![]() |
Citat:
Pai nu s-a otzarat UE ca justitia e varza, coruptia maxima, ca suntem penalizati daca nu se schimba lucrurile? S-a schimbat ceva? Nu. Am fost penalizati? Nu. Ce-i intereseaza pe ei jungla din colonii, atat timp cat iese banul pentru firmele occidentale si politicienii sunt docili fatza de ordinele de la centru, restul sunt detalii nesemnificative pentru ei. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
De fapt asta e si ironia asazisei democratii, ca ar trebui chipurile sa functioneze pe principiul increderii, ala promite, tu il alegi, si ala face ce promite. Dar daca nu face, legea nu-l condamna. A, sa nu uitam, il sanctionezi tu peste 4 ani, il lasi sa te fure doar 4, pe urma e randul celorlalti aspiranti la aceeasi schema. |
Citat:
Nu cred ca neparticiparea e o solutie, cel putin Base zice ca n-ar fi satisfacut cu varianta asta. Eu parca l-as vota daca as sti ca mai baga niste PSD -isti la puscarie, chiar si doar pentru 0.00001% din ce au facut. Si cand termina cu mandatul, sigur ii vine si lui randul. Acum, de n-ar fi toata treaba un circ bine pus la punct... |
Citat:
America, chipurile destul de crestina in statistici, l-a ales pe Obama cu toate ca tipul n-avea nici o treaba cu crestinismul ba chiar dimpotriva, crezand ca o sa le deschida o noua epoca de glorioasa bunastare (stomacul intai, morala dupa) Si au facut exact cum zice romanul: "au fugit de dracu si au dat de masa". Acum la noi nu stiu cati sunt bugetari si cred ca PSD le va mari salariile sau va mari pensiile sau e doar razbunare oarba, dar ca de obicei, cand dai cu capul in zid ca berbecul, nu zidul se sparge. |
Citat:
Ce sa zic, impresionant la prima vedere pana cand vezi ca tipul are o obsesie pentru "companiile farmaceutice si chimice" si daca te intrebi de ce apar ele peste tot si fara o evidenta legatura cu evenimentele istorice anuntate si cauti nitel pe google, vezi care e treaba.. Si anume ca "naturistii" nu sunt cu nimic mai prejos decat "chimicalistii" si nici ei nu s-ar da inapoi de la nimic ca sa faca un ban in plus din naivitatea si ignoranta oamenilor, chiar si daca e sa-i coste viata pe clienti lor. http://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Rath |
@AlinB off to bed!!!
|
Citat:
|
Uau, câtă cunoaștere a realității. Si câtă profunzime...
@Alin: de ce nu i-au băgat la răcoare din 2004 până acum? Sau măcar din 2008? În orice caz: AMR 7. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:47:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.