Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Ce spuneti de actele biometrice? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10367)

anita 16.08.2010 11:45:01

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 278066)
30 de ani de pace dupa razboi? Pe asta n-o stiam.

Intregul interviu cu Parintele Parvu este foarte interesant, merita citit in detaliu.

Eu cred ca e o greseala ,mai degraba 3 ani de pace.
De altfel daca citim ce a spus sf.Lavrentie de Cernigov si alti sfinti care au vorbit cu ucenicii lor prezicandu-le ca vor fi martori celei de-a doua veniri a lui Hristos ,inclin sa cred ca nu vor mai fi 30 ani de pace.
Sfantul Lavrentie a murit in anii 50.
Doamne ajuta !

IonelS 16.08.2010 11:45:36

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 278079)
Grămăjoară cu grămăjoară , fac ditamai grămada ce dă cu Ortodoxia de pământ ! Nimeni cu nimic , nu-i deasupra Legii !

Sigur ca sunt de acord cu tine, insa canoanele fac diferenta intre un pacat inertial si unul premeditat, pritocit pe indelete...
Una este Gheorghe cu pofta lui trupeasca si alta Arie cu dorinta sa de a da cu Hristos de pamant...

gabriela8 16.08.2010 13:55:03

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 277294)
Ca de obicei deschidem topice ca sa bla-bla-bla si nimic mai mult.

De ex. Miha-anca ce crezi tu ca iti poate face o bucata de hartie plastefiata avand inclusiv scris un numar de genul 666???

Dar daca intamplator numarul de la casa sau apartamentul tau este 666 ce faci??? Probabil ca un om fara cap se muta :))))) ca si cum acest numar in sine este problema :))))
Saracii oameni fara minte...

Nu aceasta hartie numita buletin, card, pasaport trebuie sa ne sperie ci faptul ca nu constientizam ca indiferent de ce gandim sau vrem noi se va intampla...si din moment ce stii asta trebuie sa intelegi ca nimic nu este fara voia lui Dumnezeu...El nu ne-a creat ca sa ne piarda, ci ca sa ne mantuiasca si atunci accepta cu nadejde si credinta totul ca astfel nimic rau sa nu ti se intample...

concluzia: pregateste-te de mantuire, nu cauta sa te ascunzi ca asa n-ai nici o sansa.

Sincer, m-ai dezamagit. Asteptam altceva din partea ta!

Iubirea 16.08.2010 13:56:47

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278113)
Sincer, m-ai dezamagit. Asteptam altceva din partea ta!

Asta este draga mea...eu nu sunt perfecta si nu pot multumi pe toata lumea....fiecare are masura lui :)

gabriela8 16.08.2010 13:59:46

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 278115)
Asta este draga mea...eu nu sunt perfecta si nu pot multumi pe toata lumea....fiecare are masura lui :)

Nu trebuia sa ma multumesti pe mine sub nicio forma, dar usurinta cu care vorbesti despre asta ma lasa rece pentru ca daca am inteles bine din postari esti absolventa de Teologie, sau m-am inselat? Mai citeste Apocalipsa! si Noul Testament!

Iubirea 16.08.2010 14:22:16

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278116)
Nu trebuia sa ma multumesti pe mine sub nicio forma, dar usurinta cu care vorbesti despre asta ma lasa rece pentru ca daca am inteles bine din postari esti absolventa de Teologie, sau m-am inselat? Mai citeste Apocalipsa! si Noul Testament!

Eu am licenta interdisciplinara data in NT...dar nu stiam ca trebuie sa inteleg ceea ce intelege si restul...iar din Apocalipsa in nici un caz n-am inteles si trebuie sa ma astept ca vor venii ingerii cu trambitele si vor suna pana vor fi auziti pe intreg mapamondul...hai sa fim seriosi...am inteles ca si tu esti absolventa de Teologie si pot sa spun acelasi lucru: ca ma mira felul in care ai inteles tu ceea ce ai studiat...dar asta este in ghilimele, ca in realitate nu ma mai mira nimic.
Inca o data repet: fiecare are masura lui si modul de a percepe pe Dumnzeu...fiecare are relatia lui cu Dumnezeu...sau poate crezi ca toti trebuie sa fim la fel, trasi la indigo ca altfel nu ne mantuim...?
Din postarile tale de pana acum n-am inteles asta...dar, totusi n-am de unde sa stiu...de-a lungul timpului oamenii se mai schimba, fie ei si crestini...

Oricum eu deocamdata raman la parerea mea...cine doreste sa mi-o schimbe trebuie sa vina cu argumente puternice si noi...tot ce s-a scris si spus pana acum cunosc si nu mi-a schimbat opinia.

Iar tu ca sa intelegi din cap in coada te rog sa-mi citesti postarile din cap in coada nu printre randuri...postarea la care te-ai referit tu era ca si o concluzie la multe altele pe care le-am tot scris in domeniu....deci haide sa nu scoatem text din context ca rupem legatura si nu se mai intelege nimic.

gabriela8 16.08.2010 14:27:50

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 278127)
Eu am licenta interdisciplinara data in NT...dar nu stiam ca trebuie sa inteleg ceea ce intelege si restul...iar din Apocalipsa in nici un caz n-am inteles si trebuie sa ma astept ca vor venii ingerii cu trambitele si vor suna pana vor fi auziti pe intreg mapamondul...hai sa fim seriosi...am inteles ca si tu esti absolventa de Teologie si pot sa spun acelasi lucru: ca ma mira felul in care ai inteles tu ceea ce ai studiat...dar asta este in ghilimele, ca in realitate nu ma mai mira nimic.
Inca o data repet: fiecare are masura lui si modul de a percepe pe Dumnzeu...fiecare are relatia lui cu Dumnezeu...sau poate crezi ca toti trebuie sa fim la fel, trasi la indigo ca altfel nu ne mantuim...?
Din postarile tale de pana acum n-am inteles asta...dar, totusi n-am de unde sa stiu...de-a lungul timpului oamenii se mai schimba, fie ei si crestini...

Oricum eu deocamdata raman la parerea mea...cine doreste sa mi-o schimbe trebuie sa vina cu argumente puternice si noi...tot ce s-a scris si spus pana acum cunosc si nu mi-a schimbat opinia.

Iar tu ca sa intelegi din cap in coada te rog sa-mi citesti postarile din cap in coada nu printre randuri...postarea la care te-ai referit tu era ca si o concluzie la multe altele pe care le-am tot scris in domeniu....deci haide sa nu scoatem text din context ca rupem legatura si nu se mai intelege nimic.

M-am referit la prima postare pe care nu am citat-o, dar nu mai conteaza... Crezi ce vrei, si faci ce doresti!

Iubirea 16.08.2010 14:35:41

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278132)
M-am referit la prima postare pe care nu am citat-o, dar nu mai conteaza... Crezi ce vrei, si faci ce doresti!

Multumesc ca mi-ai acordat acest drept, sa am propria opinie, fie ea si in necorcondanta cu a unora.

gabriela8 16.08.2010 14:42:18

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 278135)
Multumesc ca mi-ai acordat acest drept, sa am propria opinie, fie ea si in necorcondanta cu a unora.

Nu ai inteles. Nu am cerut sa fii de acord cu mine, dar sincer esti prima absolventa de Teologie pe care o "cunosc" si care spune ca nu prezinta niciun pericol cipul... Pur si simplu nu ma asteptam si probabil studiind discipline comune invatatura a ramas altfel in minte pentru fiecare si totusi nu pot sa subscriu la cele spuse de tine si stiu ca ramai la parerea ta asa ca sa faca fiecare cele necesare pentru mantuire! Dar totusi cum poti tu sa spui ca nu vor suna ingerii din trambite, daca Mantuitorul a spus asta?

Iubirea 16.08.2010 15:10:54

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 278137)
Nu ai inteles. Nu am cerut sa fii de acord cu mine, dar sincer esti prima absolventa de Teologie pe care o "cunosc" si care spune ca nu prezinta niciun pericol cipul... Pur si simplu nu ma asteptam si probabil studiind discipline comune invatatura a ramas altfel in minte pentru fiecare si totusi nu pot sa subscriu la cele spuse de tine si stiu ca ramai la parerea ta asa ca sa faca fiecare cele necesare pentru mantuire! Dar totusi cum poti tu sa spui ca nu vor suna ingerii din trambite, daca Mantuitorul a spus asta?

Eu nu am spus nicaieri ca cipurile nu sunt un pericol...am spus doar ca actele care sunt date acum in functiune DEOCAMDATA (asta am mentionat de fiecare data) nu sunt un pericol...am mai spus ca si mie imi este teama de ce va fi...inca nu imi este teama de ce este acum.
Iar referitor la ce a spus Mantuitorul...El cam adesea a vorbit in pilde si parabole...
Iti dau doar un exemplu: cand a spus pilda neghinei sau a semanatorului...tu ce ai inteles? ca acum se referea la spice de grau? fix la neghina?

Cam acelasi lucru este si cu trambitele...daca asteptati sa auziti si sa vedeti ingerii cu trambite...atunci e bine...aveti de asteptat...dupa parerea mea si din cat am citit eu, sunetele astea se fac auzite dar intr-o alta maniera....si asta se intampla de cand s-a inaltat Hristos.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:24:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.