Citat:
În prealabil postat de florin1966
(Post 212939)
de unde ragi concluzia ca suntem nervosi ? demonstrezi inca o data ca nu doar nu vezi dar nici nu vei sa vezi decit deformat .cind ma defaimi pe mine ca persoana ma voi smeri si nu-ti voi raspunde dar daca te legi de credinta mea te dau de pamant asta nu-ti permit sa-mi defaimi credinta si biserica meape care ai parasito din vointa ta libera .nu te deranjez daca nu ma deranjezi.poti sa faci ce vrei dar nu mi tavali prin noroi credinta doar ca nu sunt deacord cu tine. nici Mantuitorul nu la salvat pe iuda cand sa spinzurat daca asta a fost decizia lui de aceea nici eu nu sunt de acord cu tine dar nu incerc sa te opresc sa faci ce vrei are cine sa te judece .nu te urasc pentru alegerea ta dar nu te astepta sa te iubesc caci nu-mi aduci mantuire daca teas iubi ci vei cauta sa ma pierzi tiam dat citeva versete care te contrzic in alegere si teai isterizat specific sectarilor care, cind li se inchide gura si demonstreaza greseala spun ca mam enervat.pardon
|
heloooo,,,,,,,,,cine judeca va fi judecat,,,,,,rabdarea,credinta,,respectarea celor din noul testament si lumina din noi ne mantuieste,,,nu cladirea bisericii sau cultul,,,,,trebuie sa IUBIM si pe dusmanii nostri,,este scris in lege,,,,,,,,degeaba prorocesti si faci minuni in numele lui ,,fara dragoste esti mort,,,,,ca si crestin trebuie sa avem indelunga rabdare,,scrie clar in biblie ca vor exista partide si religii,,asta pt ca fiecare intelege in felul lui sau pur si simplu isi largesc calea ducand spre prapastie si pieire,,,dar va veni o zi cand ne vom ascunde pt a e ruga toti impreuna fara sa ne uitam la celalalt care are o alta religie dar acelasi mantuitor........lumina si binecuvantare