![]() |
va multumesc tuturor pentru gandurile bune.sa stiti ca inca nu am trecut de acea stare.................
|
ekaterina multumesc frumos pt ceea ce mi-ai trimis pm.........astept sfaturile voastre
|
Ce faci,Patricia,cum te mai simti,te-ai mai linistit putin?
|
Citat:
|
Hristos s-a Inaltat!
Deznadejdea vine de la diavol. Aveti mare grija cu aceste cugetari rele caci ele atrag boala si raul asupra ta. Roaga-te neincetat. Si eu am trecut prin starile tale dar daca nu era boala as fi ramas departe de biserica si implicit asta ar fi insemnat moartea sufletului meu. Bucura-te sora ca Domnul te iubeste si pe cine iubeste Domnul, cearta. Dumnezeu si Maica Domnului sa fie cu tine sora. |
bun gasit.....dragii mei prieteni astazi m-am simtit foarte rau,si cand ma simt asa imi vin in gand numai idei idioate,ma gandesc iarasi la cancer si la moarte,,,nu maI POT.VREAU SA GANDESC ALTCEVA.....NU STIU CE SA FAC,,,,,
|
Citat:
Nu deznadajduiti! ..odata cu incercarea, suferinta ..vine si ajutorul!! Important este sa il vedem, sa-l vedem, sa-l constientizam. D-zeu ne iubeste pe toti, iar pentru ca ne iubeste asa mult , nu ne lasa singuri! Asa ca rabdare si Doamne ajuta! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:05:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.