Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Sfanta Scriptura (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5014)
-   -   Avem voie sa bem vin sau nu? Abaut Domnul Iisus vin sau must? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13317)

mihai07 27.08.2011 00:57:28

Citat:

În prealabil postat de grasu77 (Post 393987)
Mai bine o diaree (daca se intampla) decat sa ajungi sa borasti, sa te doara capul si sa zaci intre perne, ca o leguma, cu bidonul cu apa si ligheanul la capatai. O spun din proprie experienta.

In plus, sucul de strugure este foarte sanatos (mai ales cel rosu - foarte bogat in rezveratrol, fortifiant al sistemului imunitar) si nici nu te zapaceste de cap. Dupa ce bei must poti fi plin de spirit si vorbi cu Domnul. Dupa ce bei vin poti fi plin de spirt si vorbi cu diavolul.

Tu, dintr-un pahar de vin, ajungi in starea pe care o descrii?

stefan florin 27.08.2011 01:02:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 394042)
Pai la ei e regula, nimeni nu se poate opri la un singur pahar, de aia s-a si pus regula: nici un pahar.
Probabil racolarile in cadrul grupului se fac dominant la intalnirile AA.

Nici un pahar - nici pe buze, nici in Scriptura macar sa nu cumva sa fie omul sa fie ispitit sa gandeasca macar ca vinul n-ar fi tocmai asa mare blestem si ca sunt oameni care isi permit un pahar si fara sa ajunga la betie.

dar atunci cu femeile cum procedeaza? Nu le mai ating sau folosesc manusi? Nu se alta dar...ispita...satana...intelegi tu ce vreau sa zic! Doamne ajuta!

Theodor_de_Mopsuestia 27.08.2011 01:13:46

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 394049)
dar atunci cu femeile cum procedeaza? Nu le mai ating sau folosesc manusi? Nu se alta dar...ispita...satana...intelegi tu ce vreau sa zic! Doamne ajuta!

:24: Ca bine ati zis-o, si dvs., si fratele Alin. Ei chiar nu isi dau seama cat de adanc si entuziast plonjeaza in ridicol...

Theodor_de_Mopsuestia 27.08.2011 01:19:53

In anul 3700, pe planeta-colonie Adventia

...era un grup mutant, care practica clonarea, pentru a nu se impurifica cu necuratele alea de femei, si dezvoltase doctrina "vinul este incompatibil cu viata umana".
:24: :24::24::24:

AlinB 27.08.2011 01:20:37

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 394052)
...era un grup mutant, care practica clonarea, pentru a nu se impurifica cu necuratele alea de femei, si dezvoltase doctrina "vinul este incompatibil cu viata umana".
:24: :24::24::24:

Acum pe bune, stii ca adventistii cred in extraterestri? Le-a zis-o profeata lor..

Theodor_de_Mopsuestia 27.08.2011 01:32:36

Nu ma mira; baietii infernului leaga ereziile si pacatele.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 394053)
Acum pe bune, stii ca adventistii cred in extraterestri? Le-a zis-o profeata lor..

Ptiu! Asta da erezie! Ca sa nu zic "delir". Ce pot zice? De ei, sa aiba Domnul mila. De erezia lor: anathemathos! Unde este erezie, hop! si alte consecinte...unele din ele efectiv dezastruoase duhovniceste...si psihic.

osutafaraunu 27.08.2011 06:11:50

Citat:

În prealabil postat de Adanna (Post 393970)
Decat diaree dupa must prefer euforie dupa vin

P.S. La efectele adverse ale mustului nu v-ati gandit domnule Trice?

Nu știu ce probleme aveți dumneavoastră, însă eu n-am făcut niciodată diaree după must. Reacțiile adverse apar doar la alergici, ori când se bea necontrolat. Decât euforie bahică, eu prefer mintea limpede.

osutafaraunu 27.08.2011 06:12:21

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 394053)

Off-topic: Domnule AlinB, dumneata nu crezi în extratereștri? Îngerii sunt ființe terestre, iar Dumnezeu Fiul e pământean de loc din Betleem?

stefan florin 27.08.2011 12:15:01

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 394074)
Off-topic: Domnule AlinB, dumneata nu crezi în extratereștri? Îngerii sunt ființe terestre, iar Dumnezeu Fiul e pământean de loc din Betleem?

mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!

NeInocentiu 27.08.2011 12:20:31

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 394109)
mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!

Depinde ce intelege fiecare prin extraterestru (in afara pamantului).

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:29:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.