AlinB |
31.08.2017 00:29:02 |
Citat:
În prealabil postat de catalin2
(Post 650939)
Vad ca ai inceput sa vorbesti si sa te comporti ca fariseii. Intrebi aceleasi lucruri, desi am scris de fiecare data cu lux de amanunte raspunsul, pui intrebari doar din viclenie, fara sa te intereseze raspunsul, etc. daca tu esti orb n-o sa te intereseze niciodata adevarul si ce am scris. E clar ce spun cei doi duhovnici, dar tu nu poti vedea, ma intrebi pe mine tragandu-i la raspundere pe ei. Doar pentru ca nu se potrivesc conceptiilor tale, dar eu sunt sigur ca invatatura ortodoxa nu se bazeaza pe ceea ce consideri tu bun, nici macar n-o intelegi.
|
Nu te flata singur, prima data cand ti-am pus intrebarile astea, si ai incercat o tentativa de raspuns, dar rudimentar si incomplet.
Acum cand ti-am atras atentia ca n-ai fost in stare sa raspunzi, o dai cotita..ca deh, ai raspuns tu alta data...zici.
Deci sa inteleg ca nu esti in stare sa raspunzi la ele, sau ma rog, de fapt te temi ca raspunzand vei ramane rusinat de ignoranta in care te scalzi de ani de zile si cu care te fudulesti pe unde apuci spunandu-i "ortodoxie"..
|