Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   un raspuns de la voi pentru sufletul meu (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14983)

patricia2006 22.05.2012 13:58:35

va multumesc tuturor pentru gandurile bune.sa stiti ca inca nu am trecut de acea stare.................

patricia2006 23.05.2012 15:21:40

ekaterina multumesc frumos pt ceea ce mi-ai trimis pm.........astept sfaturile voastre

heaven 24.05.2012 15:28:58

Ce faci,Patricia,cum te mai simti,te-ai mai linistit putin?

patricia2006 24.05.2012 15:58:20

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 447031)
Ce faci,Patricia,cum te mai simti,te-ai mai linistit putin?

heaven sa sti ca un pic m-ai m-am linistit..ziua.caci seara cand vine de la munca iar ma deruteaza.......

kikyo_ea 24.05.2012 16:31:41

Hristos s-a Inaltat!
Deznadejdea vine de la diavol. Aveti mare grija cu aceste cugetari rele caci ele atrag boala si raul asupra ta.
Roaga-te neincetat. Si eu am trecut prin starile tale dar daca nu era boala as fi ramas departe de biserica si implicit asta ar fi insemnat moartea sufletului meu. Bucura-te sora ca Domnul te iubeste si pe cine iubeste Domnul, cearta.
Dumnezeu si Maica Domnului sa fie cu tine sora.

patricia2006 15.06.2012 20:26:00

bun gasit.....dragii mei prieteni astazi m-am simtit foarte rau,si cand ma simt asa imi vin in gand numai idei idioate,ma gandesc iarasi la cancer si la moarte,,,nu maI POT.VREAU SA GANDESC ALTCEVA.....NU STIU CE SA FAC,,,,,

simona_toader68 15.06.2012 20:55:49

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 452999)
bun gasit.....dragii mei prieteni astazi m-am simtit foarte rau,si cand ma simt asa imi vin in gand numai idei idioate,ma gandesc iarasi la cancer si la moarte,,,nu maI POT.VREAU SA GANDESC ALTCEVA.....NU STIU CE SA FAC,,,,,

Dumnezeu ne-a lasat foarte multe modele de urmat.. El Insusi, Maica Domnului si toti sfintii !! Asa ca putem cere ajutorul oricaruia din ei; unul este poate mai exigent, dar vine altul care compenseaza prin mai multa intelegere.. indulgenta... asa ca nici unul nu se supara pe noi cand cerem ajutorul altui sfant (poate chiar ei ne indruma la alti sfinti pentru ca noi sa avem astfel ajutorul cerut).
Nu deznadajduiti! ..odata cu incercarea, suferinta ..vine si ajutorul!! Important este sa il vedem, sa-l vedem, sa-l constientizam. D-zeu ne iubeste pe toti, iar pentru ca ne iubeste asa mult , nu ne lasa singuri! Asa ca rabdare si Doamne ajuta!

AlinB 15.06.2012 22:48:46

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 452999)

Dar tu ce ocupatie ai?

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:05:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.