![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Da, sunt situații când postesc și eu, însă post așa cum scrie în Scriptură. Dacă pentru un ortodox, abținerea de la carne înseamnă post, sunt adventiști care postesc toată viața (nu sunt dintre aceia, deci nu poți spune că mă laud)! |
Citat:
Sau poate o fi in ordine, suntem incercati...mai mult decat altii :6: Hmm...nu vad legatura intre ce ti se pare tie ca inseamna postul pentru ortodox...si ce inseamna el de fapt pentru cei in cauza, sincer acum! Postesc toata viata??? Ei hai sa nu gasim similiaritati de acum...ca nu asta e realitatea, ei traiesc asa tot din grija pentru body la urma urmei...iar veganii nu sunt adventisti de fapt, vegani sunt si cei care adopta acest stil de viata in urma unor afectiuni, pentru a se mentine...lucruri de astea. As mai avea o intrebare, adventistii astia atat de spiritualizati...tin cumva post cum tin monahii nostri ortodocsi, post negru, de astea? asa traiesc...sau mai altfel? Si...ooops, ai facut un pacat, acum nu stiu exact ce inseamna postul pentru tine...insa cam judeci in necunostinta de cauza, nestiind ce inseamna postul pentru ortodocsi, pentru toti ortodocsii...cum il tin, si ce motivatie au..este?:1: |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Te-ai nascut adventist? In caz ca nu ai fost adventist din scutece, atunci de ce nu ti-a fost deajuns credinta in Hristos pur si simplu...si ai umblat dupa altfel de credinta, si dupa alta interpretare a Bibliei???:44: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:45:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.