Iubirea |
16.08.2010 14:22:16 |
Citat:
În prealabil postat de gabriela8
(Post 278116)
Nu trebuia sa ma multumesti pe mine sub nicio forma, dar usurinta cu care vorbesti despre asta ma lasa rece pentru ca daca am inteles bine din postari esti absolventa de Teologie, sau m-am inselat? Mai citeste Apocalipsa! si Noul Testament!
|
Eu am licenta interdisciplinara data in NT...dar nu stiam ca trebuie sa inteleg ceea ce intelege si restul...iar din Apocalipsa in nici un caz n-am inteles si trebuie sa ma astept ca vor venii ingerii cu trambitele si vor suna pana vor fi auziti pe intreg mapamondul...hai sa fim seriosi...am inteles ca si tu esti absolventa de Teologie si pot sa spun acelasi lucru: ca ma mira felul in care ai inteles tu ceea ce ai studiat...dar asta este in ghilimele, ca in realitate nu ma mai mira nimic.
Inca o data repet: fiecare are masura lui si modul de a percepe pe Dumnzeu...fiecare are relatia lui cu Dumnezeu...sau poate crezi ca toti trebuie sa fim la fel, trasi la indigo ca altfel nu ne mantuim...?
Din postarile tale de pana acum n-am inteles asta...dar, totusi n-am de unde sa stiu...de-a lungul timpului oamenii se mai schimba, fie ei si crestini...
Oricum eu deocamdata raman la parerea mea...cine doreste sa mi-o schimbe trebuie sa vina cu argumente puternice si noi...tot ce s-a scris si spus pana acum cunosc si nu mi-a schimbat opinia.
Iar tu ca sa intelegi din cap in coada te rog sa-mi citesti postarile din cap in coada nu printre randuri...postarea la care te-ai referit tu era ca si o concluzie la multe altele pe care le-am tot scris in domeniu....deci haide sa nu scoatem text din context ca rupem legatura si nu se mai intelege nimic.
|