![]() |
Citat:
Majoritatea provin din zone cu umiditate scazuta. |
Citat:
|
Ar trebui sa vizitati moastele astea. o sa va convingeti cum miros ele. eu m-as duce dar nu sunt posibilitati.
|
Citat:
Nu ti se pare ca a avut timp sufiecient sa se usuce forate bine? Dar repet, daca e chiar o minune, de ce nu ne arata moastele descoperite? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca eu iti dau o bucata de lemn care miroase a mir, ce crezi despre ea? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pai tu vrei sa ma convingi pe mine, spunandu-mi ca e neputrezita si nestricacioasa? Iar pe urma aduci motivatii de genul celor 1000 de ani. Daca nu arata chiar bine, asa cum zici, ce minune mai este asta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
As putea sa-ti dai si exemple cu legende mayase. Pe urma, orice trib african are astfel de legende. Sunt ele adevarate? As spune ca da. La fel ca aceste minuni de care imi vorbesti tu. |
Citat:
|
Offtopic:
Citat:
|
Citat:
Ceea ce numim in mod normal agheazma se poate face oricand si oriunde, de catre preot. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mirul de nard «de credinta» (πιστικῆς) este mirul de nard autentic, caci si in vechime, ca si astazi, multi se ocupau cu contrafacerea lui, de aceea rareori era de gasit mir autentic, si acela era foarte scump. Mirul de nard se ex*trage prin distilarea radacinilor de nard (de*numirea stiintifica este Nardostachys Jatamansi), o planta care creste pe coastele Muntilor Himalaya, in special in partile Ne*palului, la inaltimea de 3000-5000 de metri al*titudine. Recoltarea sa se face primavara, pentru a obtine mirul verde, care este cel mai de calitate. In vechime, mirul de nard era adus de catre caravane pe Drumul Matasii, de la mii de kilometri distanta, si aceasta era pri*cina pentru care era atit de scump. Indicatii despre cum se prepara Marele Mir am gasit aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=7553 sau aici: http://patermihail.wordpress.com/201...astirea-antim/ NARDUL= o alta planta mentionata in Biblie este nardul (Cintarea Cintarilor1,11; Ioan12,1-8); nardul, alaturi de alte aproximativ 50 de ingrediente intra in compozitia Sfintului si Marelui Mir, cel prin care se pune temelia sfinteniei in viara bisericii si crestinismului; cu acest Mare Mir se sfintesc bisericile, antimisele si obiectele de cult,fara de care nu se poate savirsi sfinta Liturghie; uleiul de nard se extrage din radacina plantei, are actiune antiinflamatoare, antiseptica, bactericida, fungicida, laxativa si purgativa. http://www.itmonline.org/arts/valerian.htm |
Maria Luisa , cred ca postul tau e cel mai logic de pe topicul asta.
|
[COLOR=black]
Citat:
[COLOR=black] Referitor la cainele de la stiri,[/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[SIZE=3]Si nu exista totul numai pe net, poate ca primul gand al unui credincios nu e hai sa filmez sa-l pun repede p yutube, poate vrea sa traiasca minunea, nu printr-o camera.[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black][/COLOR][SIZE=3]El nu a spus asta si parca ai zis ca “ai iesit” singur, nu te-a dat nimeni afara.[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
Citat:
[SIZE=3]Dar tu ai vazut cum a iesit omul din maimuta???[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
Citat:
[COLOR=black]Cred ca ar lamurii totul.[/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black]E, acuma stii exact de unde provin toate Sfintele Moaste din lume. Dar in Grecia cum e? in Rusia? [/COLOR] [COLOR=black] Citat:
Citat:
[SIZE=3]Nu ti-am aratat poze cu Sfantul Alexandru din Svir ???[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black]Oooo, ce dragut… [/COLOR][COLOR=black]J[/COLOR][COLOR=black][/COLOR] |
Anytza scrie si tu simplu daca vrei sa si intelegem ce vrei sa spui.
|
Citat:
da, mesajul dinainte l-am copiat in word si apoi inpoi... nu stiam ca asa se face..scuze! altfel ar insemna sa raspund la fiecare post si e cam mult... |
Citat:
|
[COLOR=black]
Citat:
Citat:
[COLOR=black] Citat:
[COLOR=black] Citat:
Citat:
[COLOR=black]Dar Ortodoxia era la fel de bogata acum 2000 cum e acum, poate chiar mai mult. Si stiau si cum a fost facut Pamantul si Cine l-a facut.[/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black]Ai citit vreodata Noul Testament?[/COLOR] Ai spus ca nu esti ateu, dar ai spus si ca trebuie sa te aperi cand ceilalti ii ataca pe ateii. Sustii teoria evolutionista, dar consideri ca are lipsuri. Nu crezi marturia oamenilor care au trait in perioada lui Iisus, care L-au vazut, L-au atins, L-au cunoscut personal, si au trait totul, dar crezi cand altii zic ca din nimic a iesit viata si din maimute oameni,fara marturii, fara dovezi, fara logica. Nu vreau sa te superi sau sa crezi ca te atac, dar ai intrat pe subiect si ai spus multe. dar nu aduci argumente. nici unul. vorbesti in termeni generali, care ar putea fi "povesti" pe care tu le crezi, dar nu aduci argumente. Te contrazici singur din ceea ce spui. si pana la urma Citat:
|
Citat:
|
Anytza ai mare dreptate.
|
dl dumitru inca mai crede, dar Il reneaga pe Dumnezeu
|
Citat:
Cine a scris despre ce spui tu? Uiti ca nici o evanghelie nu a fost scrisa de cel caruia ii este atribuita? Si cu restul cartilor din NT la fel. De altfel nici nu stiu daca este vreo carte scrisa de cel caruia ii este atribuita. Si atunci de ce vorbim? |
Citat:
Daca nu stii, atunci de ce faci afirmatii? Doua evanghelii au fost scrise de 2 din cei 12 Apostolii lui Iisus: Ioan si Matei, si 2 din cei 70 de Apostoli: Luca si Marcu. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:58:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.