![]() |
Ce inteleg eu e ca 3 zile jumate toti o sa ne uitam la trupurile noastre moarte si o sa fim ai dracu si neigienici si n-o sa vrem sa ne bage in pamant
|
Citat:
|
Când vor predica ei, îi va auzi tot pamântul si-i va vedea toata lumea. Si acestea sunt scrise de 2000 de ani, de când i s-au descoperit Sfântului Ioan Evanghelistul. Si cine ar fi crezut? Ar zice cineva ca este o nebunie asta. Si se întrebau oamenii: "Cum o sa-i vada pe Enoh si Ilie? Din continentul Asia sau Africa, cum o sa-i auda în America?"
Acum, daca ar predica, îi vede la televizor toata lumea si îi aude la aparate toata lumea. Cum sa nu! Dumnezeu stie toate, ca si cum ar fi venit. Când vor predica si vor face minuni, tu ai sa te uiti aici si ai sa-i vezi cum fac minuni, cum învie mortii, si ai sa auzi de aici ce predica Enoh si Ilie si cum mustra pe Antihrist, când va împarati peste toata lumea, timp de 1260 de zile. Vezi? Ceea ce era atunci de necrezut si de neînchipuit, acum se poate realiza! De aici se poate vedea si auzi la Ierusalim. Da! Si uite, stam aici si vedem la Ierusalim cum slujesc acolo, cum predica si auzim toate! Si la Muntele Sinai si în Italia si în Belgia si în Olanda si în Bulgaria si în Grecia si în Serbia. Deci stau aici si vad slujba de la Ierusalim! Vezi ca-i posibil acum? Dumnezeu stia de mai înainte cât are sa se înmulteasca mintea, adica stiinta. Ca Daniil Proorocul a spus la capitolul doi: În vremea de apoi se va înmulti mintea foarte, si se vor întelepti oamenii si vor zbura prin vazduh si vor înconjura lumea. Toate câte le vezi acum, Biblia le-a spus cu mii de ani înainte. Vezi Proorocul Isaia, care traieste cu 850 de ani înainte de venirea Domnului, la capitolul 60 întreaba de avioane, ca el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboara si se întrec cu norii; si zboara ca porumbeii spre porumbarele lor si de huietul aripilor lor se tulbura vazduhul? (Isaia 60, 8). Ai auzit? Cu 2800 de ani înainte a spus de avioane. Ce-a zis? "Ca zboara ca porumbeii spre porumbarele lor". Ca ei nu zboara, decât de la un aerodrom la altul, ca sa alimenteze. Dar si Proorocul Ieremia a vazut masinile astea fara cai, care le vedeti acum ca alearga pe drum. Si întreaba pe Dumnezeu: Doamne, ce sunt acestea, care huruie pe drum si întrec carele oamenilor? Vezi, ca spune de bomba cu neutroni la Apocalipsa: Iata au iesit de la fata Mielului niste lacuste si acestea aveau putere mare de vatamat în cozile lor. Si am auzit un glas de la tronul Mielului: Nu vatamati iarba pamântului, nici copacii, nici florile, nici toate cerealele lumii, numai pe oameni sa-i vatamati cinci luni de zile. Razboiul neutronic. Bomba cu neutroni îti lasa pomii înfloriti. |
ah...da acu are logica
Pai bineinteles cu puterile magice date de unicornii ce vor veni in ajutorul lor Acum, serios vorbind, este pur si simplu o hiperbolizare(o metafora, caci in fond despre asta a vrut Marius sa vorbeasa). Daca nu ma crezi, hai s-o luam logic: Ceremonia de deschidere a Olimpiadelor din 2008 a avut cel mai mare rating din lume : 1miliard (1/7, in curand 1/8 din populatia lumii). Stirile despre razboaiele recente: cam 2-3 miliarde(cumulate pe parcursul a cateva zile). Acum, presupunem prin absurd ca toata populatia lumii are acces la un televizor(complet fals). Cum sunt eu, sunt si altii care pur si simplu nu se uita la TV pentru ca e de rahat si se practica manipulare in masa si mai sunt unii carora (ca si mie) nu le va pasa si in niciun caz nu vor sta 3 zile jumate in casa cu ochii mari la cutia cu imagini |
Citat:
|
O sa fac o chestie care in dezbateri se numeste mitraliere(shotgunning) :
Citat:
Citat:
Citat:
Daca vrei sa vorbim de chestii de-astea hai sa includem si oameni care tin pamantul pe umeri, lupi care o sa-l omoare pe Odin la sfarsitul lumii (lupul se numeste Fenrir) si liniile de la Nazca. Citat:
Edit : Nu sunt cu capsa pusa, doar vreau sa demonstrez ca biblia e interpretata mult peste ce vrea sa spuna |
Citat:
apropos scopul meu nu e sa te conving ca biblia e adevarata si nici sa discut astfel de versete ci sa particip la dezbaterea religiilor,a cartilor sfinte, a existentei divinitatii cu argumente rationale... personal sunt agnostic cu tenta crestina... nu te pot convinge de nimic, de convins numai singur de poti convinge... de dragul conversatiei am sa te rog sa pastrezi tonul mai calm, ca eu unul nu am sa ma dau la tine si nici nu am sa-ti zic ca ai sa arzi in iad o eternitate si sa lasi preconceptiile si frustrarile la usa si sa rationezi... daca continui in maniera asta pun punct conversatiei... |
Eu sunt foarte chill, nu-i buba.
Daca tot ai pomenit, eu sunt ateu practic (explic totul si imi traiesc viata fara sa includ in ecuatie o divinitate). Asa, tercand peste chestia asta. 1.Nu am preconceptii. Daca in postul urmator imi demonstrezi logic, cu argumente valide bazate pe dovezi concrete imediat ma duc intr-o biserica ma spovedesc, imi cumpar 10 icoane sa le atarn prin casa si devin practicant(o sa tin si post) 2.Nu am frustrari. Am dorit sa vorbesc pe acest forum in speranta ca pot sa gasesc pe cineva care poate sa imi explice si sa argumenteze opinii nu doar cu citate din biblie (ba chiar si cu alea daca reuseste sa le explice calumea si sa imi raspunda la contraargumentare fara sa ma jigneasca). Vreau sa inteleg de ce oamenii continua sa creada in asa ceva cu taria cu care o fac pentru ca mi se pare foarte nobil. 3.Mie chiar a inceput sa-mi placa conversatia asta 4.Rationez perfect(sunt campion internatioal la dezbateri academice :D ) In incheiere, as dori, daca se poate sa imi explici de ce atunci cand vin cu exemple din alte religii si mituri si cu explicatii despre cum functioneaza bombele cu neutroni si pe cine afecteaza sunt ridicol si ilogic Inca o data, nu spun asta pe un ton certaret, nu caut sa ma cert, doar vreau sa aflu lucruri noi si, poate interesante despre o lume foarte straina mie |
Citat:
in fine, la televizor ai cam dat-o in diverse... ti-am aratat si avioanele si acolo la fel... pai, bai nene cum ai fi vrut sa-ti descrie un oier din sec VIII , I. d Hr avionul?ai fi vrut sa zica avion?a explicat si el ce a vazut prin ceea ce cunostea... ce poate fi mai clar : ce sunt acestea ce zboara ca porumbeii in vuietul lor... sau masina : ce sunt acestea ce intrec carele oamenilor... apoi... tancurile si elicopterele, bombe si razboaie in Apocalipsa 9... |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:43:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.