![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
(Nu barfa in sine, ci rautatea ei) |
Citat:
|
Si steriletul este avortiv!
Cat despre copiii avortati, cand eram in clasa a IX-a, le-am dedicat o poezie, cutremurata de drama lor. Poezia o gasiti aici: http://florina.megablog.ro/2009/09/25/fara-nume/ |
chiar ieri am impiedicat a nu se face un avort,intradevar am dus multa munca de lamurire cu ei,dar azi era programata fata [pt avort..eu sper din tot sufletul sa nu il faca,dar...cine stie..
|
[felicitari pt poezie florina..
|
Citat:
|
sincer imi doresc din suflet sa nu il faca,dar am vazut ca nu am cu cn sa vb,la cine sa explic cat de mare este pacatul,am zis sa il tina si il voi creste eu..numai sa nu il dea afara..dar..
|
Citat:
|
Care e faza?
Si maine pe ce vei fi suparata?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Da, adevarat! Sunt mult mai multe avorturi decat pedepsele Lui Dumnezeu! Dumnezeu inca mai asteapta sa ne trezim! Cat despre a nu avea nicio legatura cu suferinta neamului, ma indoiesc deoarece crima este crima si nimeni nu are dreptul sa priveze un suflet de viata si lumina! Nu as vrea sa devenim un popor care sa innoate in sangele propriu... |
|
..
Citat:
|
...
Citat:
|
..
Citat:
|
Citat:
Deci curaj! ..Destul s-au sacrificat femeile! |
Citat:
Insa omul care se vrea si se considera fiu al lui Dumnezeu, stie ca ea "umbla cu cioara vopsita ...". |
Citat:
|
Citat:
Sunt si medici ortodocsi care iti pot confirma ceea ce am scris eu. 100 la suta abortive ar insemna ca nu ar opri de loc conceptia, ci ar opri numai nidatia. |
..
Citat:
|
..
Citat:
Da, anticonceptionalele sunt 100 % avortive, pt ca ele opresc numai nidatia, nu impiedica zamislirea. |
Citat:
http://tainacasatoriei.wordpress.com...atul-lui-onan/ |
eu am gasit un copil avortat pus intr-o punga cand eram mai mic. Intamplarea esti uimitoare.
Eram cu inca 2 vecini , aveam 11 ani pe atunci . Ne placea sa facem gropi , sa sapam cu gandul ca vom gasi comori, etc. Intr-o zi cand ne jucam noi 3 mai apare un baiat care statea in al bloc. Unul dintre vecinii mei s-a dus sa se joace cu el , lasandu-ne pe noi singuri . Asa ca neam gandit sa-i facem o farsa celui care a plecat sa se joace cu celalt. Am luat 2 bete si le-am asezat sub forma de cruce la baza unui copac , dupa care am mutat locatia langa alt copac (cu scopul sal chemam si sa dezgropam in locul ala, adica sa-i zicem ca asa am gasit noi). l-am chemat , si am inceput sa dezgropam , dar am dat peste un sac menajer spre suprinderea noastra. Cand ne-am uitat in sac credeam cas rosii (batea soarele in el si era rosiatic) dar cand am rasturnat era copilasul. Eram uimiti , s-a adunat o multime de oameni (noi eram mandrii , de parca eram detectivi , adica nu realizam). Va las pe voi sa meditati. |
Citat:
De acum, se ajunge in iad din cauza propriei vieti. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:44:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.