![]() |
Citat:
De cand am citit cu citit ce fel de bacterii se prepara iaurtul de la supermarket, n-am mai cumparat asa ceva. |
Citat:
|
generatia Coca-Cola...
|
Citat:
Se mai poate amesteca lapte fiert cu lapte crud și apoi lăsat la prins. În cazul acesta va face și smântână deasupra. |
Citat:
|
Citat:
Kefir-ul e iar o varianta deloc de neglijat. Am incercat (cu lapte din comert), nu a iesit, o sa mai incerc o data luna viitoare. |
Citat:
|
1 Timotei 4
1 Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, 2 abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. 3 Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. 4 Căci orice făptură a lui Dumnezeu este bună, și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumiri, 5 pentru că este sfințit prin Cuvântul lui Dumnezeu și prin rugăciune. 1 Corinteni 10 25 Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului. 26 Căci „al Domnului este pământul și tot ce cuprinde el.” Cu alte cuvinte putem manca orice se vinde, daca ne rugam si multumim lui Dumnezeu pentru ce avem in farfurie.In mana lui Dumnezeu stau toate lucrurile incredeti-va in El. |
Printele Arsenie boca despre mancare
Citez: "Eram cu Părintele Arsenie și l-am întrebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău”. Părintele zice: „Va veni și mai rău”. Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm”. „Mă, faceți semnul sfintei cruci pe tot ce mâncați: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar și cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”. "
|
Citat:
Uite, facem urmatorul experiment: Vii tu cu cei mai 10 credinciosi crestini pe care ii gasesti, si eu cu 10 pastile de cianura. Ce zici? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:34:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.