Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

amarius 17.02.2010 22:39:22

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 213134)
nu cred in ecumenism. nu am idei preconcepute. din pacate pentru tine, cred in ortodoxsim. diavolul nu doarme, maine poate sa ia alt preot care sa slujeasca langa un martor al lui iehova, sau cu vreun pucios, sau musulman, etc. drumul catre iad este pavat cu bune intentii. :3:

Nu este vorba de ecumemism, si nici eu nu sunt de acord cu el, cred ca oamenii sunt diferiti nascuti in familii, tari diferite, fiecare are libertate,... si oricum nu putem fi la fel toti ca nu sunt comunisto-crestini.
Faptul ca tu crezi in ortodoxism nu inteleg de ce sa fie din pacate ptr. mine.
Faptul ca s-au rugat doi preoti (din culte diferite) in Numele Lui Isus, nu are legatura cu alte culte care nu il considera pe Isus Fiul Lui D-zeu.
Intentia buna a cui fiind?

AndruscaCIM 17.02.2010 22:39:55

Ghedeon, te mai deranjez cu niste intrebare...trebuie sa marturisesc ca nu inteleg deloc ceea ce vrei tu sa transmiti, pentru ca am impresia ca ai muuuulte ganduri ascunse, si ceea ce exprimi nu reflecta ceea ce gandesti, motivatia si sinceritate!!

Tu daca vezi o persoana pe strada si o ajuti, asa cum crezi tu de cuviinta...ce te impinge sa incerci sa o aduci löa denominatiunea ta, daca ea ar crede deja in Hristos...si automat ar fi mantuita numai prin asta?

De ce iti pierzi timpul cu noi, ortodocsii care..dupa cum bine am vazut, stii foarte bine, credem de mii de ani in Hristos si facem si noi cum putem fapte bune?

Au oare nu suntem deja mantuiti prin credinta...asa pur si simplu?

De fapt pe tine te intereseaza sa ne convingi de interpretarea lui White a credintei, asa este?

Problema e ca noi nu intentionam sa ne mantuim atat de simplu cum alegi tu sa o faci...si nici nu ne lasa Dumnezeu sa iti impartasim aceasta doctrina, din fericire!:3:

Doamne ajuta!

AndruscaCIM 17.02.2010 22:41:20

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 213436)
Nu este vorba de ecumemism, si nici eu nu sunt de acord cu el, cred ca oamenii sunt diferiti nascuti in familii, tari diferite, fiecare are libertate,... si oricum nu putem fi la fel toti ca nu sunt comunisto-crestini.
Faptul ca tu crezi in ortodoxism nu inteleg de ce sa fie din pacate ptr. mine.
Faptul ca s-au rugat doi preoti (din culte diferite) in Numele Lui Isus, nu are legatura cu alte culte care nu il considera pe Isus Fiul Lui D-zeu.
Intentia buna a cui fiind?

Tu de-a cui esti?:3:

amarius 17.02.2010 23:16:29

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 213438)
Tu de-a cui esti?:3:

Al Domnului.

AndruscaCIM 17.02.2010 23:20:48

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 213451)
Al Domnului.

:3: Oricum erai, daaaaaaaaar...ce anume te impiedica sa fii ortodox?:48:

amarius 17.02.2010 23:29:16

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 213455)

De ce crezi ca ma impiedica a fi ortodox,...
:3: Ce eram ca nu inteleg.

AndruscaCIM 17.02.2010 23:36:12

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 213463)
De ce crezi ca ma impiedica a fi ortodox,...
:3: Ce eram ca nu inteleg.

Pai...creeeeeeed ca te impiedica ceva, sau poate de fapt numai un "i" in minus la tastat :7:!?!

amarius 17.02.2010 23:40:45

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 213468)
Pai...creeeeeeed ca te impiedica ceva, sau poate de fapt numai un "i" in minus la tastat :7:!?!

La care ,,i,, te referi?
Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 213455)

Sau ce legatura are?

AndruscaCIM 17.02.2010 23:46:39

Citat:

În prealabil postat de amarius (Post 213473)
La care ,,i,, te referi?Sau ce legatura are?

Un anumit "i", stii foarte bine de altfel care si de unde.....:48:, si da are o mare legatura!

AndruscaCIM 17.02.2010 23:51:01

Dar hai nu te mai fofila amarius, ce confesiune ai? Mi se pare corect si absolut normal sa ne asumam confesiunea si particularitatile aferente. de moment ce credem in ele si nu in altele...si deloc sa nu poti fi deschis in acest sens!!!:3:

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:33:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.