Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

Adriana Cluj 04.07.2012 16:28:45

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 456186)
Cand Ponta a fost acuzat de plagiat a desfiintat comisia care atesta acest lucru.

Ca tot veni vorba de comisie, nenea 'cela care a facut anuntul nu vi s-a parut usor ""santajabil""? o gestica usor afectata, lasciva...

ioanna 04.07.2012 17:04:22

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 456255)
Dar ce se intampla acolo?
Despre ce vorbiti?
Spuneti-ne si noua, ca ne-ati bagat in spaima.:13:
Ce-i cu parlamentul?

Nu e nicio spaima, e circ :10: Pac-Pac, in 24 de h au fost demisi pd-listii aflati la conducerea Camerei deputatilor si Senatului + avocatul poporului, iar vineri il suspenda si pe Basescu. Sincer, ma bucur ca IN SFARSIT a fost inlocuita Roberta Anastase :) S-a inlocuit tirania portocalie, cu tirania rosie, asta a fost tot.

vsovivi 04.07.2012 17:07:18

Ba tu ești vinovat! Ba tu, ba tu!

Iată aici cum au scos un text cu motive de suspendare prin care se spală singuri între ei înaintea păcăliților ușor de păcăliți căci sunt credooli nu credincioși, acuzând cu tupeu viceversa.

Hoțul prins strigă cu tupeu viceversa!

My name is Forest, Forest Gump adică pardon Copy, Copy Paste, și împreună cu prietenii și amicii papagali conducem România, eu sunt copy-lot și bag în CV titlul de dottore obținut în Sicilia, Catania, de la famiglia și coza nostra.

Acuma am dat o mică lovitură de stat... defapt nu noi USLașii ci Băsescu încă din 2009! :24:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

Nu vă mai lăsați duși cu Zaharescu... nu vedeți că ne dau 8% abea din august și după ce discută cu FMI?

Adriana Cluj 04.07.2012 17:25:59

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 456285)
. nu vedeți că ne dau 8% abea din august și după ce discută cu FMI?

Mai, da'tu nu vezi ca basescu a luat?

DragosP 04.07.2012 17:43:45

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 456285)
nu vedeți că ne dau 8% abea din august și după ce discută cu FMI?

Auzi măi nea bugetarule? Așa consumi tu internetul statului? Stând pe forumuri și făcând lobby portocaliu?
Cât despre ce dă, cât dă, cine dă... Tu oricum o să-i refuzi, nu? Să n-ajungem, Doamne ferește, ca Grecia!

stefan florin 04.07.2012 17:44:42

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 456274)
Cine crezi ca ar putea lua puterea acum daca nu astia? (nu ca ar fi cu mult mai buni...dar sunt ceva mai putin mahalagii si nu doar, nu uitati cum ati fost sfidati! cum vi sa hahait in nas cu satisfactie!)

Da un nume! poate ne orientam...

care premier a fost numit de seful statului de atunci AROGANT si de la ce partid era? Un indiciu...Adrian copilul minune. Deci cine pe cine sfida?
Doamna si eu vreau sa fie schimbati actualii hoti (PDL-istii)...dar NU cu hotii de ieri (USL-istii). Daca schimba un hot cu altul, ce folos vom avea? Nu ne-au condus si ei atatia ani? Ce, pe vremea lor curgea lapte si miere? Si sa nu uitam ca PSD-ul nu a prins o criza economica mondiala. L-am vazut aseara la TV pe PNL-istul Ioan Ghise. Tot repeta intr-una ca: o sa dam bani la popor, dar nu a m-ai raspuns si cand a fost intrebat: DE UNDE o sa i-a acesti bani actuala guvernare.Asta e USL: tot zice ca vor da bani dar nu zice si de unde ii vor lua

Adriana Cluj 04.07.2012 17:50:24

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 456302)
care premier a fost numit de seful statului de atunci AROGANT si de la ce partid era? Un indiciu...Adrian copilul minune. Deci cine pe cine sfida?
Doamna si eu vreau sa fie schimbati actualii hoti (PDL-istii)...dar NU cu hotii de ieri (USL-istii). Daca schimba un hot cu altul, ce folos vom avea? Nu ne-au condus si ei atatia ani? Ce, pe vremea lor curgea lapte si miere? Si sa nu uitam ca PSD-ul nu a prins o criza economica mondiala. L-am vazut aseara la TV pe PNL-istul Ioan Ghise. Tot repeta intr-una ca: o sa dam bani la popor, dar nu a m-ai raspuns si cand a fost intrebat: DE UNDE o sa i-a acesti bani actuala guvernare.Asta e USL: tot zice ca vor da bani dar nu zice si de unde ii vor lua

Bun, de acord. Da un nume! Pe cine votam?

maria32 04.07.2012 17:51:44

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 456304)
Bun, de acord. Da un nume! Pe cine votam?

Adriana nu ajunge un singur nume. Un singur om, de ex Presedintele, daca e lasat de unul singur si nu-i dai alaturi si o echipa de oameni, nu poate salva el singur tara.

Adriana Cluj 04.07.2012 17:57:59

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 456305)
Adriana nu ajunge un singur nume. Un singur om, de ex Presedintele, daca e lasat de unul singur si nu-i dai alaturi si o echipa de oameni, nu poate salva el singur tara.

E e la sine inteles ca nu e de ajuns... E un fel de a spune, nu-i limpede?
Deci, astept in continuare, un nume, doua, trei, cinci..

kikyo_ea 04.07.2012 18:02:01

Apropo de plagiat: fiecare realizator de lucrare are un indrumator. acesta il ajuta pe elev sa realizeze lucrarea, i.o citeste ii face un referat si ii da o nota. Apoi lucrarea este adusa in fata comisiei de specialitate si reevaluata. Acestia toti n.au vazut ca erau 80 de pagini fara sursa? In primul rand ei trebuie audiati. Eu cand mi.am facut lucrare asa am pricedat si domnul profesor m-a indrumat si mi.a aratat cum si cand sa mentionez sursa. La sustinere m.au intrebat iar de surse am consultat si abia apoi am prezentat.o. In primul rand sunt vinovati toti acestia care au lasat sa treaca asa lucrarea.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:02:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.