Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Despre viclenia sectantilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11810)

caty_deea 11.01.2011 20:38:57

Domnul a randuit ca eu sa locuiesc cu o adventista.Eu cred ca ei sunt bine intentionati,vor sa respecte Legea(mai ales pe cea veche,dar nici din ea tot.....probabil cam ce i.a convenit Elenei White).Mi.a daruit colega de camera carti adventiste,pe care nu le.am citit pt ca abia imi fac timp sa citesc din Sfintii Parinti.Din ce am rasfoit am vazut ca intr.adevar pun mult accent pe alimentatia sanatoasa....poate prea mult....dar nu am avut sentimentele si starile pe care le.am avut cand am citit Sf Teofan Zavoratul sau Siluan Athonitul....pur si simplu te cufunzi ca intr.o rugaciune.Astfel am ajuns la concluzia ca ortodoxia e o religie deplina si in alta parte nu m.as adapta pt ca nu as simti ca respect ceea ce Iisus Hristos ne.a invatat.(chiar daca a incercat sa ma convinga inclusiv la faza cu manacatul carnii de porc).
1.Nu sunt de acord cu atitudinea lor vis a vis de ziua sambetei.Ei nici nu incalzesc mancare sambata.Daca te duci la ei,iti taie o rosie ,iti dau un colt de paine si o cana de lapte rece.Nu o spun cu inima rea,dar fratilor.... daca ar veni cineva la mine intr.o duminica.....pai pun ciorba pe aragaz,bag sarmalutele la cuptor si fac repede un pui de mamaliga si pun omul la masa.Si nu cred ca Hristos s.ar supara pe mine ca am primit cu dragoste pe drumetz.Iisus a spus ca vrea mila nu jertfa.
2.De ce se lauda ca ei dau zeciuiala?De unde stiu ei ca noi nu dam milostenie sub multe alte forme...in plus daca mai si spui in gura mare ai pierdut toata osteneala.3 Ei nu vor copii cati le da Domnul pt ca e pacat spun ei sa faci muuuulti si sa nu ai cu ce sa ii cresti,asa ca folosesc prezervativ(ceea ce legea veche nu permite pt ca arunca samanta).Dar de ce ne ingrijim ce vom manca daca Domnul ne.a promis ca are El grija... Sunt sigura ca si eu gresesc pt ca nu respect toate poruncile si de aceea de 4 ani de cand convietuim incerc sa tolerez si sa nu judec ,pt ca la randul meu sa nu fiu judecata

PS Sa vedeti ce deranj creez cand dau cu tamaie.Cand ard mancarea nu e nici o pb,dar cand dau cu tamaie.....fratilor,toate geamurile deschise...hi hi

tricesimusquintus 11.01.2011 20:40:44

Citat:

În prealabil postat de Geony (Post 322105)
Ca lighioanele nu mananca carne de porc?

Da, chiar sunt lighioane care nu mănâncă carne de porc, sunt vegetariene!:24: Până și animalele țin la sănătatea lor, doar omul...

blajinul 11.01.2011 20:46:39

Citat:

În prealabil postat de nutucutu (Post 322157)
Pai ai inceput sa spui ca faceau fapte bune, ca luau tensiunea in timpul liber si ca mai daruiau si carti. Pentru luarea tensiunii a fost un program finantat de Guvernul Romaniei, referitor la starea de sanatate a populatiei; oamenii aia nu munceau gratis si nu faceau nici o fapta buna,

Esti foarte gresit informat. Oare, din ce sursa? Chiar as fi curios. Guvernul nu are nici o implicare. Oamenii aceia nu sunt platiti pentru faptul ca fac anumite analize medicale. O fac in mod voluntar.

Citat:

iar cartile nu erau nici ela gratis.

Unele sunt gratis. Chiar si cele care au un pret sunt oferite gratis uneori (pe cheltuiala celui care ti le prezinta).

caty_deea 11.01.2011 20:46:57

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 322159)
Da, chiar sunt lighioane care nu mănâncă carne de porc, sunt vegetariene!:24: Până și animalele țin la sănătatea lor, doar omul...

Sunt muuuulti care nu mananca porc din principiu.Chiar ortodocsi pt ca tin la sanatatea lor.
Sunt care nici pui nu mananca(pt infranare) ,cel mult peste,dar nu se lauda cu asta

Geony 11.01.2011 20:46:58

Citat:

În prealabil postat de macsim (Post 322148)
Scuza-ma, dar nu inteleg ce vrei sa spui ...

De ce a scris Pavel, spre exemplu, epostola I Corinteni?...sau o alta epistola?
Cui a adresat Luca Evanghelia si cartea Faptelor?etc...

Fiecare carte a NT a fost scrisa cu UN SCOP si cu UN MOTIV, si adresata cuiva...

caty_deea 11.01.2011 20:48:37

Citat:

În prealabil postat de blajinul (Post 322161)
Esti foarte gresit informat. Oare, din ce sursa? Chiar as fi curios. Guvernul nu are nici o implicare. Oamenii aceia nu sunt platiti pentru faptul ca fac anumite analize medicale. O fac in mod voluntar.

Unele sunt gratis. Chiar si cele care au un pret sunt oferite gratis uneori (pe cheltuiala celui care ti le prezinta).

Pana la urma cine a fost Hellen White ca sa am incredere ca ce scrie ea acolo e bine?

tricesimusquintus 11.01.2011 20:49:00

Citat:

Pai ai inceput sa spui ca faceau fapte bune, ca luau tensiunea in timpul liber si ca mai daruiau si carti. Pentru luarea tensiunii a fost un program finantat de Guvernul Romaniei, referitor la starea de sanatate a populatiei; oamenii aia nu munceau gratis si nu faceau nici o fapta buna

Habar n-aveți ce vorbiți! Informați-vă mai întâi, altfel o să fiți confundată cu o mincinoasă. Și e păcat...

blajinul 11.01.2011 20:52:04

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 322164)
Pana la urma cine a fost Hellen White ca sa am incredere ca ce scrie ea acolo e bine?

Nici sa nu te gandesti sa ai incredere in ea. Trebuie sa verifici cu Sfanta Scriptura. Asa cum insusi Pavel, marele apostol al neamurilor, era verificat. Si el, ii lauda pe crestinii care faceau acest lucru ("aveau o inima aleasa"). Vezi Fapte 17:11.

tricesimusquintus 11.01.2011 20:53:15

Citat:

În prealabil postat de caty_deea (Post 322158)
Ei nici nu incalzesc mancare sambata.Daca te duci la ei,iti taie o rosie ,iti dau un colt de paine si o cana de lapte rece.

Ești absolut sigură că spui adevărul?

Geony 11.01.2011 20:54:31

Citat:

În prealabil postat de blajinul (Post 322161)

Cat timp exista miliardari dincolo de granite care sa plateasca zeciuiala, se mai dau si de gratis...

PS. ura NP o simt in fiecare zi, cleveteala, barfa, cuvinte jignitoare...
pe un forum NP am fost facut ca la usa cortului de fetzele "pocaite"...
si...stim un caz cu o adventista care era studenta la Cluj si se prostitua pt bani, si impreuna cu prietenul ei si-a transat victima...poate ne spune trice. mai multe, ca-i sora de-a lui de credinta...si sa ma repet, o sora adventista a vrut sa-si de-a in judecata fratele pt ca a renovat casa parinteasca, si ca asa i-a spus proorocul...si etc....

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:36:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.