![]() |
Dar să nu uităm că pe lângă pâine, mai trebuie si circ. :)
|
Am găsit un clip făcut în Arad, darul este tot o pizza: https://www.youtube.com/watch?v=Qpo0-tSGIg8
|
Citat:
|
Cu parada? Niciuna. Cu artificiile, de asemenea.
|
Citat:
Nu stiu daca nu ieseau mai bine cumparand alimente si gatindu-le mancare calda. Dar este bine oricum! |
Citat:
Primeste bonuri de masa de la guvern " food stamps" dar aceste bonuri sunt conditionate a fi cheltuite pe anumite branduri de produse,in special pe rontaitoare,conserve ieftine si in general mancare proasta facuta in laborator ,fara valoare nutritionala. Intradevar multi nu mor de foame dar nici bine nu le-o fi! Baiatul este subnutrit,tatal este bolnav din cauza ca nu au fonduri sa manance sanatos. Unii mai si mor pe la poarta spitalului in timp ce sunt redirectionati de colo-colo in functie de acceptarea pe baza asigurarii medicale(sau a lipsei acesteia). M-as lipsi bucuroasa de artificii numai sa se foloseasca acele fonduri pt comunitate,in folosul ei . Multi au aceiasi placa"Doamne ,de ce accepti saracia in lume?" Nu Dumnezeu o accepta,ci saracia altora este chiar alegerea noastra. Daca am taia la fiecare sarbatoare si celebrare, cateva elemente absolut nefolositoare am avea bani extra pt a ajuta pe cineva cu mancare,cu medicamente. Brazii de Craciun,ornamentele, petrecerile cu fast pt familie si prieteni,etc |
Citat:
Citat:
|
Da, interesant, ce tie nu-ti place devine "element absolut nefolositor".
As fi curioasă să stiu adeptii astia ai frugalitatii (chipurile) ce mare milostenie fac din banii economisiti astfel, dintr-un mod de viată auster... fără sare roz de Himalaya si alte gurmanderii sau vintage stuff. :60: Discutia asta tinde sa devină ca cea de pe thread-ul "E păcat să ai smartphone scump?" micile/ marile slăbiciuni personale sunt scuzabile, dar ce fac ALTII e păcat! |
Citat:
Sigur nu era făcută cu ingrediente organice, ci cu tot felul de chimicale care îmbolnăvesc oamenii! |
Citat:
Auzi,dar tu cine esti? Esti aceiasi Mirela care mi-a trimis saptamana trecuta carti iar zilele trecute ,ma cerceta foarte ingrijorata daca nu cumva sunt suparata,pe privat? Esti ok sau suferi de tulburari de personalitate? Este altcineva care locuieste in tine? Esti fantastica! Soro,oricat iti doresti sa ma smintesti nu o sa ma apuc sa insir ce fac cu banii mei si unde se duc - treaba mea,Domnul stie! De ce trebuie sa stie forumul ca ti-am trimis sare roz de Himaiala si alte chestii mai rare prin magazinele conventionale? Puteai sa-mi scrii si in privat ce anume te macina si framanta la adresa persoanei mele,dar vad bine ca vrei sa faci circ. Ok,atunci circ sa fie! Pana una alta,ai terminat cu mine! Ramai cu prietenii tai buni,musulmanii :D |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:30:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.