![]() |
Citat:
Sunt exact cate trebuie ..unele strict necesare pentru mantuire, altele pentru a clarifica aspecte ridicate de unii nu tocmai strict interesati de mantuire.. Pe de alta parte un anumit reductionism promovat pentru a aduce o aparenta intelegere intre crestini sunt o adevarata denaturare a crestinismului. |
Citat:
|
Citat:
Acum intrebare: domnul acela evreu, care a venit aici pe forum ortodox si ne-a dat dovezi ca Yeshua nu era de fapt cine credem noi, ne respecta noua credinta? :) |
Citat:
Indiferent de ceea ce cred unii, este un popor iubit de Dumnezeu... Chiar foarte iubit. |
Citat:
Dar nu mi-ai raspuns la intrebare. |
Citat:
Eu cred ca Dumnezeu i-a tinut tot timpul sub aripi. Este si motivul pentru care au rezistat ca popor, in ciuda tuturor persecutiilor lumii. |
se zice ca sfarsitul va veni cand evreii vor trece toti la crestinism
si evreii stiu asta..sau or fi auzit pe la vecini:) de aici (si din alte motive..)si pozitia vehementa a evreilor bastinasi din palestina impotriva infintarii statului evreu evreii au fost persecutati dar s-au bucurat si de multe privilegii de-a lungul istoriei(ca polulatie ..nu ca popor ,e o diferenta) |
Citat:
|
o credinta atat de admirabila ..ca a luat foc cand l-am intrebat de minuni
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:11:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.