![]() |
Citat:
eu la fata asa era sa patesc, m-a chemat pe data de 2 octombrie ca sa imi provoace nasterea naturala si numai bine mititca mea a vrut sa se nasca pe data de 1 octombrie cand s-a si rupt apa ... |
Sunt fff. rare cazurile cand se depaseste termenul, mai ales ca el nici macar nu poate fi cunoscut f. precis.
Medicii care opteaza pentru cezariana sau declansarea nasterii "naturale" induse medicamentos fac asta pentru ca persoana respectiva sa nasca pe tura lor si binenteles sa ia banii. Problema care ati avut-o cu copilul ar trebui poate mai degraba sa o puneti in seama doctorului decat a nasterii "naturale" care indusa medicamentos numai "naturala" nu e. |
Eu ma gandesc serios sa fac un proiect in care sa se sustina nasterea in camp...sau unde te prinde, sa revenim la natural!!!!
M-am decis in urma unor opinii extrem de obiective si repetate obsesiv, conform carora nasterea trebuie sa se produca atunci cand da Dumnezeu, interventia doctorilor fiind total inutila, ca sa nu spun daunatoare pungii si atat, ca sa nu mai vorbesc de inutilitatea monitorizarii sarcinilor...evident. In fine...totul ar trebui sa fie natural!!!!uite cum era sa ma limitez si eu numai la nastere, ce-oi fi avand cu ea, si de unde mi s-o fi tragand!!!?:71: |
Citat:
Interventia doctorilor este inutila si daunatoare cand se produce in favoarea pungii si nu in interesul pacientului. Chiar si asa zisa "monitorizare a sarcinilor" poate avea un caracter inoportun, invaziv, daunator si chiar ..eugenic. |
Citat:
Vedea-te-as in durerile alea ca ai impresia ca ti se smulge carnea de pe tine de durere daca ai mai vrea sa nasti natural in camp. Lumea a evoluat! Dumnezeu nu ne vrea proaste! |
Citat:
Ecografia este daunatoare fatului. Acum sa mentionam si efectele nocive ale ecografului facut in timpul sarcinii asupra bebelusilor: 1. ultrasunetele folosite la ecografie duc la o modificare a ADN-ului si o distrugere a celulelor sanatoase in corpul fatului. Acest amplu studiu a fost facut de o cunoscuta radioloaga Doreen Liebeskind de la “Albert Einstein College of Medicine” din New York. Pentru a va convinge cautati pe internet acest studiu si veti afla toate amanuntele, despre care exista si un film documentar. 2. Acest fapt cutremurator a fost confirmat ulterior si de Doris Haire, presedinta fundatiei americane ” Maternal and Child Health”, cat si de cercetatorul Robert Bases, care a publicat mai mult de 700 de studii incepand cu 1950. Iar testele Dr. Doreen Liebeskind au fost verificate si confirmate de inca 4 laboratoare independente din America. 3. Mielina, care acopera nervii, este deteriorata, iar acest fapt atesta ca sistemul nervos este foarte vulnerabil la interactiunea cu ultrasunetele ecografiei. Acest studiu a fost efectuat in 1987 de catre Dr. Ellisman. 4. Dezvoltarea locomotorie inceata, si capacitate de concentrare scazuta, capacitate scazuta de invatare (P.U Devi, R. Suresh, M.P. Hande 1995) 5. In 1999 Brennan si colegii sai au mai efectuat un studiu, in care au dovedit ca diviziunea celulelor este incetinita iar celulele intestinului subtire se autodistrug din cauza ultrasunetelor in timpul sarcinii. 6. Cercetatorul Mole aduce dovezi ca ultrasunetele provoaca o deteriorare ireversibila a neuronilor, ceea ce poate fi foarte periculos mai ales in primul trimestru de sarcina, afectand dezvoltarea neurologica a creierului. Scaderea inteligentei, capacitate scazuta de concentrare, schimbari bruste de comportament, functionarea defectuoasa a ficatului, care duce la scaderea si limitarea functiei sale de dezintoxicare a organismului, si forme de cancer si boli autoimune la varste fragede. 7. Greutate foarte mica la nastere a nounascutului (Newnham, J.P. Ewans, S.F. Michael, C.A. Stanley, F.J. Landau 1993, Geerts 1996) – studiu facut pe 1400 femei din westul Australiei etc.. continuarea aici alt articol aici: http://apologeticum.wordpress.com/20...foarte-nocive/ Si din experienta personala.. eu sunt din mamicile care credeau ca ecografia este inofensiva si intareste legatura emotionala parinti-copil nenascut inca.. blah blah (informatie de revista, glossy, evident). Ca urmare, copilul meu mic a trecut ptrin multe ecografii (indelungate). In momentele in care este stresat, indispus, foarte oibosit, suparat.. el adopta o pozitie particulara (nu intru in detalii), chiar si acum la trei ani. Vreau sa spun ca toate pozele facute in timpul ecografiilor il surprind in acea pozitie (pe care, repet, o adopta in conditii de stress). Din pacate, am inteles foarte tarziu ca pentru el ecografiile au fost un chin. |
Citat:
Probabil (sigur) sunt prea subtila...dar macar ai citit pozitia mea, sau te confrunti cu niscaiva probleme? |
Si totusi...credeam ca expresia"mame denaturate"se foloseste in alte situatii,de ex.cand functia materna se denatureaza/altereaza.
Cred ca este putin deplasat sa numim "mame denaturate"pe cele care nasc altfel decat natural... |
Citat:
Tot ce e posibil, insa mesajul meu era ironic...in sensul ca mi se par de tot rasul generalizarile de tipul celora in care doctorul e obsedat de bani, sau alte interese, nasterea se poate produce de fapt oricum, iar cezariana e total inutila. Eu am nascut in Germania, unde doctorii (din cate stiu eu), nu primesc niciun cent de la paciente pentru vreun tip de nastere, ecografiile nu se fac prea des, tocmai pentru ca doctorii au in vedere faptul ca pot fi novice...se pune accent pe natural, se incurajeaja nasterea naturala, alaptatul...bla bla. Eu asta pot spune din experienta mea...si deci ma face sa rad repetarea obsesiva a unor opinii de tipul celor in care doctorii efectueaza cezariene doar pentru ca sunt obsedati de bani, si alte asemenea clisee. De asemenea...monitorizarea nu consta numai in ecografii, iar eu ma refer la monitorizare in intregul ei. La ecografie se stie cred ca se pot observa diverse malforamatii grave...in functie de care doctorii pot si iau deciziile de rigoare-este bine cunoscuta acea interventie care a avut loc chiar in uterul unei mame, prin ea fiindu-i salvata viata bebelusului... De prisos sa mai adaug altceva...cand clar mi se par evidente beneficiile monitorizarii sarcinilor, astfel de multe ori evitandu-se nenorociri, chiar daca ele se intampla si asa din nefericire. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:02:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.