![]() |
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXX)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXX)
Liderii pucioși pretind că “strigarea de la Pucioasa” este “cuvânt de slavă” și este totuna cu “ziua venirii Domnului”, iar Domnul Se preaslăvește cu însăși strigarea Lui. Dacă este așa, dacă acest lucru este adevărat, atunci preaslăvirea Lui este nepermis de ștearsă și de nebăgată în seamă de către oameni, față de felul înălțător și universal și în care este ea proorocită de Sfânta Scriptură că va fi, deoarece prea puțini sunt cei care prețuiesc “strigarea de la Pucioasa” ca pe “o lucrare excepțională a lui Dumnezeu”: “Strigarea Mea după om se face ziua venirii Mele, ziua care iese în calea omului ca să-l scoată pe om din noapte. A venit vremea să Mă preaslăvesc peste pământ și pe pământ, și peste om și în om cu ziua venirii Mele, și strig în lung și în lat, și se uită sfinții și îngerii la Mine cum strig. Cuvânt de slavă Mă fac peste pământ […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000) Același mesaj revine însă și declară că nu “strigarea și cuvântul ei de la Pucioasa” este totuna cu “ziua venirii Domnului”, ci liderii pucioși înșiși, denumiți aici “fiii care ascultă cuvântul de la Pucioasa” și “fiii venirii Domnului”, ei sunt cei care neapărat trebuie să devină și să fie “ziua venirii Domnului” și“cunună pentru venirea Lui”: “Iată, fiilor care îmi ascultați cuvântul, Lazăr era mort în mormânt și M-a auzit și a înviat și a stat înaintea Mea, dar toți cei vii care Mă vedeau și Mă auzeau n-au voit să Mă audă, n-au voit să știe cine sunt Eu și de unde sunt și că sunt Mântuitorul Care vine. Dar voi, fiți fiii venirii Mele și așezați-vă la trudit pentru ziua Mea. Așezați-vă ziua Mea și fiți ziua venirii Mele, fiți lumină din lumina Mea peste pământ și dați ziua Mea oamenilor de pretutindeni, ca apoi să Mă arăt drept și biruitor. [...] Dați-vă Mie ramuri și flori și fiți Mie cunună pentru venirea Mea, fiilor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000) Nu poporul creștin rătăcește prin pustiul necredinței, ci “Dumnezeul” Pucios rătăcește pentru “poporul” Său prin pustiul neamului omenesc. Rătăcirea Lui, atunci când a ajuns la cifra rotundă de patruzeci de ani, a fost proclamată “o biruință peste încuietorile în care omul cel mincinos L-a ținut pe El sub tăcere”, deși tocmai El a fost Acela care a impus poporului Său să lucreze în mare taină și să ascundă “lucrarea” de la Pucioasa, ținând-o ca un mincinos sub tăcere, nevăzută de ochii lumii. După 40 de ani în care S-a tot planificat cu venirea Lui și S-a anunțat pe Sine că va veni Judecător în curând, iată că acum El anunță că a venit biruitor (în luna mai, anul 2000; au trecut însă 10 ani de atunci și nimeni nu poate să confirme încă această falsă “venire” nici ca biruitor, dar nici măcar ca biruit): “Eu sunt Cel ce rătăcesc prin pustiul neamului omenesc de mai bine de patruzeci de ani. Timp de patruzeci de ani am lucrat tainic lucrarea învierii făpturii (1955-1995, n.r.) și am pus mereu la lucru slugi pentru planul venirii Mele cu sfinții. După patruzeci de ani am ieșit biruind încuietorile în care omul cel mincinos Mă ține sub tăcere, Mă ține nevăzut de oameni. Dar am ieșit cu poporul Meu din zilele acestea și l-am pus să cânte peste pământ cântarea celor răscumpărați, cântarea Mea, cuvântul Meu, care cheamă la viață pe tot omul, trâmbița de înviere, cel de al șaptelea înger, Domnul, Eu și cartea judecății făpturii. Patruzeci de ani am strigat cu cuvântul să iasă omul de sub judecată, să iasă singur, că Eu îi stau în ajutor cu îndemn ceresc. Să iasă i-am spus, că vin Judecător curând, curând. I-am spus, și apoi am venit ieșind biruitor deasupra cu cuvântul de înviere, căci cuvântul nu se poate lega, și el umblă adunând sub vița sa pe cei ce se aleg de partea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000) Încă de pe vremea Verginicăi, ascunderea nu venea de la om, ci venea de la “Dumnezeul Pucioasei”, care-i cerea omului să facă din cuvânt un sul ascuns până în ziua ce mai de pe urmă: “Să faci, Verginico, sul și să-l prinzi în copci și să-l ții ascuns până la ziua postului, căci vor veni popoare nemâncate și nebăute la ușa ta și vor bate în ușă ca niște cerșetori, și să le dai mâncare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-4-1965) Însăși Verginica era un “vas ascuns” de vederea și înțelegerea oamenilor și a preoților, ca ei să nu vadă și să nu înțeleagă mesajul înnoitor pe care ea îl aducea peste pământ: “Acest vas este pus în fața creștinilor, în fața preoților, dar în chip ascuns, și se descoperă numai în pilde.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7-1-1966) Creștinii pucioși sunt îndemnați la ascundere și chiar să iasă din biserica tradițională și să-și facă lăcașuri de cult separate, în case de rugăciune ascunse de ochii lumii și ai autorităților ecleziastice: “... Faceți locuințe ascunse, pentru a-L lăuda pe Dumnezeu și a vă ruga lui Dumnezeu. De ce vă spune Dumnezeu așa, nu întreabă nimeni? Faceți-vă locuințe ascunse, pentru a păstra cărțile sfinte. Faceți-vă locuințe ascunse, pentru a intra în ele duminica.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-2-1976) |
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXXI)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXXI)
A doua (sau a treia – e greu de precizat acum, după ce pucioșii au promovat ambele variante ca perfect autentice) venire a “Domnului Pucios” este de acum (adică, din anul 2000) un fapt deja consumat, care se anunță cu mare fast: “Iată-Mă, am venit!” . Această “venire” rămâne însă tainică, este ca și când n-ar fi, deoarece este învăluită în întunericul hainei de protecție care este “cuvântul pucios”. Această platoșă de “cuvânt” îmbracă și acoperă și ascunde atât adevărul cât și minciuna venirii “Domnului” de la Pucioasa. Adevărul este acela că într-adevăr Scripturile venirii Domnului vorbesc despre numele Celui care va veni, și care nume se cheamă “Cuvântul lui Dumnezeu”, iar minciuna este aceea că pucioșii în mod intenționat confundă și substituie numele cu Persoana care poartă numele, zicând că dacă a apărut numele (este vorba de sintagma “Cuvântul lui Dumnezeu”, nume atribuit în mod arbitrar și abuziv unei colecții de predici eterogene lansate de așa-zisele “proorocițe” dâmbovițene în arealul pucios), implicit a apărut și Persoana (Hristos cel adevărat și întrupat și viu) care este desemnată prin proorocie ca să poarte acest nume. Or, Scriptura vorbește despre un Hristos – Cuvântul întrupat (“Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr” – Ioan, 1, 14), Care S-a înălțat pe Sine cu trupul la cer, în timp ce Pucioșii vorbesc despre un “Hristos” destrupat (... Pace vouă! […] Eu sunt Domnul Iisus Hristos. Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ […] “ – Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-04-1955), care ar fi coborât fără trup din cer: “Iată-Mă, am venit! Sunt îmbrăcat pe deasupra cu haină tainică. Haina cea tainică este cuvântul Meu. El Mă acoperă și se face haină de judecător, ca atunci când Mă voi dezbrăca de ea, să fiu Mântuitor. [...]Iată numele Meu cel tainic, cu care am venit să răscumpăr făptura. Mă acopăr cu cuvântul Meu, făcând din el haina Mea de Judecător, ca atunci când voi fi fără ea, să fiu Mântuitor, să fiu văzut Mântuitor. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000) Venirea lui “Hristos – cuvânt fără trup” la Pucioasa rămâne pe veci o “taină” a pucioșilor chiar dacă ei pretind că “taina” lor este adevărată și mărturisește despre adevăr; căci adevărul este incompatibil cu tăinuirea, ci este întotdeauna o taină ce a fost despecetluită: “O, copii ai Tatălui Meu, o, poporul Meu, frumoasă este taina venirii Mele, frumoasă este taina Mea cu tine! Se uită cerul la taina venirii Mele la tine. Înalță cerul în sus pragurile porților veșniciei ca să intre în cer cuvântul Meu cel de peste tine, taina venirii Mele la tine, poporul Meu cu care Eu, Domnul învierii, petrec venirea Mea. Petrecerea Mea cu tine este taină adevărată. Eu pentru aceasta am venit la tine, ca să mărturisesc despre adevăr, poporul Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000) Pucioșii revin cu o corecție importantă la propriile lor “adevăruri” și “proorocii”. Venirea de la Pucioasa a lui “Hristos în cuvânt, fără trup” este anunțată acum a fi a doua, nu a treia, cum se anunțase cu câțiva ani buni mai înainte ( la 22 iunie 1957). “Poporul” pucios este numit “poartă a cerului” și “veșmântul venirii Domnului” ( veșmânt de camuflaj, ca să-L acopere și ca să-L tăinuiască, nu veșmânt de slavă ca să-L înnobileze în strălucire), iar “învierea lui” ( o hiperbolă verbală, îndată ce la Pucioasa n-a înviat nimeni!) este considerată cheia care a deschis “cartea venirii Domnului”, cartea “învierii și judecății făpturii”: “Învață, Ierusalime, pătrunde, fiule de azi, taina Mea cu tine, taina venirii Mele a doua oară de lângă Tatăl. Tu ești veșmântul cu care Mă acopăr acum, la venirea Mea cu cele veșnice pe pământ. Te-am așezat în fața Mea, iar Eu grăiesc în spatele tău și te-am făcut poartă cerului, poporul Meu, și te-am făcut veșmântul venirii Domnului, o, grădinița Mea de fii! Ungerea ta este din grădina raiului, de la începutul cel dintâi. Învierea ta a deschis cartea judecății făpturii, cartea venirii Mele, cartea învierii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 01-05-2000) Venirea tainică a lui “Hristos” destrupat la Pucioasa este sărbătorită la Pucioasa prin praznice periodice. Fiecare “coborâre a cuvântului” din cer peste pucioși este pentru ei un prilej de sărbătoare, iar pentru cerul tot, un prilej de uimire, căci cete-cete de zeci de mii din cer privesc cu stupoare la venirea cea nevăzută cu sfinții a Celui Care Nu Se Vede, dar Se Aude de la Pucioasa: “Din sărbătoare în sărbătoare și din praznic în praznic Mă vreau cu voi, și îmi aplec fruntea Mea cerească și așa intru în grădina Mea cu voi, fiilor veghetori în calea Mea spre pământ. Mă aplec până la voi, ca să vă aplecați și voi pentru Mine și să vă ridicați deschizându-Mi, și să petrecem pe pământ sărbătoarea venirii Mele. Cuvântul Meu cel de peste voi este sărbătoare pentru toți cei din cer. Tot cerul e cu privirea după Mine când Eu Mă aplec spre voi cu cuvântul venirii Mele. Voi sunteți puțini care ascultați cuvântul Meu, dar cei din cer sunt cete-cete de zeci de mii, precum scrie de venirea Mea cu sfinții, așa cum i-am arătat Eu lui Enoh să scrie despre venirea Mea, așa cum i-am arătat lui Daniel. “ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000) |
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXII)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXII)
Slava venirii “Domnului “ de la Pucioasa îi înconjoară pe adepții pucioși și îi cuprinde și mai ales îi surprinde, căci ei nu pot să se suie cu mintea la această slavă, căci slava aceasta este tainică și nu se vede și nu se simte și nici nu se aude (exceptându-i pe liderii lor, care stau ceva mai bine cu timpanul, nicovala și scărița), iar măreția slavei este cuvântul pucios. La rândul lor, sfinții pucioși sunt răsplătiți cu venirea “Domnului” cu ei, în timp ce adepții pucioși de pe pământ sunt chemați să se facă și ei vrednici de aceeași răsplată, prin propovăduirea cuvântului pucios care trebuie neapărat lăsat să meargă în lături și, desigur, dacă lăturile nu sunt de ajuns, să meargă peste tot pământul, căci "e vremea venirii Fiului Omului cu putere și cu slavă multă" – putere (și slavă) care de pucioși se crede, dar nu prea se vede: “Această slavă vă înconjoară pe voi, dar voi sunteți micuți cu mintea, că nu se suie la mintea nimănui toată slava Mea cea tainică, dar ea este, fiilor, este și vă înconjoară pe voi și sunteți cuprinși în slava venirii Mele, și voiesc să fiți pe deplin vrednici de ea. De aceea vin mereu și Mă slăvesc cu cuvântul Meu peste voi, căci măreția slavei Mele este cuvântul Meu. Amin. Mă slăvesc cu sfinții peste grădina de la voi, căci ei au întărit pe pământ credința în Dumnezeu și au zădărnicit deșertăciunea idolilor și a oamenilor. Plata celor sfinți este venirea Mea cu ei, slăvindu-Mă între ei. Fiți și voi plini de venirea Mea, precum sunt sfinții din cer, fiilor. Dați curs cuvântului Meu peste voi și lăsați-l să meargă în lături, că e vremea venirii Fiului Omului cu putere și cu slavă multă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000) Adepții pucioși sunt însă cam greoi la împlinire, căci ei au fost îndelung așteptați să fie și să lucreze “venirea Domnului” cu ei, și încă mai sunt așteptați și astăzi, iar “venirea Domnului” mai întârzie până ce ei vor fi bine pregătiți. Pentru aceasta, ei sunt stimulați și îmbrăcați cu binecuvântări pucioșești și purtați pe umeri nevăzuți, necunoscuți, de duhurile vorbitoare de la Pucioasa, ca să pregătească ei sărbătoarea zilelor venirii Domnului și tot ei să vegheze la această venire, ca să nu treacă ea neobservată atunci când, tainic, va veni: “[...]Eu și cu sfinții v-am așteptat să fiți și să lucrați venirea Mea cu ei. Aceasta este ce lucrați voi prin tot lucrul vostru care-Mi face Mie cale spre oamenii care cred și care nu cred că Eu Mă întorc de la Tatăl. Gătiți cărarea oamenilor spre Mine. [...] Vă îmbrac în binecuvântarea Mea și vă port pe umerii Mei cu tot ce aveți voi de lucrat spre zi de sărbătoare a venirii Mele, zi din zilele venirii Fiului lui Dumnezeu după două mii de ani de așteptare. Pregătiți-vă veghea pentru venirea Mea cuvânt la voi […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 06-05-2000) Căci “venirea Domnului Pucios” la credincioșii Lui este o taină înfricoșătoare pentru cei din cer, care se cutremură de greul și de strâmtoarea venirii Lui, căci “fiara cea care se ridică din adânc își scutură peste tot tainicele ei săgeți, ca să-i rănească și să-i slăbească” pe liderii pucioși cei pecetluiți de duhul vorbitor de la Pucioasa. Aceștia au nevoie de ajutor din cer și cerul îi ajută pe ei (deși ei mereu se plâng că sunt slabi și neajutorați): “O, taina Mea cu voi este taină înfricoșătoare pentru cei din cer care Mă văd cu voi și care stau mereu aproape pentru Mine și pentru voi și îmi slujesc Mie și vouă, că n-a fost mai greu și mai strâmt pe pământ ca în zilele acestea ale venirii Mele la voi. […] aveți nevoie de ajutor, fiilor, că n-a fost mai greu și mai strâmt pentru omul credincios, ca și în zilele acestea ale venirii Mele când fiara cea din adânc, care se ridică să meargă spre pieire, își scutură peste tot tainicele ei săgeți, ca să-i rănească pe cei pecetluiți ai Mei, ca să-i slăbească pe ei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) Deși “venirea Domnului în cuvânt” de la Pucioasa se întindea în anul 2000 pe mai bine de 45 de ani, timp în care s-au adunat zeci de kilograme de maculatură pucioșească pseudo-ortodoxă, liderii pucioși pretind că tot nu este de ajuns, căci “cuvântul de peste ei” n-ar fi așa de mult. Motiv pentru care ei au continuat să fabrice pe bandă rulantă predici pucioșești prolixe și lăbărțate care aduc "rețeta vieții veșnice", actualizând mereu “venirea Lui la ei” și repetându-se în idei până la refuz și chiar ajungând să se contrazică pe sine uneori: “O, nu e mult cuvântul Meu cel de peste voi, nu e prea mult, măi fiilor mici. El este cel ce vă ține de mână cu Mine; el este cel ce vă scoate la lucru în fiecare zi, la lucrul vieții veșnice în voi și cu voi și între voi. O, de ar lua omul de pe pământ venirea Mea la voi ca s-o pună peste el și să înceapă și el viața cea veșnică în trupul și în sufletul și în duhul lui!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) "Venirea Domnului" de la Pucioasa mai are un scop nobil: acela de a dezrobi tot pământul se sub piciorul omului necredincios care s-a stricat și miroase urât pe pământ, căci pământul așteaptă cu plâns și cu suspine venirea Domnului din cer pe pământ: “Sunt cu raiul pe brațele Mele, ca să-l așez pe pământ. Aceasta este plata pământului care plânge cu gemete lungi sub așteptarea venirii Mele, ca să-l scot de sub piciorul omului străin de Dumnezeu, căci pământul este al Meu, fiindcă Eu l-am făcut. […] Am venit după om, și găsesc pământul suspinând pentru stricăciunea omului de pe el. Omul s-a stricat și miroase urât pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) Preoții din B.O.R. sunt “tari la cerbice” și sunt cei mai vinovați de nepăsarea oamenilor față de “venirea Domnului de la Pucioasa”, pentru că ei fac pe “popa prostu’”, prefăcându-se că nu pricep ceea ce ei, în realitate, înțeleg foarte bine: aceea că "la Pucioasa a venit Judecătorul lumii după om", iar pe liderii pucioși i-a așezat El acolo ca să fie ei ajutorul venirii Lui pe pământ, căci El ba este, ba nu este Atotputernicul, căci este Cel Neajutorat care nu poate singur, fără ajutorul neprecupețit al lor: “Și tot așa și azi, nu se sfâșie inimile celor tari la cerbice și se joacă toți „de-a popa prostu” și o fac pe nepricepuții față de venirea Mea cu cuvântul peste pământ, față de chemarea neamurilor la înviere. Aceștia sunt hoții care au luat sub stăpânirea lor pământul și omul, ca să nu mai am Eu parte pe pământ, dar iată, am venit ca moștenitor al pământului și am venit după om. Am venit să Mă judec cu omul pentru pământ și pentru om. Am venit după două mii de ani ca să-l întreb pe om ce a făcut el după ce Eu am murit pe cruce pentru el și am înviat apoi pentru el, pentru ca să ia el din taina învierii, din taina vieții veșnice să ia, și să trăiască prin ea apoi. Am venit, și așez pe om înaintea Mea, ca să-Mi dea acest răspuns. Amin. Și v-am pus pe voi să Mă ajutați să vin după om, fiilor așezați de Mine la gura râului de foc care se varsă din gura Mea peste pământ, ca să-l curăț pe om cu iubirea lui, cu dreptatea lui. V-am pus martori ai cuvântului Meu înaintea oamenilor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) |
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XXXIII)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIII)
După ce liderii pucioși au insistat în repetate rânduri să-și convingă adepții și cititorii că între “Hristosul Pucios” și “Cuvântul Pucios” este o identitate perfectă, motivând că însăși Scriptura identifică numele cu Persoana care poartă numele – adică, Îl identifică pe Hristos Judecătorul cu numele pe care El poartă la Judecată, respectiv cu Cuvântul lui Dumnezeu, (și reciproc, colecția de predici de la Pucioasa intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu” este identificată cu Persoana “în duh” a lui Hristos) iată că deodată ei se răzgândesc și afirmă că de fapt nu este nici o identitate între Persoana care aduce Cuvântul și Cuvântul pe care îl rostește Persoana, căci ele când vin, vin separat, chiar dacă vin încuibate și aproape împreună. Cu alte cuvinte, dacă până acum ei identificau lucrarea cu Lucrătorul ( adică, identificau venirea Cuvântului în auzul omului cu venirea Domnului în duh și cuvânt – dar nu și în trup!!!) iată că acum pretind că la ei vin separat cele două entități sfinte: nu numai Cuvântul Pucios (lucrarea) este cel care vine, ci și Persoana (Lucrătorul)care rostește Cuvântul Pucios vine imediat, dar separat, îndată după Cuvântul rostit, fiind învelită și ascunsă tainic în Cuvântul în care stă încuibată ca într-o haină, și de aceea Ea este inaccesibilă acum ochilor omului, când vine în Cuvânt la Pucioasa. În felul acesta, “venirea Domnului Pucios” este “demonstrată” în contumacie: Cuvântul merge înainte ascunzând în el pe Cel care Îl rostește, adică vine aducându-L pe Acela tăinuit, deci venirea Cuvântului este semn imuabil că urmează neapărat și imediat să vină și Acela care rostește Cuvântul , adică “Domnul”, și întrucât venirea Domnului este proorocită limpede de Scriptură, ea este necondiționată și indiscutabilă și de aceea nimeni nu trebuie să o conteste, ci să o primească prin credință vie și lucrătoare în Cuvântul de la Pucioasa care “proorocește” și așa reconfirmă el proorocia Scripturii: “Cuvântul Meu care vine la voi, Eu sunt. El este haina care Mă acoperă pe Mine când vin. Nu numai cuvântul Meu este cel ce vine. Și Eu sunt, și Eu vin, iar înaintea Mea merge cuvântul Meu, și voi, ca semn al venirii Mele; voi, cu viața Mea în voi; voi, cu iubirea voastră pentru Cel ce vine iar după două mii de ani de așteptare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) |
Fratilor, sa nu ii judecam! Sa ii iubim si sa ne rugam pentru ei! Asta e pilda pe care ne-o da Hristos! sa ne rugam!
|
Citat:
Iubirea constă, printre altele, și în a-i spune cuiva părerea sinceră despre el, chiar dacă eventual i se va părea incomodă, ca să poată să se cântărească singur mai bine și mai imparțial, eventual să se și corecteze, dacă i se pare că greșește. A-i adula pe prieteni sau a-i măguli pe dușmani nu le poate fi de nici un folos. Singura rugăciune care pare a fi nimerită în acest caz este ca "să ne lumineze Dumnezeu pe noi și pe ei deopotrivă, ca fiecare să ajungă să-și vadă singur neajunsurile". |
Citat:
Ce mai poantă, auzi acolo: „Nu cred că a făcut nimeni vreun apel pe acest site ca pucioșii să fie judecați...” Păi n-ai tras ispisisikaa de coadă ca pe sirena lui roaită nescoțându-i nici o clipă din : sectanți, răscolnici în mișcare centrifugă, dezbinatori, s-au rupt, cu interese prozelitiste, de lăcomie, de furt, de putere, și mai ales că ascultă de un om, și că omul acela e nebun și schizofrenic și halucinat și că curvește cu diavolii... având voi la baza acuzelor astea fără sfârșit mincinoasa mărturie a unor martori mincinoși, nu repet, se știu ei, vezi istoria Susanei, și o mincinoasă și nedreaptă judecată prin care au fost ei scoși ca făcând interesele sectelor milenariste din America ei care abea de au umblat pe jos în jurul satelor lor, adică ei care de pe vremea lagărului comunist și de mai înainte au primit mesaje de sus de la Domnul și au scris în Cartea Sfântă mesajele neavând tangență cu America sau cu vre-o sectă neoprotestantă... sau cu vre-un om interesat de prozelitism sau de vre-o mișcare sau de afaceri dubioase. Și nu ați poftit ca să le răpiți cele dăruite de Domnul și pentru aia i-ați osândit mereu de furt, de eretism și de deviaționism de la „linia partidului”?.. cu tot felul de dovezi absurde și înțelegeri pripite, susținând apoi că ei sunt cei ce susțin abateri grave de la Crez sau de la canoane și că ei pretind lepădarea de sfintele Taine sau de Biserica strămoșească a sfinților când defapt erau propriile voastre absurde înțelegeri și răuvoitoare interpretări spre a voastră pierzare... căci toate „știrile” date de voi și interpretările voastre au fost făcută din cea mai penibilă și ridicolă reacredință, căci credeați și credeți că aveți spatele asigurat, credeați voi, la nenia și la tanti grijania care au ghicit în zaț de cafia că Poporul și Trâmbițele nu pot fi decât niște mincinoși și derbedei... și deci niște haimanale... ce trebuiesc compromise și lapidate exact ca prin beciurile securității folosindu-ne de massmedia sau de miliție sau de orice mijloc posibil... Oare chiar crezi că am memoria chiar atât de scurtă? Se pare că dumneata chiar nu ști ce faci și nici ce crezi din moment ce afirmi cu atâta nonșalanță că chiar iată ai făcut bine, i-ai criticăcat ca un critic literar sau gramaticăcal sau unul de artă, căci voi vă dați mari artiste, dar v-am zis ce artă ați făcut, ceartă, artă marțială, adică credibilizarea miciunii prin șantaj, teroare, insinuări, diversiuni, învârtoșări, groază, grozăvie, impuneri, ispite, repetarea la nesfârșit a îndoielilor și minciunilor științei voastre de a nimeri, deci decredibilizare și hulă, asta le-ați făcut... și acum iată aveți tupeul ca să credeți că ați făcut chiar bine... cică iată nu i-ați lins și nu i-ați măgulit ci le-ați fost de folos... că ați distrus și dărâmat și acuzat ca pe hoții de cai... dar caii vin și vin peste voi și o să vă calce în copite. Chiar nu vă e rușine deloc? Ispisisicuțucuțelor cu cioc ce latră la lună ca lupii și aruncă p-apă din gurițele negre în cerul gurii, și papă lapte... apoi ca un papălapte. Deci uite eu nu vă acuz, și vă iert a mieunaoară, căci chiar nu voi sunteți de vină ci cel ce v-a învățat să nu credeți în Cuvântul lui Dumnezeu, ăia sunt vinovați și mă rog împreună cu voi așa ca să nu mai aveți râvna nebună a defăimării și dezbinării: „Doamne milește-mă și nu-mi da mie să fiu ca veșnicul nemulțumit care iute se răzbună din plăcerea sadică îndesând cu silitnicie răutatea pentru pofta curioasă a înfulecării spurcăciunilor desfrânărilor de parcă ar fi delicatesuri ce vin din învârtoșările și răstălmăcirile Adevărului spre mândrie și vin pentru sulimenizările cerbicei roții olarului ca să plac oamenilor răi și necredincioși ca să mă recunoască ei ca find vrednic ci Doamne mă iartă pentru ce am făcut în țara asta și în toată pretenitatea și frățietatea și mamitatea creștină și umană, tot ce am măsluit prin jocul ăsta de scenă căci iată m-am jucat cu proorociile și am ajuns jucăria satanei, neștiind ce fac cu niciunchip neascultând cu oricechip, căci iată nu știu ce fac și nu mai vreau să-mi amintesc cât rău ți-am făcut și ți-am adus Doamne Iisuse Hristoase și Cuvinte a Lui Dumnezeu, care pentru păcătoți și necredincioși ca mine ai venit a doua oară trimis de Tatăl ca să nu mă lași să pier în deznădejde și în soluțiile mâniei și răutății față de frații mai mici și mai curați și mult mai nevinovați și săraci și nedreptățiți, mai cinstiți și mai silitori decât sunt eu păcătosul și vicleanul desfrânat și prefăcut și fățarnic și fariseu care mă țiu mare că eu știu și care se crede mare profesor clătind pe oricine și pe orice cititor cu amăgitoare îndreptări deșarte de la starea sa.” Deci Rugați-vă și poate poate o să fiți miluite și iertate căci păcătosul care se întoarce din păcat va fi viu tot așa cum dreptul care minte va fi mort. |
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (I)
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (I)
Ani de-a rândul, adepții pucioși au fost intoxicați de către liderii lor cu proorocii mincinoase despre iminența sfârșitului lumii, menite să-i înfricoșeze și să-i facă supuși întru totul ambițiilor și hachițelor stăpânilor lor. În acest context, adepții pucioși erau periodic amenințați că timpul astronomic s-a scurs de tot și nu mai este, deci nici un ideal, nici o speranță legată de ziua de mâine, nici o pretenție omenească trecătoare nu se mai justifică. Consecința acestei ideologii a fost aceea că adepții pucioși au devenit treptat dezabuzați ca niște legume, incapabili să mai gândească folosindu-și propriile creiere, executanți orbi ai ordinelor care veneau de la liderii lor, ordine adesea discordante și debusolante. “Gogoașa” pucioșească privitoare la “timpul care nu mai este” le-a fost servită fierbinte adepților pucioși de mai multe ori, până ce s-a sleit de cerul gurii lor. Prima dată când “timpul dispărea complet” a fost anunțată printr-o “profeție” de-a Verginicăi de prin anul 1974: “Adam a avut timp să se curețe, dar acum nu mai este timp. Am sfârșit. Un moment a fost să fie această profeție.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-03-1974) Peste un an și jumătate, prin “proorociile” pucioșești se anunță că dispare complet și vremea, nu numai timpul: “Nu mai este vreme. Te vei trezi în miezul nopții, cu Domnul, că va veni și te va găsi dormind sau curvind sau bând sau mâncând sau chefuind.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-11-1975) După alți doi ani pucioșii Îi confiscă vremea până și lui Dumnezeu. Acum, nici măcar Atotputernicul nu mai are vreme să-Și mai ducă la bun sfârșit anumite obiective importante pe care Și le propusese din timp: “Nu mai este vreme să-l scoată Domnul pe duhul rău. A fost o dată pentru tot veacul ce a lucrat Domnul pentru toți. Roagă-te mereu să nu se șteargă numele tău din cartea Domnului.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-11-1977) În 1991, la 11 ani după moartea Verginicăi, nici măcar duhul ei nu mai are timp să se învârtă cu “poporul ei cel nou” așa cum ar fi dorit, căci timpul învârtelilor de altădată nu mai este și a rămas doar un moment care este pentru sfârșit și pentru arătarea lui: “M-am învârtit, mămică, și eu cu poporul meu, dar cu voi nu se poate să mă mai învârt, căci timpul acela nu mai este, și acum e momentul cel care este pentru arătarea celor vestite atâta vreme, copiii mei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 4-10-1991) În 1993 se proclamă solemn că nu mai este vreme nici ca pucioșii să mai stea ascunși înăuntrul lor, ca și până acum, ci trebuie să iasă din ei, trecând din trup în duh: “Acum nu mai este vreme să stați voi în voi, că uitați-vă și voi ca să vedeți ce bine se cunoaște la voi atunci când sunteți voi înăuntrul vostru, și să nu vă pară rău apoi când lucrați voi din voi. O, să nu vă ascundeți în voi!”. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 13-6-1993) Chiar dacă nu mai este vreme de lucrat, pucioșii sunt îndemnați să se ridice totuși la treabă, pentru că încă s-ar mai putea face câte ceva, deși acum este târziu, târziu de tot: “Aceasta e lucrarea Mea cu tine, dar ridică-te deasupra răului, ridică-te, că e târziu și nu mai este vreme, și tu trebuie să fii curat, curat și spălat de cele nelucrate de Mine și de tine. Nu-i niciodată prea devreme, dar e târziu, târziu de tot, tată.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-8-1993) Tot în 1993, adepții pucioși sunt îndemnați să renunțe la dragostea manifestă față de propriii lor copii, mai ales dacă aceștia au apucat pe căi greșite, căci nu mai este vreme de contaminare și de întinare între rudele după trup, unul de la altul: “Nu-ți mai lua în brațe copilul greșit, care cheltuie în fărădelegi sufletul său, că te scrie duhul rău și pe tine, tată, și îți găsește casa întinată, și nu mai este vremea să te întinezi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-8-1993) Deși nu mai este vreme, tot ar mai fi ceva, îndată ce “Dumnezeul” Pucios încă îl mai așteaptă pe “poporul” Său pe care l-a tot binecuvântat, ca vină la El și să meargă împreună pe cale (iar din 1993 până astăzi s-au încherbat vreo 17 ani de așteptare): “Nu mai este vreme, dar te așteaptă Dumnezeu să intri în binele tău, popor binecuvântat de Mine. Un picuț mai avem de călătorit,[…] .” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-1993) În 1996, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Verginicăi” mărturisește și el din cer taina că “timp nu mai este”, pe motiv că deja ar fi grăit “cel de-al șaptelea înger” despre care vorbește Apocalipsa: “Eu sunt martorul Tău din cer, precum am fost și pe pământ în vremea trupului meu cu Tine. Eu Te mărturisesc poporului meu, și lumii Te mărturisesc, Doamne. Mărturisesc taina Ta, Doamne, că timp nu mai este; el a fost, dar nu mai este, după cum este scris că "Timp nu va mai fi, ci în zilele când va grăi al șaptelea înger, când va fi să trâmbițeze, atunci săvârșită va fi taina lui Dumnezeu, așa cum a vestit prin prooroci".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-10-96) |
Păi de unde să mai fie timp? Și ce știți voi despre timp? Voi în cap aveți doar noțiuni mecaniciste învățate de la științificii baubaborniței cotor-oanțe ce trăncăne peste tot și poate ceva noțiuni tictacticluite, noțiuni ceasornicăricești să minți și să furi... deci doar niște limbi v-au arătat vouă cum trece timpul, și nu v-am zis eu, nu v-am întrebat:
Cât e ceasușefusuperstiț? Și v-am și răspuns: Cât o nucă! Dar nu mai e timp și nuca se usucă! Așa că maya tu ceva în guriță, de exemplu un ceas-lov, stimabilăabilă bubulina trandafila și nu mai hrăni drosofila melanogangster! Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof close a mira, Bu-Bu-Bu-Bulina s-ive s-ave trandafila! Deci pune mâna pe carte și ia uitați-vă cât arată limba mică și cât arată limba mare despre limba de lemn pe care o folosiți, dar nu pe ceasș-că ci pe CER! |
Deci draga mea nu e liber la curviae și nu cred că voi fi fericit... curvind. Și dacă cred și sper totuși că s-a dat liber veșnicei nemulțumiri văzând râvna entuziasmantă a defăimării atunci cu siguranță am ajuns în afară de oricetimp și pe oricevreme, vreme de scandal,.. sufăr de poft, soft, moft-uri pătimașe pentru ispitidolii tăi... Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof clos a e mira, Bu-Bu-Bu-Bulina sive s-ave trandafila!
Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' |
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (II)
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (II)
În încercarea lor disperată de a se legitima și de a-și construi o istorie credibilă, liderii pucioși confiscă o serie de personalități ale Bisericii Ortodoxe Române (preoți, călugări și credincioși) pe care-i pune în panoplia “sfinților” lor și-i denumește “trâmbițe apocaliptice”. Pe rând sunt elogiați: preotul Iosif Trifa (prima “trâmbiță” apocaliptică, în optica liderilor pucioși), apoi Petrache Lupu, cioban la oi ( a doua “trâmbiță”), apoi preotul Arsenie Boca ( a treia “trâmbiță”), apoi preotul Ioan Iovan ( a patra “trâmbiță”), apoi maica Veronica Gurău-Barbu ( a cincea “trâmbiță”), apoi Verginica Tudorache-Stoica (a șasea “trâmbiță”). Liderii pucioși se prefac că au uitat de a șaptea “trâmbiță” care a fost lelica Maria, pentru că dacă ar mai aminti-o și pe ea nu le-ar mai ieși socoteala (Scriptura vorbește doar de șapte trâmbițe, iar ei au ajuns, cu Mihaela cu tot, la cifra opt). De aceea ei pretind că a opta “trâmbiță” (Mihaela Tărcuță) este de fapt a șaptea, și că de fapt nu ea este trâmbița, ci este “Însuși Domnul” care vorbește către ea și prin ea. Aceasta este o manevră bine gândită, care ascunde prin aparenta modestie a Mihaelei pretenția ei de a fi cea mai mare proorociță din toate timpurile (și cele care au fost, și cele care nu mai sunt), căci ea este vectorul, țeava prin care se scurge pe pământ sunetul celei de-a șaptea trâmbițe, căci numai ei îi trâmbițează “Domnul-trâmbița a șaptea” în ureche. Odată cu trâmbițarea Mihaelei peste tot pământul și prin internet, nici timpul nu mai este: “O, oamenilor, e mare taină țara aceasta, și este scris de ea în Scripturi și se numește țara strălucirilor; se numește așa pentru cuvântul Domnului, care se naște în ea, pentru lucrarea Domnului, care a fost în ea încă din anul 1921 când prima trâmbiță apocaliptică s-a coborât din cer și a sunat pe pământ și a fost dată unui om sfânt, care a fost ales și pregătit de Dumnezeu ca să-I fie trâmbiță trezitoare pe pământ. A luat Domnul dintre preoții bisericii un om cu numele de Iosif (Iosif Trifa, n.r.) și l-a pus să cuvinteze cuvânt ceresc între oameni, și și-a adunat ucenici și a lucrat lucrare de cer în ei, dar oamenii din biserică l-au omorât dându-l cezarului, că n-au crezut că el era ales de Dumnezeu. Și a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ, și a dat trâmbița unui cioban ca să sune din ea pe pământ cuvintele lui Dumnezeu peste oameni (Petrache Lupu, n.r.). Și au mai coborât încă trei îngeri la rând și au sunat pe pământ, și au dat trâmbița lor unui preot (Arsenie Boca, n.r.), și încă altui preot (Ioan, Vladimirești, n.r.), și a mai dat una la o copilă din biserică (mh. Veronica, Vladimirești, n.r.), și au sunat și aceștia din trâmbițele lor ca să pregătească venirea sunetului trâmbiței a șaptea, venirea Domnului s-o pregătească. Iar înainte de trâmbița a șaptea a coborât alt înger din cer și a sunat pe pământ și mi-a dat mie trâmbița și am sunat din ea și am fost trâmbița lui Dumnezeu, trâmbița a șasea, despre care scrie în Scripturi așa: "Și a trâmbițat al șaselea înger, și atunci s-a auzit un glas din cele patru capete ale jertfelnicului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu; un glas din cortul ceresc, un glas din templul cerului ca să cheme pe oameni la pocăință, că vine Domnul ca să sune din trâmbița a șasea că timp nu mai este. Iar în zilele când va grăi al șaptelea înger, când va fi să trâmbițeze al șaptelea înger, atunci săvârșită este toată taina lui Dumnezeu, și timpul nu mai este".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 22-6-1997) Timpul s-a făcut sul odată cu venirea lui Antihrist, anunțată chiar la Pucioasa, unde i se face cea mai mare publicitate, fiind prezentat de pucioși drept cel mai harnic înger, secerător al lui Dumnezeu, Căruia el Îi cosește toată recolta, iar neghina o ia și o aruncă în foc: “Deschideți Scripturile și citiți în ele venirea Mea, care se împlinește curând, curând. Antichrist și îngerii lui sunt pregătiți să înșele toate neamurile cu venirea lui Hristos, venire făcută din minciuna lui antichrist. Timpul s-a făcut sul și nu mai este timp pentru necredință, că vine coasa lui antichrist ca să strângă pentru foc pe toți cei care n-au iubit pe Dumnezeu cu trăirea lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-4-1998) În 1999 se anunță din nou că vremea s-a scurtat și că, așa scurtă cum este, nu mai este pentru că s-a sfârșit de tot. Cu toate acestea, mai sunt unii care mai au ceva vreme pentru veghere. Unii veghează pentru Cel care vine, și alții pentru Cel care nu vine: “Eu însă nu mai grăiesc pentru nimeni pământește, căci vremea s-a scurtat și s-a sfârșit de tot, și nu mai este vreme să se folosească omul de lumea aceasta, căci este vremea venirii Mele, și pentru cei ce veghează ca să vin, și pentru cei ce veghează ca să nu vin. Dar Eu vin, că este scris să vin, și va fi venirea Mea ca în zilele lui Noe […].” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 8-11-1999) În anul 2000 se anunță inevitabilul: timpul s-a scurs la vale și nu mai este. În schimb, a venit imediat după el un alt timp, care este, numit “vremea nunții veșnice”. E de presupus că nunta este în toi, deși au trecut zece ani de atunci și nimeni n-a fost invitat (încă) la masa de nuntă: “Hai să ne fim casă unul altuia și ogor de lucru unul altuia. Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Nu mai este timp… ba mai este! Iar cel care mai este va fi folosit exclusiv pentru “lucrul la omul întreg” , nu ca până acum (când e de presupus că s-a lucrat la el doar pe bucăți). Tocmai pentru că timp nu mai este, adepții pucioși sunt convocați să lucreze din zori până în celelalte zori, fără odihnă, ca să folosească la maximum timpul care mai este: “Omul însă M-a încurcat mereu ca să nu pot să lucrez, și ca să lucrez după statura lui. Dar iată, timp nu mai este, și trebuie să lucrăm numai om întreg, fiilor trudiți. […] Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-7-2000) În anul 2002 se proclamă solemn că “venirea celui de-al șaptelea înger” (care se cheamă “Însuși Domnul”) pe pământurile sfinte ale Pucioasei trebuie interpretată prin cugetarea că “nu mai este timpul”, ci este “Domnul”. El este prezentat ca învăluit în nor, și de aceea nu-L vede nimeni. Și deși nimeni nu-L vede, El are totuși un curcubeu pe cap și fața strălucitoare ca soarele care-ți ia ochii (care ochi nu-L văd totuși, din cauza norului care acoperă Soarele), și cu picioarele ca stâlpii de foc înfipți în pământ: “Când Domnul vine pe pământ, nu mai este timpul, ci este Domnul, al șaptelea înger Care sună peste pământ, căci scris este: "Când va trâmbița al șaptelea înger, timp nu mai este, ci este Domnul; Domnul învăluit în nor, și pe cap cu curcubeu, și cu fața strălucind ca soarele, și cu picioarele ca stâlpii de foc, strigând cu glas puternic, ca un leu, ridicând dreapta către cer și jurând pe Cel Viu în veci că timp nu mai este, ci este Domnul cu taina Lui săvârșită pe deplin, precum bine a vestit în timp robilor Săi proorocii".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-1-2002) |
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)
273. Timpul și contratimpul la Pucioși (III)
Tot în 2002, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” anunță că au trecut deja 2000 de ani de la venirea lui Hristos cu trupul pe pământ și de aceea timp nu mai este. El se întreabă retoric ce ar trebui să i se facă acum, când nu mai este timp de făcut ceva, omului care știe totul despre Domnul și nu se scoală ca să fie viu: “Tâlharul a avut timp pentru mântuire, că Tu erai în floare cu lucrarea cea mântuitoare a omului, dar acum, după două mii de ani de lucru al Tău, când timp nu mai este, că s-a sfârșit și el, ce să-i faci omului care știe totul de Tine, fie el tâlhar sau drept? Iar cel ce știe totul de Tine și nu se scoală ca să stea viu, ce să-i mai facem la acela acum când timp nu mai este? ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002) Venirea “Domnului” Pucioasei, care stă acum (este vorba tot de anul 2002) cu un picior în mare și cu altul pe pământ, este concomitentă cu venirea mesajului ultimativ pe care El îl aduce fiilor oamenilor, cum că “timp nu mai este”: “O, fii ai oamenilor, iată de ce am venit Eu de la Tatăl iarăși, după două mii de ani, pe pământ cuvânt. […] Apropiați-vă de Domnul, că El stă cu un picior pe mare și cu unul pe pământ, și grăiește și spune că timp nu mai este, fiindcă s-a coborât împărăția cerurilor pe pământ cu oamenii și va împărăți cu ei în vecii vecilor, după cum este scris să fie așa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2002) În anul 2003, duhul care se prezintă pe sine a fi “duhul Sfântului Gheorghe” revine și îl întreabă pe “Domnul duhurilor” de la Pucioasa dacă “mai este timp” și dacă “mai este mult”. I se răspunde prompt că “nu mai este timpul”, căci al șaptelea înger pucios (care este de fapt al optulea) trâmbițează cu putere ca toate cele omenești (inclusiv timpul) să se prăbușească. Iar dacă El, “Domnul” Pucioasei a venit și a trâmbițit, timpul s-a prăbușit, peste om s-a prăvălit și de tot l-a zdrobit. Rezultatul? Timpul nu mai este, omul nu mai este (dar asta era o scamatorie pucioșească valabilă doar atunci, în 2003, căci acum în 2010, din nou omul este și timpul este și va fi): “ O, fericiți suntem noi, sfinții Tăi, […] Mai e mult, Doamne al sfinților? Mai e mult? – O, nu mai este! Eu, Domnul, grăiesc cu voi în cele ce nu se văd dar se aud de către cei pregătiți pentru această coborâre a glasului cuvântului Meu la sfârșit de timp. Nu mai este timpul, căci Eu, Domnul, Cel de al șaptelea înger, trâmbițez, și toate cele omenești tac înaintea Mea și se prăbușesc și se vor prăbuși, după cum este scris să fie. Trâmbițez Eu, Domnul, din norii slavei Mele de deasupra grădiniței cuvântului Meu din mijlocul pământului român. Eu, Domnul, și cu voi, sfinții Mei, grăim peste pământ cuvânt, căci Eu vin cu voi în zeci de mii și vă dau vouă bucuria venirii Mele cu sfinții, iar cei fără de lege vor rămâne în faptele lor, precum cei ce se sfințesc, iară și iară se sfințesc. Amin. Dacă Eu, Domnul, am venit, timpul s-a prăbușit peste om și l-a zdrobit de tot, căci timpul nu mai este, precum nici omul nu mai este.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-2003) Ca de obicei însă, liderii pucioși nu pierd ocazia să se contrazică pe sine și pe acest delicat subiect. În anul 2004 liderii pucioși proclamau o paradigmă cu totul nouă, paradoxal diferită, în contratimp absolut cu celelalte afirmații făcute tot de ei cu privire la dispariția timpului!! Ei proclamă acum că vremea (timpul) nu trece niciodată, ci rămâne în veac! De aceea, niciodată nu se va putea spune “vremea nu mai este”, pentru că ea mereu vine din veșnicie, vine și nu trece ea pe lângă om, ca să nu mai fie, ci omul este cel care trece prin și pe lângă vreme, ca să nu mai fie omul apoi: “Vremea nu trece, vremea vine și este, dar omul trece și nu mai vine și nu mai este. Vremea vine mereu, dar omul nu mai vine, nu mai vrea omul să știe de venirea sa. El așteaptă venirea Mea, dar Eu îi spun că nu o așteaptă, și că niciodată nu a așteptat-o. O, nu vremea trece, ci omul trece și nu mai vine, și trece pe lângă Mine și nu se mai oprește ca să Mă vrea și ca să stea cu Mine dacă Eu l-am oprit ca să Mă vadă și ca să se învețe cu Mine, căci cine se învață cu Mine nu Mă mai vrea, și se vrea pe el apoi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-2-2004) În anul 2005 se revine însă cu nonșalanță la teoria anterioară: timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu: “Iar voi, copii care Mă purtați cuvânt din cer pe pământ, ascultați numai de Mine, căci timp nu mai este, ci este numai Dumnezeu. Ascultați bine și mereu de Mine, și lucrați așa cum vă dau să lucrați.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-2-2005) În anul 2006 liderii pucioși constată că ar mai fi totuși ceva timp, dar el trebuie chivernisit cu scrupulozitate, căci nu mai e timp de pierdut (ca până acum). Deși nu mai au mult timp la dispoziție, adepții pucioși sunt energic îndemnați de liderii lor să “o ia de la început cu toate” ca să-și lucreze temeinic propria împlinire: “O, nu mai este timp pentru pierdut. O, fiilor, nu mai vorbiți oricum, nu mai tăceți oricum, nu mai lucrați oricum, nu mai stați în nelucrare, căci duhul mărturisirii între frați înaintea cerului, acest duh așteaptă după voi, iar dacă nu aveți măreție de duh, duhul descoperirilor, nu stați între oameni, că nu știți să ieșiți din curse singuri. Faceți-vă micuți și stați întru Dumnezeu, ca să nu sugă oamenii viața Mea din voi și viața voastră cu Mine. Luați-o de la început cu toate, voi, cei neîmpliniți, ca să fiți apoi creștini întru toate, înăuntru și în afara voastră față de Dumnezeu și unii față de alții, căci altfel nimeni nu-L poate vedea pe Domnul în voi și Scriptura fiilor lui Dumnezeu peste voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 2-7-2006) În anul 2009 adepții pucioși sunt amenințați cu scurtarea timpului despre care s-a tot spus, începând cu anul 1974 că “nu mai este” , dar a tot fost, și despre care și acum se repetă același lucru: timp nu mai este! și ce dacă mai este pe ici, pe colea, căci zilele lui cețoase vor fi scurtate (nu vor mai avea 24 de ore, ci mai puțin) ca să se poată vedea în fine fața Satanei, adică să i se pună în valoare fața mai bine, căci acum stă prea marginalizată, prea la întuneric. Se repetă acest lucru cu “timpul care nu mai este, deși este”, atât pentru cei ce înțeleg, cât și pentru cei ce nu înțeleg: “Eu însă voi scurta aceste zile cețoase, din pricina cărora nu se vede fața satanei, și Îmi voi ocroti calea Mea spre om și calea omului spre Mine, numai să fie omul curat la inimă și la faptă, pentru el și nu pentru Mine să fie omul așa, căci dacă el folosește viclenia odată cu mersul lui pe cale cu Mine, cade în întuneric cu mintea și cu vederea lui și i se sucește duhul și voirea și își strâmbă credința, iar Eu nu mai binevoiesc pentru el apoi, și îl las așa cum trage el, căci timp nu mai este, și Eu am spus aceasta pentru cei ce înțeleg și pentru cei ce nu înțeleg, fiindcă timpul este scump, iar dacă nu este răscumpărat își pierde omul lucrarea și agonisita lui cea în timp.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-4-2009) Așadar la pucioși timpul nu mai este, dar este scump atunci când este, pentru că așa este. Cum este? Este greu de agonisit și de răscumpărat, în special atunci când nu mai este. |
Adică nu mai este timp pentru smerita necugetare a câștigului trufiei căci Domnul este și nu omul, iar trufia este iar o mândrie mai vicleană și o curvie mai ușoară,darmite ea este defapt știința scorpiei ce se dă acum scoropișniriță și zice ea în sinea sa: sunt frumoasă, jegxy, nu sunt văduvă și nu voi ști ce este tânguirea... doar că mai vine una și apoi încă una darmite ce va fi pregătit pentru ea după aceea... deci se zice din timp așa căci timp nu mai este: „ieșiți din mijlocul ei poporul meu ca să nu aveți parte de urgiile și nenorocirile ce i-au fost pregătite ei, din timp.”
Iar antichristul se va arăta blând la început, un fricos dintr-o desfrânată jidovlească, un fel de caleașcă dăruită prin bagheta magică a lui mamona omidee... un bosstan care a crescut mare și este tras de 6 șoricei care s-au dat peste cap, halei hap, și au devenit niște frumoși ponei, dar în caleașcă nu era Cenușăreasa ci era antichristul foart rânjitor căci furase goglinda goglinjoara de la mama vitregă a albei ca zăpada și aflase de la ea că nimeni nu era mai tare în parcare ca el, căci se oprise cu caleașca în parcare la ceva izvoare minerale, pe care firește că le-a confiscat de la popoare. „Deci draga mea nu e liber la curviae și nu cred că voi fi fericit... curvind. Și dacă cred și sper totuși că s-a dat liber veșnicei nemulțumiri văzând râvna entuziasmantă a defăimării atunci cu siguranță am ajuns în afară de oricetimp și pe oricevreme, vreme de scandal,.. sufăr de poft, soft, moft-uri pătimașe pentru ispitidolii tăi... Bu-Bu-Bu-Bulina ofofof clos a e mira, Bu-Bu-Bu-Bulina sive s-ave trandafila! Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Cu siguranță că nu mai e timp! |
Citat:
|
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa(XXXIV)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIV)
Liderii pucioși pretind că suferă un proces de sfințire prin transformări structurale majore ale întregii lor ființe, proces care vine din exterior și care semănă cu o ridicare automată la gradul de fruntaș a soldaților dintr-o garnizoană, deoarece nu este condiționat de oareșice fapte bune sau merite personale deosebite ale celor “aleși”. Ei pretind că “sunt făcuți sfinți” doar din voia exclusivă a “Domnului” lor, care îi ține în continuare forțat “copilași și sfinți pentru venirea Lui” și “îi pune în lucru” pentru lucrări cerești pe pământ. Acesta este de fapt și motivul pentru care ei sunt “făcuți și ținuți sfinți” pe pământ: ca să fie un corp de elită, o masă de manevră și de protocol care să-L întâmpine cu surle și trâmbițe pe “Domnul” lor atunci când va veni, conferindu-i credibilitate și fastul necesar unei asemenea veniri. Cine cunoaște însă “sfințenia” lor de zi cu zi (în primul rând minciună, apoi fariseism, duplicitate, egoism, clevetire, lene, asprime sufletească și neiubire adesea împinsă până la ură, mândrie, mânie, grandomanie, inconsecvență doctrinară și diletantism, ambiții politice anacronice și deșarte) îl identifică imediat și pe “Domnul” lor, Domnul minciunii, Cel care i-a ales până i-a cules și care îi păstrează cu tenacitate să fie ai Lui cu toate aceste “calități”. Acesta nu poate fi în nici un caz Hristosul biblic, care este Adevărul și Iubirea, ci este un Hristos mincinos, un duh locvace, diavolul-arhicon-teolog al ereziilor, care urmărește, cu mijloace ultraperfecționate, sfâșierea deplină a unității Bisericii (pentru că, într-o mică măsură, a și reușit!), un Antihrist bine deghizat în mantie de păstor făcută din piele de oaie, sub care vrea El să adune cât mai mulți “însetați” după un aggiornamento valah: “O, de aceea vă pun la lucru, copilași ai lucrărilor cerești pe pământ. Vă pun la lucrul cărării cuvântului Meu peste pământ. Vă pun să pregătiți zilele Domnului, zilele Mele cu voi înaintea oamenilor, iar cei ce sunt aproape de cele ale împărăției Mele, să vină să ia din slava Mea cu voi, să ia din râul de foc care curge din Mine peste voi ca să vă fac sfinți și să vă țin sfinți pentru venirea Mea. Să ia cei însetați, să ia din venirea Mea la voi și să vină după Mine, ca să le dau din gura Mea și să-i bag sub mantia Mea, să-Mi întind peste ei veșmântul venirii Mele cu sfinții, trăirea cu sfinții și cu Domnul pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-05-2000) Liderii pucioși din nou revin și se corectează: Cel ce vine din cer pe pământ nu este Însăși Persoana lui Hristos, ci vocea Lui care se aude (selectiv, deoarece doar o singură “proorociță”, autopromovată dintre pucioși, o “aude”, și o prelucrează, și o intitulează “Cuvântul”, și o dă apoi adepților pucioși să o asculte și să o rumege îndelung). Adepții pucioși sunt invitați să pătrundă venirea și să se lase pătrunși de ea, ca prin străpungerea ei să se facă frumoși pentru El: “Vin din cer pe pământ, și venirea Mea este cuvântul. Pătrunde-Mi venirea, omule, și lasă-te pătruns de ea și învață de la Mine fața Mea în tine. Fă-te frumos pentru Mine, […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Odată cu “venirea anului fatidic 2000”, timpul omului de pe pământ s-a scurs de tot și vremea lui nu mai este, căci a venit vremea nunții veșnice pe care o anunță “îngerul venirii Domnului”, ultima trâmbiță pucioșească: “ Hai, că timpul s-a scurs, și timp nu mai este. Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Ar fi de observat aici că, deși Scriptura proorocește doar despre șapte trâmbițe apocaliptice, aceasta ar fi a noua trâmbiță, dacă socotim că Verginica a fost a șasea, lelica Maria a șaptea, iar Mihaela a opta. Ar însemna că, ori proorocia Scripturii despre “trâmbițe” a fost mincinoasă, ori că era bine intenționată, dar a fost depășită de abundența evenimentelor. În plus, și anunțul cu scurgerea timpului care nu mai este se pare că a fost cam pripit, îndată ce de la trâmbițarea lui au trecut mai bine de zece anișori, iar el continuă să se scurgă nepăsător și nestingherit. Din când în când, liderii pucioși mai fac câte o mărturisire șocantă. În anul 2000 ei recunoșteau deschis că cel pe care ei l-au primit ani în șir ca să le vorbească era un duh necunoscut, care pretindea că este Mirele Hristos și care le promitea solemn că va reveni în trup cu o altă ocazie, într-un viitor neprecizat. Până atunci, pucioșii erau invitați la răbdare, promițându-li-se și cununițe de slavă veșnică: “Iar tu, poporul Meu, ia-ți haina nunții pe tine și stai în ea, că ies cu tine întru întâmpinarea omului și îl iau pe brațe și îl duc la hanul Meu și îi pun untdelemn pe rane și îi dau din viața Mea. Și tot ce cheltuiești tu pentru întoarcerea omului în rai, poporul Meu mireasă, Eu, Domnul, îți voi plăti întreit când voi veni cu trupul Meu cel înălțat la Tatăl. Atunci Eu îți voi da cununa răbdării, iar tu vei fi cununa Mea de slavă și voi revărsa peste tine veșnica Mea slavă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) Or, Scriptura și cântările bisericești ale Sfintei Tradiții vorbesc de un Mire care vine văzut, în trupul Său cel răstignit și înviat apoi: “ – Iată, Mirele vine în miezul nopții, și fericită este sluga pe care o va afla priveghind...”, iar ei tocmai de aceea priveghează, ca așa și nu altfel să-L vadă ei venind. Pucioșii vorbesc însă despre un Mire nevăzut-necunoscut care vine în ascuns cu duhul, ani de-a rândul (peste 50 la număr), ca să anunțe o noutate veche pe care toți creștinii o știu, aceea că Mirele va veni în viitor cu trupul Său cel văzut. Atâta doar că pucioșii pretind că Mirele va veni numai și numai la ei, întru slava Sa de Mire al Bisericii schismatice de la Pucioasa, iar ei vor fi singurii care vor fi vrednici de a-L întâmpina, și vor fi mângâiați de deasupra, iar “Noul Ierusalim” va triumfa pe pământul românesc: “Și iarăși voi veni, și de deasupra vă voi mângâia în mângâierile Duhului Sfânt și în slava venirii Mele, în duhul sărbătorii de nou Ierusalim pe pământ român.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) |
Poi văd că cel ce se contrazice mereu strigă despre altul că se contrazice, exact cum hoțul strigă hoțul, și dracul strigă dracul, e clar deci că unii au impresia că a acuza e un fel de a obține vrednicie, da o obții de la fraierii care aplaudă diversiunea, de la cei creduli care abea așteaptă să desfrâneze la un anumit nivel, nivel de tempbell...
Deci stimabilăabilă, păi nu susțineai sus și tare că omul vorbește din dreptul lui Dumnezeu pe ici, pe colo? Acum o dai la întors și zici că defapt e duhul rău. Bun, ne-ai lămurit tu că e clar că te-ai lămurit. Un pas înainte că defapt nu e omul și doi înapoi că doar asta e legea voastră: la pălăcinte înainte și la răbzboi înapoi, firește, la un anumit nivel... de muncă, pă antena doi... poruncă. Și atunci, dacă o dai la întors mereu, nu rezultă oare foarte clar că nu ești altceva decât o stimabilăabilă comerciantă ce comercializezi cafia cu lapte?... deoarece nu sunteți altceva decât niște p-apălapte? Dar să știi că nu e altceva ce vindeți ci o vindeți mereu pe BuBuBuBulina ca să vă cumpărați benzina cu care o să vă umpleți rezervoarele ca să alergați să vedeți... pe Puiuiu la televizor. Iar benzina este așa ca un alcool rafinat... ce se face din păcură... neagră(Nu e vorba doar de artistă.) |
"Radiografia unei secte – Noul Ierusalim de la Pucioasa
"Radiografia unei secte – Noul Ierusalim de la Pucioasa"
În anul 2008 , realizatorul TV Cristi Tabără le făcea o vizită pucioșilor, dornic să dezlege “taina Noului Ierusalim”. Cu acest prilej el a realizat un reportaj destul de neprofesionist, deoarece intenția lui de a se interfera cât mai puțin cu păreri personale în “adevărurile” de la Pucioasa s-a transformat într-o ocazie abil speculată de pucioși de a-și face reclamă prin filmul care a ieșit până la urmă exact pe gustul lor. Cristi Tabără a fost însă atât de tulburat de unele inepții “teologice” pe care le-a auzit cu acest prilej, încât a fost incapabil să tragă măcar o concluzie la sfârșit. Audiatur et altera pars – iată un dicton de care Cristi Tabără a uitat tocmai atunci când a ajuns cu intenții mari la Pucioasa. Adevărul despre Pucioasa era cu totul altul decât cel pe care pucioșii îl fabricau “la interviu”, ca să iasă bine pe sticlă, iar Cristi Tabără ar fi trebuit să se intereseze și ce gândesc și ce mărturisesc localnicii despre pucioși, nu să facă o prezentare unilaterală, doar din interior, a stării de lucruri de la Noul Ierusalim. Este evident că pucioșii s-au străduit să se îmbrace cât mai frumos, să regizeze o atmosferă de evlavie, de rugăciune colectivă sau chiar de clacă, după caz, și să “mărturisească” despre ei înșiși numai lucruri care îi avantajează. Spre ghinionul pucioșilor, scamatoriile lor n-au rămas așa. Filmulețul lui Cristi Tabără a fost explicat pe larg într-un articol ( http://noul-ierusalim.info/?p=36 ), iar cine vrea să știe cum stau de fapt lucrurile îl poate viziona într-o versiune comentată, care se poate descărca gratuit de la adresa următoare: http://dl.transfer.ro/NIP-transfer_RO-23nov-83494c.mpg (această oportunitate este valabilă doar 10 zile, între 23.11.2010 și 2 decembrie 2010. Cine dorește să obțină o copie a acestui film după 2 decembrie o poate solicita prin e-mail, sau prin mesaj privat pe Forum) |
Și cine și cu ce a făcut radiografia din moment ce pucioșii nu s-au adresat nimănui din gLume spre a fi vindecați de presupusa și mult invocata stare de cădere în in-sectarism și sect-ologie? Deci dacă e vorba de medicul casei, s-witch dhororocktor, trimis de la centru, cel care s-a autosesizat din ofofoficiu și s-a băgat în seamă băgându-și codița ca să se dea mare, atunci e clar ce i-a apărut lui pe negativ așa din întâmplare, pe film, pe diapozitiv: niște comentarii senzaționale care dezvăluie ceva uimitor de senzațional, bombe bine bombate spre a fi ușor descărcate... deci e ceva foarte curios ce a apărut așa din „senin”. Și ce credeți voi că a apărut și se vede clar că a apărut pe radiografie? Pe film? Păi vă spun eu, dânșii, stimabiliabili „oamni de bine” se vedeau pe ei înșiși ca-ntr-o magică goglindă și nu le mai venea să-și creadă ochilor ce chip frumos au căpătat... un chip nespus de frumos, se vedeau pe ei înșiși plini de frumusețețețețe... dar muscoiul ăla urât care suger se vede în radiografie că stă pe căciulița lor,.. la unii, nu dăm nume... cei ce s-au prins singuri cu mâța-n sac. Ispisisikaa aia neagră, de care vorbirăm, ceva mai sus-jos.
|
Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată.
Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă... |
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXV)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXV)
Pucioșii pretind că “toate sfârșitu-s-au”, dar în același timp ei pretind că venirea “Domnului” de la Pucioasa este dimpotrivă, un început tainic, și încă unul care se lărgește și se întinde peste om: “Cântați iubirea Mea pentru om și mângâiați-Mi dorul Meu cel lung. Dați Domnului mângâiere și pășiți cu El pe calea venirii Lui, și dacă puteți, și dacă voiți, dați-vă Domnului cu totul, că tot și toate sfârșitu-s-au, și Eu, Domnul, vin și încep iar, și îmi lărgesc începutul și Mă întind cu el peste om, ca să-l cuprind pe om în taina cea de nepătruns a veșniciei omului, taina cu care Eu am venit acum, după două mii de ani de dureri și de lacrimi dumnezeiești pentru om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Ca și Hristos, care este Calea, Adevărul și Viața pentru oameni, iar oamenii nu pot face nimic pentru mântuirea lor fără Hristos, tot așa și liderii pucioși se autodeclară a fi “calea venirii lui Hristos”, iar “Hristos” de la Pucioasa nu poate nimic pentru mântuirea oamenilor fără ei, numai cu ei și prin ei. Ei sunt totodată “copilașii de la iesle” (aluzie la păstorii care L-au primit cu inimă curată de copil pe Pruncul Iisus, oferindu-I mare grijă și ocrotire, la ieslea de la Betleem). Ei mai sunt și “altarul de jertfă a lui Hristos” - aluzie la crucea pe care Mântuitorul S-a jertfit pentru omenire, cruce care s-a sfințit tocmai prin această jertfă. Aici pucioșii realizează o adevărată fraudă semantică și totodată un sacrilegiu, îndată ce în toată lumea creștină expresia “altar de jertfă” este dedicată exclusiv pentru crucea lui Hristos”, căci ea desemnează în mod simbolic Sfânta Cruce pe care Iisus a murit pentru mântuirea oamenilor. Ca să fie mai convingători, liderii pucioși au realizat la un moment dat o scenă de pantomimă de pomină: s-au așezat pe pământ, unul peste alta, în formă de cruce, în văzul tuturor adepților care erau de față. (Asta se întâmpla pe vremuri, prin anii ’90, când Mihaela s-a hotărât să-l aleagă pe Nicușor ca partener unic la înșelătoriile ei, despărțindu-l de soția lui Constanța, iar Nicușor nu prea avea credibilitate pe vremea aceea. Mihaela le-a explicat spectatorilor că “Domnul le-a spus să facă așa”, adică să stea unul peste altul în formă de cruce, ca să știe toți care văd spectacolul că ei sunt “crucea vie a lui Hristos”. De atunci Mihaela și Nicușor au rămas nedespărțiți zi și noapte, ca marca de scrisoare, iar Constanța a fost exilată împreună cu fiica ei minoră în comuna Valea Lungă, unde stau de 20 de ani cu domiciliu forțat, sub supravegherea strictă a unei adepte pucioase loială Mihaelei). Liderii pucioși mai sunt și “chivotul legământului celui nou”, adică păstrătorii sacrosanți ai “Cuvântului” de la Pucioasa care este un nou legământ (adică un al doilea “Nou Testament”, ceea ce face ca în mod automat Noul Testament Biblic să treacă în plan secund și să devină un Al Doilea Vechi Testament), și o nouă “Evanghelie” (pe care pucioșii o numesc textual, la sujbele și ceremoniile lor religioase, “Evanghelia după Sfânta Virginia”). Liderii pucioși mai sunt și “potirul în care Hristos de la Pucioasa Se toarnă în fiecare zi spre viața lumii”. În fine, liderii pucioși se substituie chiar și jertfei lui Hristos, și ei sunt Însăși Jertfa, căci numai “jertfirea vieții lor” face posibilă venirea lui “Hristos” Pucios “spre viața lumii”: “Iar pe voi, copilași de la iesle, [...] am făcut din voi calea venirii Mele, căci v-am găsit scriși în cartea cerului, în Cartea Vieții Mielului, iar viața Mielului este în voi. Eu sunt Mieluțul Tatălui, iar voi sunteți altarul Meu, chivotul legământului Meu cel nou, potirul în care Eu Mă torn în fiecare zi spre viața lumii, prin jertfirea vieții voastre pe care Mie Mi-ați dat-o și Mi-o dați. Sunteți învăluiți în taina venirii Mele. Curând, curând iau vălul de pe voi, iar Eu Mă voi lăsa văzut lângă voi, așa precum cuvântul Meu este cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) |
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)
272. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVI)
“Hristos”-Pucios are și El o cruce de jertfă, așa cum a avut și Domnul Iisus Hristos Cel întrupat în istorie, pe care El și-o denumește “crucea venirii Mele”. Crucea venirii Lui este însă prea grea, și nu are cu cine s-o împartă, decât cu “cireneenii” pucioși Mihaela și Nicușor. Acești plăsmuitori și măsluitori de “cuvinte cerești” sunt plăsmuirea și zidirea Lui, ei sunt casa Lui pe care El le-o dăruiește oamenilor, ei sunt temelia cea nouă pe care El zidește cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, om zidit după chipul și asemănarea Lui și a lor, a liderilor pucioși, căci ei sunt progenitura iubirii Lui de la sfârșit și ei sunt prototipul omului cel nou: “ Vă prind și vă cuprind în duhul mângâierilor Mele și vă dau să purtați crucea venirii Mele și mai mult, că n-am cu cine s-o mai împart. […] Iar voi sunteți zidirea Mea, și v-am așezat înaintea oamenilor casă nouă, temelie nouă, iar Eu, Domnul, pe această temelie nouă zidesc din nou cerul și pământul, cerul cel nou și pământul cel nou și omul cel nou, după chipul și asemănarea Mea, și după voi, căci voi sunteți zidirea Mea cea nouă, și sunteți fructul iubirii Mele de la sfârșit, iubirea Mea cea de la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) “Hristos”- Pucios Își cheamă progeniturile (pe “fiii de la iesle”, adică pe Mihaela și pe Nicușor) ca să-I cuprindă venirea Lui cea necuprinsă și să se lase cuprinși de ea, căci ei sunt iubirea și taina cea de nepătruns a venirii Lui cea nevăzută și de nepătruns, de neînțeles și de necuprins: “O, fiilor de la ieslea Mea de azi, cuprindeți-Mi mereu venirea și lăsați-vă mereu cuprinși în ea, căci voi sunteți iubirea Mea cea de la venirea Mea, și sunteți taina cea de nepătruns a venirii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 18-06-2000) Stăpânul de la Pucioasa își odihnește apoi Duhul în grădinița slugilor Lui alintate cu apelativul de “fii”, și de aici ia și împarte învățătură nouă, pucioșească, peste toți oamenii chemați să vină și ia venirea Lui și s-o aibă în calea lor: “Pace ție, grădinița Mea! Și dacă ești a Mea, Eu sunt Stăpânul tău. Amin. Și dacă ești a Mea, Duhul Meu Se odihnește în tine și cuvintează peste tine, și apoi Eu te împart, iau din tine și împart, ca să aibă omul venirea Mea în calea sa.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) Liderii pucioși sunt binecuvântați și mobilizați la propovăduirea “Cuvântului Pucios” fără preget, din zori până în zori, căci timp nu mai este (aserțiunea aceasta se referea doar la anul 2000; atunci nu mai era timp, dar între timp s-a mai găsit ceva timp, din rezervele strategice ale cerului, și iată că au mai trecut mai bine de zece anișori de atunci – dar, din păcate, fără nici un progres vizibil în înnoirea cerului și a pământului și a omului). Nimic nu va trebui să-i mai preocupe pe ei decât “venirea Domnului Pucios” care vine și iar vine și va veni ca să le facă noi pe toate care vor fi: “Binecuvântați să fiți din zori și până-n zori pentru lucrul cel întreg peste om, peste cel ce se lasă lut moale, care să prindă duh de înviere, și de veșnicie apoi. Din zori până-n zori v-aș vrea la lucru, că timp nu mai este, și este numai de lucru pentru voi. […] Nimic să nu fie în voi, nimic decât Eu cu venirea Mea pentru facerea omului și a cerului și a pământului și a celor ce vor fi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-07-2000) |
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” –Pucioasa (XXXVII)
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVII)
La Pucioasa se declară deschis că a venit deja Mirele-“Hristos”-Pucios, și încă din anul 2000 se spunea asta, deși au trecut 10 ani de atunci și nimeni de acolo nu L-a văzut cu ochii vreodată. El strigă la străjerii lui pucioși (liderii Mihaela și Nicușor) ca să-I deschidă, pentru ca să-i afle pe ei priveghind pentru venirea Lui: “Voi, străjeri de la ieslea cuvântului Meu, auziți-Mi strigarea și deschideți-Mi! Sunt Mirele, fiilor, și fericită este sluga pe care Eu o aflu priveghind pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) Întâlnirea și îmbrățișarea dintre “Mirele” Pucios și străjerii Lui , care sunt “mireasa Lui”, se vrea a fi emoționantă, dar “Mirele” nu vine deocamdată cu slava Lui, ca să-i slăvească cu ea pe ei, însă va veni curând, curând, căci El ar vrea să vină cu ea la ei, dar nu poate chiar acum, ci curând, curând, curând… (curând însemnând însă ceva mai mult de zece ani, deoarece de zece ani încoace tot cură vremea, deși liderii pucioși pretind că “timp nu mai este”, și nimic spectaculos nu s-a mai întâmplat la Pucioasa, în afară de dezertarea neașteptată a unui grup consistent de adepți pucioși, dintre cei mai marcanți): “ […] îmi desfac brațele și Mi le umplu cu voi și Mă dau vouă cu brațele întinse spre voi, ca să vă cuprind și să-Mi primiți îmbrățișarea, că vreau să Mă slăvesc în voi și din voi curând, curând, fiilor. Voi sunteți mireasa Mea, și Eu vin spre voi cu zilele nunții Mele cu voi, ca să Mă ia mulțimile de la voi și să prindă viață din viața Mea cu voi, și să prindă față din fața Mea cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) După ce a promis că va veni curând, curând cu slava Lui la liderii pucioși, “Mirele” Pucios se corectează plusând: nu curând, ci chiar acum vine cu slava Sa și le aduce lor ziua Lui de slavă și îi face pe ei “copilași ai slavei” și așa devin ei însăși “slava Lui de azi”. Dar slava lor nu se vede, și nici măcar adepții pucioși cei mai apropiați nu le pot vedea slava, căci slava liderilor pucioși este acoperită de norul tainei și de aceea ea deși este, totuși nu se vede, e ca și când n-ar fi. Căci dacă cineva ar vedea cu ochii slava “fiilor mici” Nicolae și Mihaela, s-ar înspăimânta de slava liderilor pucioși: “Aduc la voi ziua Mea de slavă. […] copilași ai slavei Mele de azi. Voi sunteți slava Mea de azi, și vă țin acoperiți în norul tainei venirii Mele, căci taina venirii Mele este taină dulce, ca s-o puteți purta, fiilor. O, dacă Tatăl Meu nu v-ar ține pe voi acoperiți de norul tainei venirii Mele, n-ați putea nici voi, nici cei din jur n-ar putea, ci s-ar înspăimânta, dar iconomia venirii Mele se desăvârșește în taină mare, fiilor mici.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) |
Citat:
Citat:
Citat:
Știu că îmi bat gura dejabba cu babele surde... dar îți repet, și știu că e în zadar: Chiar dacă dracool m-a învățat să știu că curvia e o fericire și să cred apoi că e chiarplăcut să uiți după tot cît am suferit din pricina ei, ți-am mai spus, nu prima oară, că nu mai cred că s-a dat liber și nu mai cred că voi fi fericit... fegelingd. |
Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici.
Va rog crestineste sa nu-i mai raspundeti acestui pacalici-mascarici. E bolnav. In primul rand e bolnav de inchipuirea de sine si crede ca e egalul, macar, al Sfintilor Parinti. Isi permite sa dea interpretari proprii Sfintelor Scrieri. Isi permite sa apere blasfemiile insirate de acei pierduti "ucenici ai Verginicai". E bolnav si de dorinta de galceava. Stim de unde vine galceava si deci stim si cui slujeste pacaliciul-mascariciul. In vremuri tulburi apar si multe minti tulburi.
|
Citat:
Despre partea închinării... însă (Doamne) să ne ierți.., Ai venit cu acuzarea să dezbini și să ne cerți? Argumentul ți-e subțire ca al orcărui vițeluș, Care-i dat cu praf de aur și e tare... jucăuș, Dar dac-am să-i cer exemple, argumente și dovezi, Are să se facă roșu ca un (d-)rac... cu stele... verzi, Că așa îmi pare mie, că-i pălit de cineva, Cere la ocârmuire, îndreptare la ceva... ...Și cu ce ți-am greșit „frate” care sari c-o falcă-n cer N-ai priceput pân-acuma că eu sunt aicea sincer? Și că tu ești cel vopsit... Părând foarte iscusit? Că așa zice zicala, și e pentru fața ta: „Afară-i vopsit gardul, Și-nlăuntru leneopardul”,.. nu-i așa? Ești un mare plictisit, ...fiindcă n-ai catadicsit, Să aduci aici sus, pe tapet, Nici cea mai neînsemnată vorbă rea, de indiscret, Ca să mi-o arunci în spate, ci doar iată, m-ai scuipat, Cu tot felul de reclame, de mmargareta învățat. Și zici că știiii dumneata Scriptura și că eu am tradus prost? Spune dumneata atuncia, aseară pe unde-ai fost!!? Așa că mergi dumneata și latră, La altă miliție, Că aicea nu e balltă Pentru prostituție! |
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim”–Pucioasa (XXXVIII)
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXVIII)
În 19 August 2000, duhul vorbitor al văzduhului (care pretindea că este Mirele-“Hristos”-Pucios) anunța solemn că este venit cu norii și că e întâmpinat în nori de către fiii Săi veghetori, liderii pucioși, care se întîlnesc aici pe nori și cu tatăl lor și al minciunii pe care ei o promovează drept “ortodoxie” (originală, ce-i drept). Deși nu l-a văzut nimeni nici atunci, nici după aceea, cu acest prilej El proclamă că a venit vremea venirii Lui și a slavei venirii Lui, căci ei sunt “aleșii” și sunt slava venirii Lui, și sunt îmbrăcați în haina venirii Lui, căci sunt fiii venirii Lui cu norii care-L acoperă ca să nu I se vadă slava cu care aduce nunta cerească pe pământ și așează mulțimile flămânde de pe tot Pământul la masa nunții Lui cea cerească: “O, fiilor care vegheați cu Mine, vă îmbrățișez în norul venirii Mele, iar Tatăl este întru Mine. Vreau să Mă rog în voi, vreau să lucrez în voi, ca să vă mărturisească Tatăl de fii, așa cum M-a mărturisit pe Mine de Fiu al Său în vremea când Mă rugam Lui. Voiesc să știe lumea toată că Eu Mă slăvesc în voi și că voi sunteți slava Mea cea de la venirea Mea. Amin. Nu pentru voi voiesc aceasta, ci pentru Mine, fiilor. Tatăl voiește din nou să Mă mărturisească Fiu al Său în voi, Eu în voi, și voi în Mine, că e vremea venirii Mele și a slavei venirii Mele. Amin. Luați pe voi haina măririi Mele, haina venirii Mele, și slăviți-Mă pe Mine peste mulțimile pe care Eu le voi aduna ca să audă glasul cuvântului Meu de la voi. Faceți-vă slavă a Mea peste pământ, căci Tatăl vine peste voi cu norul slavei Sale, ca să mărească pe Fiul Său lucrător peste voi, ca să aducă zile de nuntă cerească cu voi peste pământ. Vreau să Mă rog în voi, ca să vă mărturisească Tatăl că sunteți fiii venirii Mele, căci Tatăl așa închinători voiește.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) Liderii Pucioși se dedulcesc cu cuvinte galeșe, alintându-se unul pe alta cu formula “copilași de la iesle”, pe care ei pretind că o aud din gura nevăzută a Stăpânului lor, duhul invizibil de la Pucioasa care, din întunericul în care Se ascunde, îi invită pe oameni să intre în dialog cu Întunecimea Sa și să le dea inima lor, ca să aibă El scaun de domnie în inima omului și să audă și să cinstească venirea Lui, venirea lui Antihrist care Se dă drept Hristos cel ce vine cu norii: “O, copilași de la iesle, vreau să-l învăț pe om taina inimii, taina cerului pe pământ, statul Meu cu omul. Inima omului trebuie să vorbească cu Mine, căci inima Mea vorbește cu omul. Trebuie și omul să vorbească cu Mine. O, nu mai știe omul vorbirea lui cu Dumnezeu, căci în inima lui stă el, omul, și stă fără Mine. Locaș al cerului este inima omului. Așa a fost ea făcută atunci când Eu l-am zidit pe omul cel dintâi. Scaunul Meu de domnie este inima omului, dar nu aude omul taina aceasta, taina inimii omului. Voiesc să Mă audă omul. Trec cuvânt prin grădina cuvântului și Mă duc spre oameni ca să Mă audă, și îi aduc pe oameni aproape, ca să Mă audă și să le spun despre venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) Miza Duhului Pucios este eminamente locală, și este amăgirea neamul românesc cel ortodox, pe care trebuie să-l învețe esențialul, adică înțelepciunea care iese din piatra filozofală, și anume că 1. “ortodoxie mai este doar la Pucioasa”, și, mai ales, că 2.“românul este român”. Tocmai de aceea are loc și venirea Lui tainică pe plaiurile românești și nu aiurea, ca să înțeleagă românii că le trebuie un nou Stăpân, care să-i recicleze, adică să-i re-învețe pe români “ortodoxia” , stăpân și domn cu care ei nu se pot întâlni decât numai “în zilele Lui” (în 26-28 august 2000, la așa-zisa “Ssărbătoare a Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) și numai în Grădina Întâlnirii de la Pucioasa, unde coboară slava Lui. Iar slava Lui sunt liderii pucioși, care se îmbracă în slava Lui: “Să vină românul să-i spun ce înseamnă românul român, că iată, Eu grăiesc pe românește și așa îmi vestesc împărăția Mea și venirea Mea cu ea. Amin. Iar voi fiți slava Mea și îmbrăcați-vă cu ea, că e vremea slavei Mele cu voi. Taina Mea cu voi vă ține în norul ei, iar Tatăl Mă mărturisește pe Mine cu voi, și fi-va tot mai mult să înțeleagă omul taina venirii Mele la voi, taina cerului pe pământ cu omul, taina Domnului cu oamenii pe pământ. Amin. Dați zor, fiilor, cu pregătirea zilelor Mele cu voi în grădina întâlnirii, că Eu adun mulțimile lângă izvor ca să le dau din apa vieții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) Duhul Pucios pecetluiește apoi cu mare duh pe cei care se vor amăgi și vor veni la “Ssărbătoarea Ccreștinătății Rromânești de la Ppucioasa”) ca să se umple de duhuri, dar mai ales de duhul păcii Lui și de duhul venirii Lui în mare taină la liderii pucioși, proorocii mincinoși: “Iar acum, pecetluiesc cu mare duh de sărbătoare zilele întâlnirii și îi umplu de pe acum pe toți cei care se vor aduna; îi umplu de duhul păcii Mele, de duhul venirii Mele la voi; îi umplu de bucuria iubirii Mele pentru om, căci Eu suspin după om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-08-2000) |
Păi „draga” mea dușmancă pupăcioasă chiar vrei să-ți repet și ție?
Nu mă doare mâna: Cine zice ăla e... și asta o știe și un copil de grădiniță! Despre partea închinării... însă (Doamne) să ne ierți.., Ai venit cu acuzarea să dezbini și să ne cerți? Argumentul ți-e subțire ca al orcărei văcuțucuțe, Care-i dată cu praf de aur și e tare... jucăușcăușe, Dar dac-am să-i cer exemple, argumente și dovezi, Are să se facă roșie ca un (d-)rac... cu stele... verzi, Că așa îmi pare mie, că-i pălită de careva, Cere la ocârmuire, îndreptare la ceva... ...Și cu ce ți-am greșit „soro” care sari c-o falcă-n cer, N-ai priceput pân-acuma că eu sunt aicea sincer? Și că tu ești cea vopsită... Părând foarte iscusită? Că așa zice zicala, și e pentru fața ta: „Afară-i vopsit z-gardul, Și-nlăuntru leneopardul”,.. „au doară” nu-i așa? Știu, ești o mare... plictisită, Ca o juncă sulmită, Și de ast-ai urgisit... ...fiindcă n-ai catadicsit, Să aduci aici sus, pe tapet, Nici cea mai neînsemnată vorbă rea, de indiscret, Ca să mi-o arunci în spate, ci doar iată, m-ai scuipat, Cu tot felul de reclame, căci cel rău te-a obsedat. Și zici că știiii dumneata Scriptura și că ei nu sunt prooroci? Spune dumneata atuncia, pentru ce mi te strofoci!!? Așa că mergi dumneata și latră, La altă miliție... de vrei, Că aicea nu e balltă Pentru prostituție... la lu la lu lei. Deci mînia pătimașă repede ți-o domolește, Rîvna defăimării cu minciuni ți-o tânguiește, Grămăticul și limbricul leapădă-l că te tâmpește, Și aleargă-ntr-o suflare ca s-auzi iarba cum crește... ...La Sărbătoarea Creștinătății Românești... firește. |
275. “Fenomenul PUCIOASA” văzut de părintele Ilie Cleopa
275. “Fenomenul PUCIOASA” văzut de părintele Ilie Cleopa
Pe situl CreștinOrtodox.ro se poate citi o construcție succintă privind atitudinea seacă, dar extrem de limpede, pe care a formulat-o părintele Cleopa în fața insistențele pucioșilor, care căutau adesea să smulgă pe orice căi suport moral și recomandare publică din partea personalităților ecleziastice ale vremii. Parcurgând secvențial structura “Cărți ortodoxe” – “Viața Părintelui Cleopa” – “Fapte și cuvinte de învățătură”, vom găsi la poziția 81. această construcție: 81. Cei de la Pucioasa i-au scris de vreo cateva ori si Parintele Cleopa le-a dat raspuns intr-o scrisoare bine gandita prin care le spunea: ''La Pucioasa pute si nu va pleca putoarea pana nu veti asculta de Sfantul Sinod!'' |
Ceea ce se întâmplă pe acest topic seamănă din ce în ce mai mult cu o exorcizare. Se pare că diavolii nu pleacă foarte ușor sau repede de la pucioasă. Și-au făcut cuibar acolo la pucioasă și de acuma se lasă cu greu alungați.
|
Corect i-a sfătuit Bătrînul... Ilie: „...de Sinod să ascultați!”
Adică de: Nicolae, Ioan și Grigorie, de sinodul cel Ceresc... de frați, de biserica cea din sfinți, de ai voștri și ai noștri scumpii noștri dragi părinți, Dar până atunci putoareaoarea străduiți ca s-o-ndurați, Și cu multă bucurie, crucea de la oameni dată, s-o purtați, și să n-o dați, toată, Iar minciuna? Vine, vine, vine-întruna dintr-un stârv putregăit, Carevasăzică vine de la neagra ispisikăă, ce duhnește piscusit, Și mai aveți de voi grijă mare, una-ntruna să zâmbiți ca să nu vă creadă Domnul, oare, c-ați ajuns niște smintiți. Aruncat-a fost sărmana, pisisikaa de care vorbim, în grădină, cu dispreț de la satana, ca apoi să ne mărim... cu vină, ...după ce a fost bell-ită, de o minte rătăcită, ... în grădină sub nutreț, pentru nasul nătăfleț. Iar tâlharul ce-a umblat ca să se documenteze, trimis cică de la centru, să nu se vocifereze, răscolind până la Cer, să ia note la dosar, scrie aspru, legendar: „...după ce s-a lepădat s-a ascuns, cică femeia, sub mesteacăn... ba arțar zice colega... ba-i mesteacăn, ba-i arțar, și adus-au drept dovadă despre locu-mpricinat niște muște înțepenite pe-un maldăr de bălegar...uscat, știți voi cum, așa, cum se face pe la unii, pe la noi, așaaa forțat. Dară vrut-au să întărească-n pofta lor, de lacrimi plină și să vad-ocîrmuirea că putoarea-i preaspurcată și de nedescris orbirea, și sub soare și sub nor. Și de-acolo vine musai... cică din popor. Și-au rotit prin aer albe, negre, sure, tot ce vrei și ce nu vrei, niște lungi musteți de mâță muiate-n lapte de matcă, pensule ca de artist, ba e goașă ba-i ulei, deci e clar, e foarte trist, sub tei, circu-n-scris, ce mai, găsite cică în livadă, de la mâța neagră rău, care umblă, umblă noaptea ca să facă tămbălău... Că, cică, nu-i moartă de tot ispisikaa neagră rea, ci-are-ntrânsa 7 vieți și-un văr... primar, și de umbli noaptea grea, sigur te-ntâlnești cu dînsa și-atunci dai și de bell-ia, căci ea are vieți la număr, număr par, cu sperstiț, Nu se șite câte-xact, dar e clar că zgârie ușa până dai chiar în infarct, Așa că ne cer tovarăși, cum făcură ei să facem, deci să zicem și noi: șiț!!!!!!!! Necăzând în superstiț, să bem. Și iată deci astfel unii râvnit-au să înșele pe popor ca să le și dovedească cum poți fi și scamator, iată, cu putoareoare și destul tamtam nesam au indemnat prostimea să se-nchine la satan că cică alții sunt cei ce-au ucis un întreg neam, toată nația ce mai, iar sinedriul a conscis cu așa mari argumente să voteze cu ochiu-nchis, drept stimulente, pentru așa martori siguri, sinceri și preciși. Și să mi se ierte comparația s-a votat cu ochii ficși: cam ca pe vremea lui ballaam... învârtoșat, adică ăla cu baallak ce știa el a strâmba „nevinovat”, tot ce-i drept în oameni în nedrept ca să se înșele unii crezând c-ar fi înțelept. Și-atunci după câte-o cafeluță, la toți le-a ieșit în zaț, că cică nu e drăguță, nici fecioara ci e mâță nu e sfânta... încă din tinerețile ei... și „Susana”, a fost ștoarfă pe uliți și pe alei, și mințea în somn... nebuna, uite-așa netam-nesam, și cu asta basta, și cândva cu-n tânăr hoțoman fost-a văzută pisica sub mesteacăn, nu-i mesteacăn că-i arțar, ba e luna zice una, dar ce mai contează asta, când totul e atât de clar. Și-au mai susținut aceeia, că Cel ce grăiește acolo nu este al nostru Domn, ci e-un necurat la mijloc și de aia ne e somn, și că ei s-au dat afară, poporul cică s-au rupt... de cor... și-ascultare, iată, onorată asistență, pentru dracool, ei, sigur singuri, ei sunt cei ce nu mai vor. Deci au aruncat pisica ruptă-n două în nămol! Ca să se smintească prostul că cică n-a fost viol, Ci smerita a fost târfă, și oricum o merita, Din moment ce în somn dînsa de la cel rău ne grăia. Și ruptă-n figuri e turma, ca și mâța-n 7 părți, Ce e de făcut „tovarăși”? N-am idee, poate... cărți. |
Puciosul Vsovivi și Poezia lui "ruptă în figuri"
Puciosul dacă nu-i fudul,
Parcă nu-i pucios destul Puciosul dacă nu-i poet E “Risisipă de efect” Puciosul dacă nu-i atent Se semnează neglijent: “vsovi=vsPovi; schizofren, nu sufycent!” |
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIX)
274. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XXXIX)
În anul 2000 timpul omului ajunsese la capăt, iar fiii cei scumpi de la iesle (liderii pucioși) erau manechinele prin care Duhul Pucios se slăvea în ei în fața lumii întregi cu venirea Lui de la capătul timpului omului. Între timp capătul timpului s-a mai lungit, ca un elastic, deocamdată cu vreo 10 ani, și pucioșii au ajuns la alt capăt al timpului. (Dacă se mai lungește cu alți câțiva ani, timpul omului va avea alt capăt, și tot așa se va lungi și se va căpătui timpul omului, ca în povestea cu balaurul cu mai multe capete). Lumea nu vede acum ce este cerul pe pământ, pentru că oamenii dorm, dar venirea Lui de la capătul timpului omului îl scoală pe om pentru ca să vadă cerul și pământul cel nou : “Eu, fiilor de la ieslea Mea, grăiesc peste voi pentru om și voiesc să știe toată lumea că Eu Mă slăvesc în voi cu venirea Mea cea de la capătul timpului omului. Faceți-vă slavă a Mea peste pământ, că vreau, fiilor scumpi, să vadă lumea ce este cerul pe pământ. Eu așa v-am spus: "Chemați la nuntă, chemați lăutarii să cânte, că Eu îi dau omului nădejdea în venirea Mea și îl scol pe om pentru cerul cel nou și pământul cel nou".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 26-08-2000) Omul nu înțelege venirea Duhului Pucios, dar este chemat să o înțeleagă și să o învețe: venirea Lui este o taină dulce și este… “Cuvântul” de la Pucioasa. El vine în miez de noapte ca să-l scoale pe om pentru ziua venirii Lui, iar venirea Lui este astăzi (26-08-2000), nu mâine (27-08-2000). Ea nu se vede cu ochii, căci nu este venire în trup, dar se aude cu urechile, căci e venire în duh; dar omul își învârtoșează astăzi (26-08-2000) auzul și nu aude: “Caută, omule, să înțelegi venirea Mea și să crezi că am venit după tine ca să te învăț cu venirea Mea, cu nădejdea în venirea Mea, că iată, pe pământ nu mai are omul nădejdea că Eu vin, dar Eu vin, că scrie în Scripturi să vin. Amin. E dulce venirea Mea. E taină dulce întoarcerea Mea, și Mă fac dulce în cuvânt, căci cuvântul acesta este venirea Mea după om […] Și iată, Eu în miez de noapte vin ca să te scol pentru ziua venirii Mele. E dulce venirea Mea dacă Mă primești acum cu ea. E astăzi venirea Mea, nu mâine. Astăzi dacă auzi, nu te învârtoșa, ci auzi-Mă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 26-08-2000) Duhul vorbitor de la Pucioasa îl numește pe om “durerea Lui”, dar îl cheamă pe om să se transforme din durere în bucurie și să se facă “bucuria venirii Lui”, căci El de aceea a venit la Pucioasa, ca să-i dea omului “bucuria venirii Lui”, adică să-i dea omului pe om: “Omule, durerea Mea, lasă-te spre bucuria venirii Mele la tine și te fă bucurie a Mea, căci sunt îndurerat pentru tine. Am venit să-ți dau bucuria venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 26-08-2000) |
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XL)
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XL)
Adepții înrolați de bunăvoie la Pucioasa sunt supuși imediat și în mod sistematic unei îndoctrinări severe și unor constrângeri demne de un penitenciar: liderii pucioși le confiscă actele de identitate sau carnetul de conducere auto, pentru a nu putea fugi înapoi “în lume”; sunt repartizați la munci gospodărești după necesitățile stabilite de lideri și nu după aptitudini și preferințe; sunt lipsiți de cea mai elementară remunerație pentru munca lor, fiind lăsați în mod intenționat fără nici un leu în buzunar, pentru a descuraja orice eventuală dorință de eliberare sau de evadare; li se interzice orice legătură cu rudele (telefonic, prin poștă sau prin vizite directe). Nimeni, în afară de liderii pucioși și cei 2-3 ciraci pucioșești pe care liderii îi stabilesc ca “oameni de legătură cu lumea” nu are dreptul să părăsească incinta “curților sfinte” pucioșești; în schimb, liderii pucioși pleacă sistematic cu mașinile sau cu microbuzul (“biserica” lor pe roți) acolo unde doresc, inclusiv în vizite la rudele lor din Moldova, sau prin Târgoviște și prin pădurile din împrejurimi, sau “după cumpărături” prin “magazinele îmbâcsite de lume” din București. Nimeni, în afară de liderii pucioși și 1-2 ciraci de-ai lor de nădejde nu are dreptul să dețină telefon mobil; în schimb, liderii pucioși au două, deși ei sunt nedespărțiți zi și noapte și unul le-ar fi de ajuns. Nimeni nu poate păstra vreo minimă informare prin mass media, fiindu-le interzise radioul și televizorul; în schimb liderii pucioși se informează asiduu de pe internet despre politică, economie și mersul lucrurilor în lume, și în special despre timpul probabil, ca să știe ce au de făcut a doua zi adepții lor în gospodărie sau la muncile agricole. Pentru adepții “închinoviați” la Pucioasa, singura formă de instruire și de comunicare vine de la liderii pucioși, iar “vorbirea în doi” este considerată delict major și este interzisă, pentru a se elimina în fașă orice tendință de asociere a celor nemulțumiți de abuzurile liderilor lor; doar liderilor pucioși nu le este interzisă vorbirea în doi, și de aceea ei o practică intensiv, inclusiv pentru bârfe și flecăreli. Singurele lecturi permise adepților pucioși sunt: Biblia, Viețile sfinților și, în mod special, colecția de predici pucioșești ale liderilor pucioși intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”. Această producție sulfuroasă a “fiilor lui Dumnezeu” de la Pucioasa (liderii pucioși) abundă în aberații și hiperbolizări menite să impresioneze și să-i înfricoșeze pe “fiii oamenilor” (credincioșii ortodocși). Oamenii sunt chemați să-și golească mintea și să accepte renunțarea totală la viața socială, la voința liberă, la independență în gândire și la propria personalitate, fixându-și ca unic obiectiv “obținerea sfințeniei”, iar sfințenia este prezentată ca fiind exclusiv o lucrare exterioară care trebuie lăsată să vină peste ei și să le pătrundă toate ungherele ființei: o dominare exhaustivă a oamenilor de către duhul locvace de la Pucioasa, denumită pașnic “așezarea Domnului Pucios în ei”. Cei care consimt să-și vândă sufletul și “se dau Duhului Pucios” cu tot cugetul lor, cu toată simțirea lor și cu toată ființa lor primesc în schimb asigurarea că vor fi asimilați “poporului sfânt” de la Pucioasa care-L va întâmpina la venirea Lui cea care va veni întru mare slavă pe pământ. Apoi sunt invitați să fie “ochi și urechi” la învățăturile pucioșești care vin de la liderii lor și propovăduiesc “venirea Domnului” care, când "a venit", când "stă să vină, dar mai întârzie olecuță": mai întâi un an, apoi doi, apoi zece, și tot așa. Venirea cea dulce a “Domnului Pucios” este prezentată drept “nunta venirii Lui”, deși nimeni nu L-a văzut pe Ginerele Pucios la față vreodată. La “nunta de la Pucioasa” din anul 2000, spre exemplu, sunt chemați câți mai mulți să vină, dar “cei mari” din Biserică, prin atitudinea lor demascatoare și refractară, prin exemplul lor negativist, “nu-i lasă să vină”: “O, fii ai oamenilor, cuvântul acesta este iubirea Mea, și vin cu el să vă învăț taina întâlnirii sfinte dintre om și om în numele Meu, că frumos este omul cel sfânt înaintea Mea. Gătiți-vă sfințenia, așezați-Mă pe Mine în voi, că Eu sunt Fiul Tatălui Savaot. Dați-vă Mie, ca să vă dau Tatălui popor sfânt la venirea Mea, că Eu când am plecat la Tatăl am spus: "Privegheați, că nu știți când vine Stăpânul vostru ca să vă pună peste ale Lui, și ca să fiți veșnici apoi". Fiți credincioși cuvântului Meu, căci cei puși peste ale Mele sunt cei sfinți, nu sunt cei păcătoși. Fiți ochi și urechi peste cele ce vin din cer peste voi ca să vă înțelepțească auzul și văzul, căci cei mari de peste voi vă țin departe de venirea Mea, dar voi veniți, veniți aproape, că iată-Mă, aproape sunt și aicea sunt, ca să-l învăț pe tot omul taina venirii Mele după două mii de ani. E dulce venirea Mea, e dulce cuvântul Meu cu care vin la tine, omule chemat la nunta venirii Mele. Venirea Mea e nuntă pentru cei ce vin spre ea […].” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 26-08-2000) |
Citat:
Eu nu am călcat pe la Pucioasa, în viața mea. Dar sigur că sunt mândru să fiu Pucios în Duhul Sfânt Și nu e veselie mai înaltă ca asta pe Pământ. Iar dacă nu v-aș neglija pătimășia, engross și sufycent, Cum aș mai cânta oare, sub lună, cu-atât de mult talent? Că oricum nu e de la mine, ci Domnul s-a-nzestrat, Și picurat-a și la mine, mărinimos, nemăsurat. Acuma dacă unii nu vor nici cum ca să priceapă, Eu le urez atuncea: „s-aveți vânt bun prin apă...” Și dacă uzi și singuri, pe-o insulă pustie... lamentabil... veți eșua, Aduceți-v-aminte că-n Domnul e Lumina puterii de-a nu abbanddona. „Prostul o ține numai pe a lui... Înțeleptul nu se încrede în plidoli. Fui!” Și-apoi firește... ecoul: „ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă.) Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...” |
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLI)
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLI)
Duhul de la Pucioasa care Își ia numele de “Hristos” nu este singur în coborârea Lui cuvânt în grădină, ci este însoțit și de alte duhuri cu care coboară împreună, luând și ele nume sfinte din cer: “Tatăl”, “Duhul Sfânt” și “Mama Fecioara”, și așa au coborât. Paradoxal, deși au coborât cu toții împreună, una singură e venirea în grădina de la Pucioasa, e numai venirea Lui, a duhului care este Locțiitorul lui Hristos (Anti-hristul), iar străjerii grădinii (liderii pucioși) sunt la posturi și-L așteaptă să vină, căci toate duhurile coboară din cer pe pământ în grădina pucioșilor, dar numai Unul Singur vine cu venirea Lui din cer pe pământ: “Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt Se slăvesc în sărbătoare peste grădina întâlnirii. Mama Mea Fecioara stă de-a dreapta Mea. Coborâm cuvânt în iesle, că s-a gătit cerul pentru această coborâre. Amin. Și am coborât. Amin. Iar aici găsim străjerii la veghe, căci lucrul lor acesta este: să fie străjeri pentru venirea Mea în grădină, pentru venirea Mea din cer pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) Liderilor pucioși li se stabilește apoi din cer atribuția lor de căpătâi: ei sunt tocmiți străjeri pentru venirea “Duhului Pucios” din cer pe pământ. Este momentul în care ceilalți străjeri, străjerii de pe vremea Verginicăi (nea’Mișu și nea’Cristea) sunt dezbrăcați în mod oficial și fără explicație de demnitatea lor de “străjeri” pe care au purtat-o cu mult patos “păstoresc”, mai multe zeci de ani la rând, iar slujba lor se dă altora mai tineri și mai ambițioși, care acum iau tot potul: liderii pucioși Nicolae și Mihaela, “fiii de la ieslea Pucioasei”: “Acum, fiilor de la iesle, acesta este lucrul vostru cel întâi: să fiți străjeri pentru venirea Mea din cer pe pământ. Adunați lângă acest cuvânt pe cei veniți la sărbătoare și slujiți-le cu cuvântul acesta, căci v-am tocmit ca să-Mi slujiți, și v-am numit când v-am pus să-Mi slujiți. Iată, cu dor învăț pe om, căci sunt casa dorului. Acum, mergeți în grădină și slujiți celor veniți la izvor și faceți-i să se așeze ca să înțeleagă. Amin. Apoi, fiilor, vom așeza în carte tot lucrul zilei de azi. Ne vom întoarce în carte după ce vom slobozi pe cei veniți la izvor și vom scutura și vom mătura și vom netezi pentru zile noi de nuntă, ca totul să fie pregătit, și totul să stea înaintea Mea gata pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) Liderii pucioși primesc astfel și slujirea de a se face “învățători” peste mulțimi, ca acestea să înțeleagă cerințele înălțătoare care le stau în față. Se anunță totodată “zile noi de nuntă”, deci Duhul care spunea că ar fi adus deja nunta în grădina pucioșilor, cu luni în urmă, vorbește fie inconsecvent (despre o aceeași nuntă care are loc când la trecut, când la prezent, când la viitor), fie coerent în aparență (dacă ar fi vorba de trei nunți diferite, care se succed la trei date distincte din același an – deși acestă variantă cu trei nunți în același an nu-și are absolut nici un suport biblic): - la trecut: Nunta a avut loc deja la pucioși atunci (9 ianuarie 2000) când Domnul Pucios S-a făcut singur pe Sine nuntă și masă de nuntă pucioșilor: “Eu M-am făcut la voi nuntă și masă de nuntă și pom al vieții” (citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-01-2000) - la prezent: Nunta are loc acum (17 iunie 2000), deoarece nu mai este timp de așteptat și a venit vremea nunții veșnice. “Fiul” Pucios nu-Și mai facesingur nuntă, ci “Tatăl” Pucios este Acela care Îi face o a doua nuntă “Fiului” Pucios (posibil ca “Tatăl” să aibă mai multe posibilități decât “Fiul”, care să le fi epuizat la prima Sa nuntă, cea pomenită în 9 ianuarie 2000): “Sună din trâmbiță îngerul venirii Mele, și timp nu mai este, și a venit vremea nunții veșnice și Tatăl îmi face nuntă și îmi dă mireasă dulce și îmi șterge lacrima, căci sunt Fiul Lui Cel iubit, întru Care Tatăl a binevoit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 17-06-2000) - la viitor: Nunta va avea loc cândva (într-un viitor deocamdată neprecizat), motiv pentru care se fac pregătiri asidue încă de pe acum (28 august 2000), pentru “zile noi de nuntă”, ca să fie totul gata pentru acea dată care va fi, nu se știe când. (Nu se știe deocamdată nici cine va face această a treia nuntă: ori “Tatăl” pentru “Fiul”, ori “Fiul” singur, din rezerve proprii): “Ne vom întoarce în carte după ce vom slobozi pe cei veniți la izvor și vom scutura și vom mătura și vom netezi pentru zile noi de nuntă, ca totul să fie pregătit, și totul să stea înaintea Mea gata pentru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) |
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLII)
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLII)
“Duhul” Pucios știe că venirea Lui imaterială nu este percepută de toți ca fiind însăși venirea cea proorocită de Biblie a Hristosului Întrupat, iar unii o tratează direct ca pe o înșelăciune diavolească, iar pe “cartea venirii Lui” (Evanghelia de la Pucioasa, numită de pucioși “Cuvântul lui Dumnezeu”) o consideră o “evanghelie” apocrifă, vrednică de a fi anatema, așa cum de altfel i-a învățat și Apostolul Pavel (v.Galateni, 1:8,9). De aceea, pentru a dobândi credibilitate, liderii pucioși confundă intenționat numele Cuvântul lui Dumnezeu, atribuit de Sfânta Scriptură lui Hristos (care este o Persoană), cu Persoana Însăși (care este Hristos-Cuvântul cel întrupat în istorie), iar despre a doua venire a lui Hristos spun că este o venire doar cu cuvântul Lui, nu și cu trupul Lui. Abia o a treia venire a lui Hristos ar urma să fie în trup (așa cum învață Scriptura că va fi). Apoi pucioșii identifică, tot intenționat, expresia consacrată “Cuvântul lui Dumnezeu” cu o colecție de predici pucioșești care vorbesc multe, vrute și nevrute, despre și în numele lui Dumnezeu, spunând că Dumnezeu a vorbit prin gura proorocițelor Verginica, Maria și Mihaela, sau în urechile lor, sau direct în mintea lor. Printr-un silogism șchiop, ei spun că: întrucât Scrierile Pucioșești sunt o nouă Evanghelie și sunt denumite “Cuvântul lui Dumnezeu” , înseamnă că ele sunt Însuși Cuvântul, care este Însăși Persoana, iar Persoana este Însuși Hristos, deci în concluzie “Scrierile Pucioșești sunt Însuși Hristos”, sunt însăși “venirea Lui la ei” (la pucioși). Și cu toate aceste “evidențe”, mai marii Bisericilor (denumiți de pucioși “cei mari de pe pământ”) se răzvrătesc împotriva “venirii Lui de la Pucioasa” și nu-i îndeamnă pe credincioși să vină la “Noul Ierusalim” ca să se întâlnească acolo cu “Dumnezeul” Pucios și cu “unșii Lui” cu care El Își scrie “cartea venirii Lui”: “O, aud minți fără de pricepere, inimi răzvrătite împotriva venirii Mele cuvânt pe pământ, împotriva cărții venirii Mele, carte pe care o scriu Eu cu voi, căci venirea Mea este cuvântul, iar numele Meu acesta este: Cuvântul lui Dumnezeu. Dar n-am făcut Eu lumea cu cuvântul? N-am scris Eu Scripturile Mele cu cuvântul? Și dacă Eu sunt Cuvântul, să tac? Să nu mai vorbesc? Să nu mai vin? Aud pe oameni fără de credință și fără de pricepere răzvrătindu-se împotriva cărții Mele din zilele acestea. Ei zic: „Ce ne trebuie nouă altă Scriptură în afară de cea pe care o avem? Nu mai trebuie adăugată alta”. Iată, așa zic cei răzvrătiți împotriva venirii Mele la voi, așa zic cei ce zic că stau peste ale Mele. Dar Eu am zis că cei puși de Mine peste ale Mele sunt cei sfinți, nu sunt cei păcătoși. Eu nu Mă bizui pe cei păcătoși pentru cele ce sunt ale Mele, și de aceea am zis pentru cei ce vor cu Mine: fiți credincioși, le-am zis, fiți ochi și urechi pentru cele din cer, care vin acum peste voi ca să vă înțelepțească auzul și văzul, căci cei mari de pe pământ vă țin departe de venirea Mea, dar voi veniți, veniți aproape, căci iată-Mă ca să-l învăț pe tot omul taina venirii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) Pucioșii sugerează aici că dacă Biblia, vorbind despre începuturi, zice: “Dumnezeu era Cuvântul” (Ioan, 1,1) (deci, Cuvântul fără trup), și “Toate prin El s-au făcut; și fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut” (Ioan, 1,3), înseamnă că Și astăzi Cuvântul poate (fără trup) să facă toate, așa cum a făcut la început, și așa se explică de ce Cuvântul (fără trup) vine și lucrează la Pucioasa și le face pe toate care se văd acolo (zidiri de ziduri noi și de oameni noi) . Pucioșii ignoră lămuririle biblice care spun, în același loc, și că: “La început era Cuvântul […] Acesta era întru început la Dumnezeu.”(Ioan, 1, 1-2) Deci, iată , numai pentru începuturi era valabilă lucrarea Cuvântului în lume fără trup, căci atunci Hristos nu se întrupase încă în istorie. Dar, la plinirea vremii, Hristos a luat trup omenesc de care nu S-a mai despărțit decât puțină vreme, atunci când a gustat moartea, și de care, după învierea Sa în același trup glorificat, nu Se va mai despărți în veac, și nici de slava Sa nu Se va mai despărți (or, pucioșii zic că venirea de astăzi a lui Hristos la Pucioasa este o venire în care El este dezbrăcat de slavă, este o venire întru umilință și durere și în ascuns, aidoma cu cea de la întruparea de acum 2000 de ani din Fecioara Maria; iar slava Lui se va arăta abia la a treia venire a Sa, cea din trup): “Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr.” (Ioan, 1, 14) Or, aici Scriptura nu se mai potrivește cu teoria pucioșilor, care nu mai vorbesc despre un “Cuvânt care s-a făcut trup”, ci de un “Cuvânt care S-a făcut duh” și a poposit în grădinile lor pucioșești ca să-i învețe cum să se separe de Biserică. Ei nu mai vorbesc despre o plinătate a harului și a Adevărului în vorbele și în faptele lor, ci de o viclenească folosire a minciunii, cică – zic ei – “spre folosul lui Dumnezeu”. Căci iată cum îi îndemna “proorocița” Verginica pe pucioși ca să mintă pentru Dumnezeu: “Biruiți lumea, chiar de va trebui să mințiți pentru Dumnezeu și pentru calea Lui cea dreaptă și cea adevărată. [...] De ar fi să minți pentru Dumnezeu, minte, mămică, și fă voia Lui, de acum, și învață ce este taină acoperită.” (Citat după Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 2 iunie 1991) |
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIII)
276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIII)
Liderii pucioși plusează nestăvilit, afirmând că Sfânta Scriptură vorbește pe undeva despre venirea în duh a lui Hristos la Pucioasa, în România. Acest lucru este posibil doar prin răstălmăcirea grosolană a Scripturilor. Într-adevăr, acolo unde Daniel poroorocul vorbește despre țara sfântă, prin care au trecut pașii Mântuitorului acum 2000 de ani, el folosește expresia “țara strălucirilor”. Pucioșii preiau această expresie și o atribuie (complet gratuit!!!!) României. Acolo unde Scriptura vorbește despre numele lui Hristos (Cuvântul lui Dumnezeu) cu care El va veni ca Judecător la vremea sfârșitului, pucioșii consideră că numele este Însăși Persoana, deci ceea ce numesc ei “Cuvântul lui Dumnezeu” ar fi Însăși Persoana vie a lui Hristos, venită în duh la Pucioasa! Or, despărțirea de trup pe care pucioșii o reclamă pentru “duhul lui Hristos” care vine la ei “Cuvânt” este echivalentă cu o a doua moarte a lui Hristos! Pucioșii Îl omoară a doua oară pe Hristos ca, despărțit fiind El de trup, să poată veni în “duh vorbitor" în grădina lor cea mare, zisă de ei "grădina lui Dumnezeu": “Le spun și celor ce sunt împotriva cărții Mele de azi, cu care pregătesc omul pentru venirea Mea, și le spun așa: dacă vă este de ajuns Scriptura care este, de ce nu împliniți ce scrie în ea? De ce nu vă uitați ce scrie în ea? în ea scrie despre venirea Mea, despre cuvântul Meu cel de azi, cu care vin în grădina aceasta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) Liderii pucioși răstoarnă complet paradigma unanim consacrată despre Adevărul care este Hristos, stabilind că… “ei sunt Adevărul lui Hristos pe pământ!!!”. Ei sunt noua “Oaste a Domnului” pe pământ (!!!), iar ostașii ei stau cu arma în mână, care este “Cuvântul de la Pucioasa”, cu care biruiesc pe cei mari (episcopii și preoții din BOR) de pe pământ: “Eu pe voi, copii ai cărții Mele de azi, v-am așezat adevăr al Meu pe pământ și v-am lucrat mereu cu cuvântul și v-am făcut ostași cu armă în mână, cu cuvântul Meu, care biruiește pentru Mine. Iată, scuturăm și măturăm și spălăm și netezim și însorim calea cuvântului Meu peste pământ, căci cei mari care s-au așezat peste ale Mele nu sunt sfinți, și țin pe oameni departe de venirea Mea, departe de iubirea Mea, că Eu pentru aceasta vin cuvânt peste pământ, pentru iubirea Mea cea pentru om. O, de ar înțelege omul că pentru asta vin și tot vin! Nu vin să-i răzvrătesc pe cei ce-i supără venirea Mea, ci vin să-i pregătesc pe cei ce Mă așteaptă să vin […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000) |
Tind să cred că pătimășia ta în a-i contrazice la nesfârșit pe Pucioși dar și pe Domnul Sfintelor Scrieri dăruite lor, te duce în ballta cia plină de păcură ca să te mocirlești de tot cu toate interpretările tale minteresate în ale minteresurilor cele spurcate... frecând pe problemă spre a exaspera pe careva, învârtirea la cerbicea roții olarului până dai gata ușa fraierilor și te ia în serios, roata aia de la bicicleta cu care te plimbi prin cărți cam ca o parașută, ce cade nu pe bani ci pe valută... firește, după ce te-ai „trezit” de la cafiaua cu lapte și compotul de furucte... nu orice fructe ci musai fructele murmurului... murului ăla al vostru ce nu dă fructe decât spini și mărăcini. Dar ție pare-se că-ți plac scaii și spinii cam cum le place la gărgărițe sau scoropișnirițe să se urce pe pernițe... sau unor furnicuțe cu aripioare ce se strecoară... cam cum le plece lor să iasă afară din țară... iară și iară.
Păi tu pricepi ce este aia sfințirea darurilor? Nu prea, că zici că invocarea Domnului nu-L aduce pe Domnul la sfinții Săi pentru copii și că nu e prezent în unele Biserici drept măritoare, din loc în loc... ci e musai zici dumneata dacă ar fi să mă iau după pretențiile și nemulțumirile interpretărilor tale, e musai să vie și să se arate cu trupul... Păi nu a trimis din Cer, suit fiind în Cer, din trupul Lui, Templul Tatălui și Fiului și Duhului, nu a trimis peste apostoli puterea Duhului Sfânt după 10 zile de la Înălțare? Deci cum se sfințesc toate prin binecuvântarea Sa? Uite așa! Căci sfinții păstrează Duhul prin smerenia lor tainică și apoi Duh la Duh trage și ei sunt acoperiți în nori și nimeni nu le știe Harul căci ei sunt nevăzuți de trufașii lăudăroși mari iubitori ai slavei deșarte... Deci analizele tale sunt complet deplasate și susții o falsă tradiție ortodoxă... defapt niște aberații și lătrături cu pretenția de neabateri de la sfintele Canoane... păi voi nu ați priceput nimic... asta-mi face impresia explicațiile și semnalele de alarmă pe care le tragi, pe marginea Scripturii... dar nu-i bai că n-ați priceput nimic, căci nu priceperea de dragul priceperii, nu știința fără curpățirea inimii o așteaptă Domnul ci doar pe aia care vine în urma plinirii dragostei curate și smerite... că nu are nevoie să fie lăudat ci iubit de oameni, că știe Domnul că omul nu face altceva decât să se laude pe sine lăudând de formă pe alții... Și-apoi firește... ecoul: „ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă.) Și placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''” Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...” |
Citat:
Una este pogorârea Duhului Sfânt, cea care a întemeiat Biserica cea văzută, și alta este "pogorârea lui Hristos cu duhul Lui", cea pe care pucioșii pretind că o chivernisesc la Pucioasa prin chivernisirea "Cuvântului Lui", și care a întemeiat Biserica Secretă a "Noului Ierusalim" de la Pucioasa. Pucioșii pretind că Hristos, despărțit de trupul Lui, (deci mort !!!!) le face lor de vreo 55 de ani încoace vizite nocturne ca să le descopere "America Ortodoxiei" (descoperirea continuă și astăzi, e un proces de durată). Pentru că n-are trup, "Hristosul Pucios" a apelat mai întâi la trupurile "proorociței" Verginica (între 1955-1980) și "proorociței" lelica Maria (între 1982-1994) în care se încuiba, după ce le aducea în stare de catalepsie, apoi le vorbea adepților pucioși pe limba lor (a "proorocițelor") . Văzând "care e schema" (dar totodată fiindu-i dezagreabilă metoda căderii în nesimțire a "proorocițelor", care vorbeau prin somn, însă nu știau ce vorbeau), Mihaela a început și ea să "proorocească" din anul 1990, la mare concurență cu lelica Maria, dar fără a mai cădea în transă, ci stând în capul oaselor. Mihaela știa întotdeauna "ce-i vorbea ei Domnul", ba chiar Îl mai și corecta uneori, la recitirile ulterioare ale textelor; alteori ea știa dinainte și ce-o să-i vorbească "Domnul" la proximele "coborâri" care urmau să vină. Având ceva șicoală (11-12 clase) și o minte mai dezghețată, Mihaela a strivit-o și a umilit-o cu ascuțimea "proorociilor" ei pe lelica Maria și a forțat-o să se retragă pe furiș de la "proorocie" (în 1994). Totuși, între 1990 și 1994 "Dumnezeul" Pucioasei se împărțea darnic cu scamatoria și "proorocea" atât prin lelica Maria ( adormită - iar "proorociile" ei erau dezlânate, ca de la un școlar de clasa a patra, că atâta școală avea lelica Maria) cât și prin Mihaela (trează chiar și noaptea, că nu prea avea somn când nu lua somnifere - iar proorociile ei erau tăioase ca briciul, după cum îi era și firea, și instruirea). Mihaela a continuat să "proorocească" singură, până în ziua de astăzi, nestingherită de nimeni, pretinzând că aude în cap "vocea Domnului" șuierând ca o suflare de vânt rece de iarnă. Punea mâna pe pix și pe caiet și așternea tot ce-i trecea prin cap... de la Domnul ei, bineînțeles. "Operația" se petrecea mai ales noaptea, și mai spre îngânatul zorilor, când încă mai dorm cocoșii. De atunci, din 1990, duhul lui Antihrist vine și iar vine, cu venirea Lui care anunță mereu și mereu cea de-a treia (sau a patra, depinde cum numeri) venire, "în trup", care va fi să fie. Iar dacă va veni iarăși în trup, așa cum speră pucioșii, va trebui să vină într-un trup de slavă de data aceasta, căci experiențele Lui anterioare au eșuat: ulcioarele Verginicăi și al lelicăi Maria s-au dovedit a fi prea șubrede și n-au mers de prea multe ori la apă. |
mariamargareta
Am să-ți fac pe plac, dacă vrei cu orice preț iubire de la necunoscute și ecuațiile lor. Păi tot n-ai înțeles care-i faza? Eu nu pe mine voiam să mă iubești... ci pe Românica noastră... Una este pogorârea Duhului Sfânt, cea care a întemeiat Biserica cea văzută, și alta este "pogorârea lui Hristos cu duhul Lui", cea pe care pucioșii pretind că o chivernisesc la Pucioasa prin chivernisirea "Cuvântului Lui", și care a întemeiat Biserica Secretă a "Noului Ierusalim" de la Pucioasa. A fost secretă doar cât era căpcăunul comunist și scorpiile lui gata de a prăda și voia a distruge pe oricine avea pe Dumnezeu... Diferența nu există decât că e vorba despre altă Lucrare, prima era de Mărturisire a Învierii, au primit puterea de a mărturisii, iar aceasta este de Așteptare întru Domnul și de pregătire spre a Întâmpina pe Domnul Care v-a venii spre judecată... venirea Domnului în trup. Iar această venire tainică de acum este reașezarea lui Israel cel din Români, cel din vechime din fiii lui Avraam, în veșnicie... așa cum a fost și cum este scris... că Domnul e cu noi până la sfârșitul timpului și vine odată cu norii. Pucioșii pretind că Hristos, despărțit de trupul Lui, (deci mort !!!!) le face lor de vreo 55 de ani încoace vizite nocturne ca să le descopere "America Ortodoxiei" (descoperirea continuă și astăzi, e un proces de durată). Tu pretinzi că e un mort. Dar acum vine cu trupul nevăzut căci e ascuns în nor, și norul merge înaintea lui Israel cel din Români, și Domnul umblă prin tabără... Și se arată doar celor ce văd cu Duhul... cui vrea El, și nu omului trufaș al slavei deșarte, căci cine vede pe Domnul nu poate ca să nu piară și apoi nu mai crede și nu mai caută pe Domnul și nu mai plinește dreptatea Lui... Pentru că n-are trup, "Hristosul Pucios" a apelat mai întâi la trupurile "proorociței" Verginica (între 1955-1980) și "proorociței" lelica Maria (între 1982-1994) în care se încuiba, după ce le aducea în stare de catalepsie, apoi le vorbea adepților pucioși pe limba lor (a "proorocițelor") . Ba are trup cum n-o să aibă, dar Dumnezeu e Duh și trupul Său e un fel de Templu Sfânt... și tot El este și cel ce pătrundea sfinții și proorocii ca Duh, până în măduva oaselor... Așa se încuiba... Văzând "care e schema" (dar totodată fiindu-i dezagreabilă metoda căderii în nesimțire a "proorocițelor", care vorbeau prin somn, însă nu știau ce vorbeau), Mihaela a început și ea să "proorocească" din anul 1990, la mare concurență cu lelica Maria, dar fără a mai cădea în transă, ci stând în capul oaselor. Așa îți explici tu motivațiile care stau la baza lucrărilor Domnului? Că ei i-a grăit direct și nu în somn căci Mihaela era scârbită de Verginica? Interesant mod de a defăima pe cel mai fidel ucenic. Mă mir cum ști tu atât de bine motivațiile și adevărurile pismei și ale pătimășiei răutății. Nu poate fi altfel, nu-i așa? Toți e necurați și e răi cum îi crezi dumneata... dar Domnul oare nu lucrează și El în ei? Să fie oare chiar mort de-a binelea? Păi atunci cine grăiește dacă e mort? Te pomenești că Mihaela i-a grăit Verginicăi... încă de când nu era pe gLume... că altfel cum ar fi putut fi doar omul cel care grăiește acolo, și încă din dreptul Lui Dumnezeu? Mihaela știa întotdeauna "ce-i vorbea ei Domnul", ba chiar Îl mai și corecta uneori, la recitirile ulterioare ale textelor; alteori ea știa dinainte și ce-o să-i vorbească "Domnul" la proximele "coborâri" care urmau să vină. Cu ironia nu afirmi decât prostia și că ești complet absurdă, că iată că ce ziceam mai sus dumneata susți, că cică nu e Domnul ci e Mihaela care știe mai bine ca Domnul ce va zice Domnul... dar eu mă întreb de unde ști dumneata atât de bine ce știa Mihaela... și când anume? Și ți-am mai zis că nu e vorba de corecții ci de a+o=taină, dar n-are sens să intrăm la ceartă, ce-artâ? artâ marțială și joială, căci mi-e frică să nu te înving... și atunci v-a fi foarte trist, pentru amîndoi... că o să ajungem strigoi, ca ceata lui pișigoi, dai într-una țipă doi, și apoi două sute, și apoi două mii... doi... adică sau... ori. Având ceva șicoală (11-12 clase) și o minte mai dezghețată, Mihaela a strivit-o și a umilit-o cu ascuțimea "proorociilor" ei pe lelica Maria și a forțat-o să se retragă pe furiș de la "proorocie" (în 1994). Nici vorbă, ci Domnul o alesese de multă vreme pe ea ca urmașa Verginicăi, doar că restul gLumii nu credea. Iar Maria era doar o punte de trecere peste ape. De umilit nu s-au rușinat și se vor mai rușina decât cei ce nu au crezut. Totuși, între 1990 și 1994 "Dumnezeul" Pucioasei se împărțea darnic cu scamatoria și "proorocea" atât prin lelica Maria ( adormită - iar "proorociile" ei erau dezlânate, ca de la un școlar de clasa a patra, că atâta școală avea lelica Maria) cât și prin Mihaela (trează chiar și noaptea, că nu prea avea somn când nu lua somnifere - iar proorociile ei erau tăioase ca briciul, după cum îi era și firea, și instruirea). Nici vorbă, proorociile nu sunt funcții de nivelul de școlarizare, căci nu contează școlile omului înaintea Domnului, ci parcă văd că erau de așa natură ca să nu rănească nici pe unii și nici pe alții dar să-i aducă la Adevărul că Mihaela era cea aleasă... un fel de Elisei. Mihaela a continuat să "proorocească" singură, până în ziua de astăzi, nestingherită de nimeni, pretinzând că aude în cap "vocea Domnului" șuierând ca o suflare de vânt rece de iarnă. Punea mâna pe pix și pe caiet și așternea tot ce-i trecea prin cap... de la Domnul ei, bineînțeles. "Operația" se petrecea mai ales noaptea, și mai spre îngânatul zorilor, când încă mai dorm cocoșii. Corect, dimineața deoarece cocoșii i-au amintit ucenicului Petru devenit sfânt apoi, că ce grăiește Domnul este chiar Adevărul care se va întâmpla cu tine dacă nu cumva te pocăiești mai înainte ca să te îndrepți pe Calea cea bună. De atunci, din 1990, duhul lui Antihrist vine și iar vine, cu venirea Lui care anunță mereu și mereu cea de-a treia (sau a patra, depinde cum numeri) venire, "în trup", care va fi să fie. Tu zici că e duhul rău, eu că e Duhul Bun; tu zici că își bate joc dracool de noi și de ei și că nu mai vine nimeni ci ăla care o să vie o să fie demonul închipuirii lui Iisus, iar eu zic să vezi dumneata ce păcăleală o să vă luați voi de la voi înșivă și cum o să mai miorlăiți apoi exact ca puii de pisică aruncați de cineva prin scai... când o să pricepeți că Acela a fost și este chiar Adevărul... de care v-ați rușinat... lăudându-vă că cică voi știți. Iar dacă va veni iarăși în trup, așa cum speră pucioșii, va trebui să vină într-un trup de slavă de data aceasta, căci experiențele Lui anterioare au eșuat: ulcioarele Verginicăi și al lelicăi Maria s-au dovedit a fi prea șubrede și n-au mers de prea multe ori la apă. Păi ulcioarele lor s-au dus în mormânt, căci au fost vase de pământ, dar Duhul lor smerit și foarte sființit s-a ridicat la Cer, și ele sunt vii și cu Domnul, pe când vasele de marmură, alea pe care le râvniți voi și le adulați, s-or face pietre de moară legate de gâtul unora... ăia unii, care se știu ei, de v-au învățat s-o țineți morțiș pe a lor de parcă ați ține-o pe a voastră. Iar slava Domnul este ceva ce nu ajunge la mintea omului, căci omul e trufaș și iubitor de slavă deșartă. E ceva de nedescris, de frumos și bun iar înțelegerea din ea nici că se poate pricepe de cineva. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:49:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.