![]() |
Citat:
|
Mama, sotie, ortodoxa de putin timp si am 37ani....
|
idem Thheo (minus 1 an) :1:
|
Citat:
|
Frati crestini, e adevarat ce imi vad ochii???? :40:
Doamne miluieste-ma!!! Pai io crdeam ca pe forum sunt numai copii... Sa mai spun ce vrsta am io? In 23 aprilie 1985sunt nascut, deci... 23 ani... Dar cine ma vede nu imi da varsta asta... am trecut prin prea multe inca din copilarie (am scris undeva pe un topic cate putin, in "Disperare" cred...), dar dragostea de Dumnezeu nu m-a impiedicat de la cele duhovnicesti cu care m-am preocupat inca din frageda varsta (99% din timpul meu...) de aceea am dat la seminar si acum sunt in ultimul an la Facultatea de Teologie... [COLOR=red]VA ROG FRUMOS, DIN TOATA INIMA, SA MA IERTATI DACA V-AM SUPARAT CU CEVA, SA DACA AM FOST CAM DUR CU UNII DINTRE FRATIILE VOASTRE!!![/COLOR] |
Salut frati si surori! Eu am 20 de ani,in 23 februarie implinesc 21, sunt casatorita de un an, ortodoxa BOR, si vreau sa va felicit pentru ca aveti suflete tinere. nu ma gandeam la multe persoane ca ar avea asa multa "experienta" cu aniversarile, daca intelegeti ce vreau sa zic:15:. totusi e bine ca aveti mai multa experienta de viata, asa ca la nevoie, stiu la cine sa apelez pt. un sfat bun. Doamne ajuta
|
Citat:
Despre partea supararii, eu una recunosc ca m-au ars la sufletel cateva din postarile tale, intrucat mi-am regasit si eu greselile pe acolo... departe de mine de a ma supara!!!!! ba dimpotriva... si ca sa iti mai destainui un mic secret... in ciuda varstei pe care stiam ca o ai, eu m-am simit ff onorata ptr frumosul dar ce mi l-ai oferit, pomenindu-ma si pe mine pacatoasa in rugaciunile tale.Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa iti rasplateasca inmiit!!!!AMIN:6: |
37 de ani :26:.
|
Citat:
|
Multumesc asemenea si tie Cristiane!
|
O alta limpezire
43,casatorita,avem o fiica de 21,ortodocsi.
|
Ma bucur sa vad cum de la zi la zi, pe acest forum ni se alatura colegi noi....unii dintre ei chiar foarte prietenosi... eu personal am primit numeroase invitatii ptr prietenie... un lucru minunat dealtfel.. cred ca la fel de frumos ar fi si daca cei mai noi dintre membrii ar schita un sumar profil, pe acest topic, sau in pagina personala.
|
Citat:
|
23 de ani, casatorit, in viitorul apropiat vine si un copil :)
|
56ani-14martie-pensionara.
|
In 15 martie , cu ajutorul lui Dumnezeu,voi implini 66 de ani.Nu am facut o statistica amanuntita in ceea ce priveste varsta fratilor si surorilor noastre de pe Forum, dar la o prima lecturare cred ca sunt veterana.Avem o fata casatorita, emigrata de 14 ani in Canada.Suntem doi batrani fara nepoti, cu multa dragoste de Dumnezeu, de intreaga Creatie- copii, animale, etc.
|
parerea mea
Citat:
Sau printr-un om varstnic, care ti s-ar parea ca nu ai ce sa inveti de la el, Dumnezeu poate sa lucrezi si prin el, pentru indreptarea noastra Deci ar trebui pe toti sa ii ascultam si sa luam aminte lucrurile bune de la toti (de la toti credinciosi, bineinteles) |
15 iunie 1968,41 ani,casatorita ,2 copii ,pensionata pe caz de boala.
|
Sincera sa fiu, nu-mi place topicul asta! Parca suna a serviciul "cadre" de pe vremuri!
De ce , nu putem comunica daca nu declaram aici totul despre noi? Eu credeam ca aici incercam sa comunicam mai mult cu sufletul, cu partea buna din noi, sa ne dezvaluim cat putem partea luminoasa din noi? Cat ma priveste, nu conteaza varsta, starea sociala, apartenenta religioasa, decat sa reusim sa fim decenti, buni si iertatori unii cu altii! Sa ne acceptam asa cum suntem si daca este posibil sa invatam unii de la altii lucruri folositoare sufletelor nostre! Am auzit pana acum de cipuri, de ascultarea telefoanelor, acum probabil ca a ajuns si aici pe internet pe acest forum! Doamne ai mila de noi si lumineaza-ne! |
Citat:
|
Citat:
|
Si eu dragii mei simt k am imbatranit imi plac anii copilariei dar trec incet incet si cu durere vezi ca ai imbatranit eu de ex nu vreau sa imbatranesc daca o sa arat urat,stiu k nu o sa raman vesnic tanara dar mie frica de batranete.Nu inteleg de ce nu va place la unii acest topic doar este despre noi mie mi se pare ceva normal si placut sa sti cu cine discuti nu conteaza varsta ci credinta.Eu am 21 de ani stau si ma gandesc k acum aveam 14 ani si imi faceam buletinu imi doream mult sa cresc sa fiu mare iar acum vreau sa fiu mica asa de repede trece timpu si pacatele cresc mereu o data cu anii.Ma iertati daca am spus ceva gresit!
|
sunt cea mai mica de pe forum?:)
eu implinesc pe 8 septembrie 2009 14 ani:)
|
Citat:
|
Multi dintre cei de pe forum sunt mult mai tineri decat o arata varsta din buletin. Cand vad varste de 40-50 de ani mai ca nu-mi vine sa cred. Tot timpul pana acum am avut impresia ca vorbesc cu oameni de o varsta cu mine - 24, pentru cine nu stie.
Multi inainte tuturor! |
multumesc cristi:)
|
eu pe 19iunie implinesc 26 ani.......
|
Citat:
|
Am mai scris intr-o alta postare si poate ma repet dar nu cred ca este foarte important cati ani ai,cum arati sau ce pregatire ai caci toate acestea daca citesti cu atenție cateva zile postarile unui forumist iti dai seama cine este fara a sti nimic despre respectivul.
Mai importanta este varsta duhovniceasca iar aici mergem cu totii de-a buselea si suntem prunci chiar daca avem niste ani. E bine sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne iubim asa cum ne iubeste Dumnezeu Tatal fara a cauta la fata sau la anii nostri. Pe de alta parte este si bine sa ne cunostem iar daca vii aici cu ganduri curate nu vad de ce ai ascunde ca esti tanar su batran,frumos sau urat, daca ai poposit pe acest forum inseamna ca esti dornic de a fi alaturi de oameni asemenea tie. |
Nadajduiesc ca varsta nu conteaza !
Citat:
|
Nadajduiesc ca varsta nu conteaza ! sunt de aceeasi parere Ica si -ti multumesc pt urari ,si tu sa te bucuri de sanatate si armonie impreuna cu familia ta .:6:
|
Citat:
|
19 ani ...insa am trait cred ca pt 2 vieti pana akum:) ...dar cu Dumnezeu poti invinge tot raul ...
|
eu am 25........
|
Buna tuturor!!!
Eu am 50 de ani acuma, si am cunoscut pe Dumnezeu de mica copila, fiind crescuta in familie cu multi preoti si calugari, din partea familiei mamei mele. Am inceput s apostesc foarte devreme in copilaria mea, insa un post ca pentru un copil. La adolescenta am inceput posturile "serioase" si continui si acuma. Interese: prietenii, mantuire sufletului, a face bine altora, a imparti cu altii ceea ce stiu si in acelasi timp a invata d ela altii ceea ce nu stiu! Adresa e-mail: bnina34@yahoo.ca Loc de munca: http://www.tri-ocean.com/ Profesie: inginer mecanic, specializat in metalurgie Situatie familiara: un baiat de 30 ani - Ciprian, frumos foc si un sot grav bolnav. Cam atita. Ma bucur ca am intrat aici si am invatat multe lucruri de la forumisti! Dumnezeu sa va trimita pace in suflete tuturor, liniste in casele voastre si sanatate ca apoi totul vine de la sine. |
:)
eu am 19....:)
|
Doamne ajută !
41 de ani, deocamdată ... în octombrie, 42, cu voia Domnului...
|
Acum am descoperit si eu topicul asta. Si cum tot scriu atata, mai pot sa mai adaug si asta.
Eu sunt nascuta in anul din ID, deci am 38 de ani. Sunt nascuta pe 6 ianuarie, de aceea mi-am luat aici numele de 'Fani'. ;-) |
Citat:
|
eu am doar 23 ani. am trecut prin multe, dar tot am impresia ca nu stiu nimic.am intrat de putina vreme pe forum dar ma bucur ca am gasit oameni bine ancorati duhovniceste.uneori e nevoie si de un colac de salvare pt cei care nu stiu sa inoate...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:33:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.