![]() |
Citat:
E curios ce direcție vor lua intelectuali precum Lavric, Neamțu, Dîrlău, Virgiliu Gheorghe care aparent erau cu el, momentan îl susțin pe Simion. Eu n-am mai văzut niciun președinte de partid să fie tocat non-stop de un ins din interior, vezi că Tîrziu pentru actele de trădare e mediatizat gratuit pe cancan, antena 3, b1, rtv, peste tot doar pt că dă cu rahat în Simion și speră ei ticăloșii sistemului cu care Târziu a bătut palma, să-i sufle câteva procente întreținându-l pe Târziu, pe Șoșoacă pe Terheș. Nu vezi că toți nemernicii ăștia s-au activat ca la un semn împotriva lui Simion ? Sper să-și facă și Becali și Târziu și Silvestru Șoșoacă partid și împreună cu Terheș, Diana Șoșoacă să ia între 0,5% și 2-3% că atât e puterea lor la vot, cu toate minciunile infernale strecurate de presă în mințile oamenilor. Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
De fapt situatia este si mai critica in SUA de exemplu unde sunt cu un pas inaintea Europei dpdv al "reintorcerii la natura", pardon la oamenii strazii, clasa sociala in crestere vertiginoasa. Citat:
Citat:
Mi-a placut raspunsul sub forma de intrebare retorica a lui Bcali." Ce ma fac daca castig, ca n-am nici un habar cu sa conduc o tara." Realizezi brusc ca din acel moment incepi sa te cufunzi in cloaca neagra si sinistra a compromisurilor de tot felul. |
Citat:
Când toți erau disperați cu vaxinul, un om ironiza subtil acea panică generată de mass media, știu mulți care mi-au zis că nu s-ar fi vaccinat dacă nu era presiune de la locul de muncă, de la colegi sau dacă nu trebuia să plece în străinătate. Citat:
Citat:
Oricum există consilieri Petrișor Peiu, poate și Mugur Isărescu pe partea financiar bancară sunt mulți oameni care ar ajuta președintele să înțeleagă ce e de făcut, fiindcă deși pare că președintele are rol de politică externă, dacă nu se implică ajung multe aspecte lăsate la voia sorții. |
Citat:
De fapt nu ar fi altceva decat o emulare a ceea ce deja in mod AMPLU se intampla in SUA si UE, a modelului vestic dorit/la moda si de urmat a majoritatii populatiei de la noi. Drept exemplu..in tramvaie, autobuze si pe strada in Bucuresti vorbitul in engleza in randul tinerilor a devenit o normalitate. Din nou gandind practic ceea ce se intampla dpdv al deficitului energetic si al resurselor, Homelesii/boschetarii sunt cei mai economi si lipsiti de putere si ca urmare cei mai doriti de cei din grupul Gretei-WEF. -n-au caldura, A/Conditionat, nu pot aprinde lumina, n-au gaze, n-au transport personal pe carburanti, n-au case, canalizare, deseori n-au nici familii care sa-i caute in caz ca dispar, samd...efectiv sunt cetatenii ideali"reveniti intr-u totul la natura"...dpdv a celor care vor pentru ei tot mai mult din resursele ramase. Zii ca nu-i asa!:) Sa nu-mi spui ca CG sau cei 11 are/au vre-o bagheta magica scoasa de undeva... care va industrializa tara peste noapte si ne va scoate tineretul din saracia care-i paste. |
Citat:
Șoșoacă minte că planul hrană, apă, energie urmărește sărăcirea populației și transpunerea agendei 2030 în practică, să vină cu probe, pasaje cu similitudini. Sa nu-mi spui ca CG sau cei 11 are/au vre-o bagheta magica scoasa de undeva... care va industrializa tara peste noapte si ne va scoate tineretul din saracia care-i paste.[/quote] |
|
Citat:
Ca tara mica fara resirse energetice importante nu ai cum sa fi ne-davosian. Pfff, glumesti?Este cea mai mare onoare pentru orice presedinte sa faca parte din clubul Planului de Dezvoltare a viitorului omenirii. Citat:
NU STIAM de chestia asta de-a dreptul fantastica!... Este fenomenala declaratia Dianei Sosoaca! Prin asta practic cimenteaza categoric faptul ca ea reprezinta o "instalatie" in sistem de INFORMARE, PREVENIRE, scoatere in evidenta, si sa aduca la cunostinta ceea ce NI SE PREGATESTE. Da, clar asta-i rolul ei pe care il tureaza la MAXIM! |
Citat:
|
Citat:
Sau de parcă dacă nu mergi tu la vot, sau dacă desenezi pătrățelul de fapt răul nu se întâmplă să iasă un președinte care alege versiunea cea mai împovărătoare pt popor dintre Crin, Nicușor, Ponta. Citat:
Singura ei valoare de întrebuințare sau a lui Târziu or Terheș e să dea cu mizerii în suveraniștii care sunt în fața lor, când va dispărea AUR vor dispărea și ei fiindcă rolul lor de parazit nu-și mai are rostul. |
Nu fiti patimasi, nu idolizati candidatii la prezidentiale, fiindca toti sunt foarte buni, asa ca lasati poporul sa decida.
Insa dupa cum pare sa mearga lucrurile vom avea turul 2 inapoi, caci CG-Simion va ajunge in turul 2 cu Elena Valerica Lasconi si se va arata dreptea sau se va implini cum a proorocit doamna Hara din America: ”va iesi o femeie blonda”. De ce se va intampla asta?.. pai pentru ca: 1.Ponta a salvat satele romanesti de dincolo inundadndu-le pe astea de dincoace dupa formula nefasta: ”La ce-ti foloseste sa castigi(mantui) toata lumea daca pe tine sau pe sufletul tau ti-l pierzi?”.. bagandu-l sub ape (pacate) si vrajeala olteneasca. Odata ce ne-ai inundat intentionat nu te mai alege nimeni oricat incerci s-o dregi, deci de la 15-20% va merge spre 10%. 2.Crin degeaba se lauda ca n-a fost colaborator, ca declaratia lui la securitate l-a salvat pe fugarul in america, degeaba se da imaculat ca o floare cand se stie ca a fost ceva mult mai rau decat turnator, a fost pe vremea de dinainte de 89 roker-punkist-satanist, ascultand muzica revoltatoare, pacatoasa de care nu s-a curatit incat pana si azi i se vad ochii aia moroici, bulbucati, rai cum bat din verde in albastru ca la vampiri. Si atunci cine crezi ca te alege, altcineva decat Ciolacu ca sa-l mentii primministru? Deci de la 15-20% merge spre 10% oricat iese la lumina si la soare sa arate ca nu se parleste. 3. Nicoolsor Dandana a tradat bucurestenii prin candidatura sa dovedindu-se incompetent fix la competenta lui matematica uitand ca ”socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”. Deci nu se poate sa-ti negi uniunea salvati Bucurestiul adica sa nu mai vrei s-o salvezi tocmai atunci cand ai ajuns primar plin. Si daca nu te tii de cuvant dupa ce ai castigat si cu un referendum sa ai bani si sa poti face lucruri mari pentru ei, atunci mai poate crede cineva ca romanii sunt atat de tampiti incat sa te aleaga pentru razgandeala si inconsecventa fix pe post de presedinte? De la 20% coboara spre 5%. Deci ne mai raman doar Simion-referendumCG si Lasconi care tot cresc si astfel vom avea turul 2 inapoi prin intermediul lui Simion care intra si el in decizia populara, caci poporul va trebui sa aleaga prin referendum intre el, ales presedinte si CG care va trebui sa candideze apoi, daca castiga referendumul, contra la Elena Valerica Lasconi. Cand doi se bat, al treilea castiga, asa ca EVL are cele mai mari sanse oricat se opune statul paralel si am impresia ca ”va iesi presedinte o femeie blonda”... n-ai ce-i face, ”ce ti-e scris in frunte ti-e pus!” |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:44:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.