere Räumlichkeiten für die aktive Religionsausübung, zu denen Gottesdienste, Messen oder Freitagsgebet gehören, nicht mehr zur Verfügung zu stellen", hieß es in einem Infobrief aus der Feder von TU-Präsident Christian Thomsen aus dem Februar. Neutralitatea legii si despartirea statului de biserica n-au motivat sa decidem ca sa nu mai punem la dispozitie camere pentru nici un fel de activitati religioase. a spus presedintele universitatii. http://www.welt.de/politik/deutschla...e-gedreht.html |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:57:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.