![]() |
Citat:
Mihaela Cristina si guardian knight, eu nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar un lucru il cunosc cu siguranta si sunt convins ca ar trebui sa-l cunoasteti si voi: va dau doar doua nume: Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Siluan. Chiar nu conteaza pentru voi? Eu stiu ca ortodoxia si credinta in Mantuitorul Hristos, nu are nici un fel de hotar. De ce vreti voi sa puneti granita, acum? |
Citat:
|
Citat:
si de ce trebuia sa-i ia apararea?! |
Citat:
nu trebuie sa ne inchinam cu nemasurata necuvinta la figuri umane, ca indienii la guru,atunci ce deosebire mai este intre noi si ei ??? si apoi, cum ne putem feri de manipulare din partea unor inalti "functionari" ai bisericii ,care pentru a-si apara personaele se proclama insasi Biserica,desigur, indirect,si cu mestesugita disimulare ??? |
Citat:
ce stiu insa este ca staretul Efrem nu este inalt functionar al Bisericii. Eu stiu ca biroul staretului este o chilie, mai stiu ca hartoagele de pe birou sunt rugaciunile, mai stiu ca plata lui este bucuria Domnului. Asta stiu. Mai stiu ca familia lui sunt crestinii ortodocsi, ca are multi frati si surori intru Domnul pe care ii apara. Asta stiu. Mai stiu ca de fiecare data cand deschid televizorul vad manipulare, daca ascult edilul orasului vad manipulare, insa daca citesc din cartie Sfintilor nu vad manipulare, daca citesc din Scriptura nu vad manipulare si Scriptura si Sfanta Traditie fac parte din cuvintele preotilor si calugarilor nostri. Asa stiu. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Legat de hartogaria unei manastiri care nu apartine staretului. Traind in acest sistem, si obligat sa se supuna legilor lui, vietuitorii unei manastiri si implicit manastirea e nevoita sa faca fata sistemului cum poate. Nu stiu daca o manastire va putea cu creionul pe hartie sa isi intocmeasca situatiile financiare pe care trebuie sa le depuna la minister. Pana una alta vietuitorii unei manastiri au nevoiede hrana si intretinere, sunt oameni inca nu au ajuns la stadiul de a fi sfinti si a fi hraniti cu mana cereasca iar parul sa le fie vesminte. |
Nu judeca ca sa nu fiti judecati!poate spune cineva care este adevarul?Si chiar de ar fi asa oare noi dam socoteala in fata Lui Dumnezeu pt ceea ce a facut?bine sau rau...Dzeu hotaraste,noi mai bine sa ne rugam sa se faca voia Lui!
|
Noi nu suntem amisi sa mergem cu caruta si sa fugim de electricitate. Daca cu ajutorul calculatorului se poate aduce mai mult bine de ce nu. Pana la urma calculatorul e o unealta ca un ciocan si poate fi folosit si la distrugere si la cladire. Vezi forumul de aici.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:58:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.