Ioan_Cezar |
29.07.2015 12:23:40 |
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
(Post 596565)
Bagă și o poezie, Ioane, ca să fie numărul rotund. Ce, tu ești om de virgule și aproximații?!:21:
|
Oi băga, de-mi vine pofta, cum să nu... Mai ales că te am pe tine ca sprijin, că băgași și tu ceva plângăcios, acu vreun an, o mică scânceală în scutecele scrobite, acolo... Da să știi că mi-a plăcut totuși poezioara ta. Că ești diletant în poezie, asta e clar pentru mine. Dar textu era curat, era rumegat bine, era dens și mâna la simțăminte bune și cuget viguros. Îmi plăcu, deh, chit că scrii ca un mititel, deocamdată. Îmi venea să-ți întind o batistă.....:))) Scris de domnișoară, text de căstrățel nervos. Da cu simțire, domle, cu simțire interiorizată, concentrată, cum le place intelectualilor rasați.
Mofturi!
Specific pentru începători, mult mai bine te descurci cu alte genuri literare decât cu poezia. Exercițiul ăla pe marginea parabolei mie îmi păru excelent. Ar fi de comentat cu atenție și de dezvoltat. Din păcate eu unul n-am chef, căldură mare... Te-o ajutat Delia dar i-ai dat prea ușor/cu ușurătate flit. Deh, apucături de-ale maeștrilor tăi din care nu mai scoți capul în veac!
*
Tre să fii foarte chior ca să nu vezi că, da, sunt om de virgule și aproximații.
Chiar nu poți trece de prima perdea de fum, Mihaile? Sunt ani de când zaci înfrânt la picioarele propriei îndărătnicii insolente.
A dracului mândrie! A boalii invidie! Pârdalnica de maladie gheboasă....
|