Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Ignorati sectantii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14346)

osutafaraunu 31.07.2012 14:29:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 462332)
Cum nu?
Ia da o cautare, cifrele sunt pe Internet, au fost depuse declaratii fiscale..inclusiv s-au gasitu unii sa sara ca de ce are Biserica asa multi bani comparandu-o cu evazionistii.

Lasă tu banii strânși din colecte și afacerile Bisericii, eu mă refeream mai mult la proprietăți: păduri, patrimoniu, aur, nestemate și alte valori. Ca să mă refer doar la "puținul" ce a mai rămas în țară...

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 462332)
Voi sunteti mai rusinosi, te pomenesti sau vreti sa evitati scandalul?

Scandal? Ce scandal? Biserica A.Z.Ș. nu face afaceri, iar banii strânși din colecte nu se tezaurizează, ci se investesc.

bluester 31.07.2012 18:04:47

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462366)
Lasă tu banii strânși din colecte și afacerile Bisericii, eu mă refeream mai mult la proprietăți: păduri, patrimoniu, aur, nestemate și alte valori. Ca să mă refer doar la "puținul" ce a mai rămas în țară...

Si astea (padurile, aurul) de unde crezi ca vin ? Din donatii. Au fost multi oameni bogati (si nu numai) care au vrut sa-i multumeasca Domnului sau care s-au calugarit si au donat toata averea lor Bisericii.

osutafaraunu 31.07.2012 18:33:28

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 462443)
Si astea (padurile, aurul) de unde crezi ca vin ? Din donatii. Au fost multi oameni bogati (si nu numai) care au vrut sa-i multumeasca Domnului sau care s-au calugarit si au donat toata averea lor Bisericii.

Las-o jos că măcăne!

Illuminatu 31.07.2012 21:03:01

Citat:

În prealabil postat de sad story (Post 462360)
Asta e o mare erezie. Botezul e unic (Ef. 4:5)

Si ca orice erezie, dealtfel, ca orice minciuna, cei care practica minciuna isi bat joc de ei insisi: pai daca-i reboteaza pe "exclusi"(la urma urmei, niste fericiti care au apucat sa scape din minciuna) inseamna ca ei anuleaza harul primului botez.
Ori pot niste oameni sa anuleze harul lui Dumnezeu?

Nu pot niste oameni sa anuleze harul lui Dumnezeu, asa ca mai ramane o singura explicatie logica: ei atribuie unui ritual de-al lor "harul" lor propriu, pe care il dau si il recupereaza dupa bunul lor plac.
Ca urmare, prin botezul eretic nu se transmite candidatului la botez NIMIC, ZERO BARAT, MULTIMEA VIDA.

BOTEZUL ERETICILOR NU ESTE BOTEZ, o spun Sfintele Canoane incepand cu cele de la Sinodul Apostolic.

Asa-zisul botez practicat de sectari e, de fapt, un circ ieftin, o comedie in care cei care rad si cei despre care se rade sunt aceeasi.

Illuminatu 31.07.2012 21:05:03

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462366)

Scandal? Ce scandal? Biserica A.Z.Ș. nu face afaceri, iar banii strânși din colecte nu se tezaurizează, ci se investesc.

De ce minti?
Pai Kellog - cel cu cerealele integrale - nu a fost adventist?
Ia cauta-ti in propria istorie _ nu prea mult ca nu ai unde, aveti o istorie extrem de scurta, ca minciuna, dealtfel - ce scandal i-a facut coana mare lui Kellog, cand acesta s-a folosit de banii din afacerile "eretico-smabetiste" in alte scopuri!!!

osutafaraunu 01.08.2012 08:00:11

Citat:

În prealabil postat de Illuminatu (Post 462493)
De ce minti?
Pai Kellog - cel cu cerealele integrale - nu a fost adventist?
Ia cauta-ti in propria istorie _ nu prea mult ca nu ai unde, aveti o istorie extrem de scurta, ca minciuna, dealtfel - ce scandal i-a facut coana mare lui Kellog, cand acesta s-a folosit de banii din afacerile "eretico-smabetiste" in alte scopuri!!!

Scandal... iarăși sacandal... Saiturile și presa de scandal - singura sursă de alimentare/alimentație. O hrană mai sănătoasă nu există?

bluester 01.08.2012 08:03:30

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462451)
Las-o jos că măcăne!

normal , cand nu iti convine ceva , devii ignorant.

stefan florin 01.08.2012 08:39:27

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462451)
Las-o jos că măcăne!

si tu de unde crezi ca biserica le are (paduri, aur, etc) ?

stefan florin 01.08.2012 08:40:36

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 462536)
Scandal... iarăși sacandal... Saiturile și presa de scandal - singura sursă de alimentare/alimentație. O hrană mai sănătoasă nu există?

acum e randul meu sa spun: las-o jos ca macane

osutafaraunu 01.08.2012 09:27:08

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 462539)
si tu de unde crezi ca biserica le are (paduri, aur, etc) ?

Din realitatea obiectivă, cea pe care și tu o cunoști la fel de bine ca mine. Doar că o negi cu înverșunare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:53:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.