Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Preotul (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5012)
-   -   Ghicirea de catre preot (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17156)

tabitha 19.05.2014 21:49:59

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 559571)
Nici la catolici nu exista rugaciuni pentru 3 dorinte: una pentru bani si doua imposibile.

Ei, ba mai sunt și credinciosi din ăștia, după cum se vede. :)

Eu am zis că-i catolică pentru Sfânta Fecioară din Juquilla și cele 9 Bucură-te Marie.

AlinB 20.05.2014 09:37:14

Citat:

În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia (Post 559497)
Shit. I mean, this is shit.

Vroiam sa "te trag de urechi" pentru exprimare, ca asta mi-a sarit prima data in ochi, dar dupa ce am citit despre ce e vorba, cred ca formularea ta e scurta si la obiect chiar :)

mihai07 20.05.2014 12:40:45

Citat:

În prealabil postat de kream10 (Post 559496)
Buna, am gasit pe net o Rugacune facatoare de minuni , vreau sa o fac cunoascuta si altor persoane:

Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe.Viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna NU NE ABANDONA! Maica iubita protejeaza pelerinii si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!
Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie...,punandu-se in gand 3 dorinte: 1 pt bani si 2 imposibile.Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa.In ultima zi,cea de-a noua se va publica rugaciunea spre a o face cunoscuta si altora.Dumnezeu si Maica Sfanta sa va dea sanatate si sa va fie de folos!Doamne ajuta!""

Pai si eu daca am numai lumanari galbene ce ma fac? Oare merge si asa?

DragosP 20.05.2014 12:58:31

Faci matale o pasă majică și iese și așea.:8:

mihai07 20.05.2014 14:17:42

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 559628)
Faci matale o pasă majică și iese și așea.:8:

Atunci sunt linistit.

florentina2014 18.06.2014 23:09:18

Va anunt cu bucurie in suflet ca tatal meu este in continuare alaturi de noi am trecut peste cosmarul care mi se intampla.Nu pot decat sa spun Slava Lui Dumnezeu si multumesc din suflet si inima.

gabriela8 25.06.2014 20:19:29

Pace si bucurii!

fallen 28.06.2014 10:32:19

In principiu nimeni nu poate ghici viitorul, pt ca atunci cand te uiti la el viitorul se schimba :). Nu de asta, ci pt ca, desi poti sa ntrevzi care sunt posibilitatile cele mai probabile, viitorul depinde in mare parte de actiunile noastre. Aici poti sa intervii in sensul de a incuraja sau descuraja pe cineva, in destul de mare masura, intr-adevar...adica daca ii spui cuiva ca crezi ca va reusi, ii sporesti considerabil sansele. Poti insa, de asemeni, sa nu-l incurajezi sa-si faca prea mari sperante pt ceva ce nu depinde de el si de actiunile lui, cum ar fi de ex starea cuiva de sanatate/boala, sau actiunile altor persoane care ii pot fi defavorabile, in scopul de a nu-si face sperante false si de a accepta situatia care ar putea evolua nefavorabil...

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:13:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.