Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Iranul este in alerta de razboi (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9894)

Erethorn 28.11.2011 21:14:50

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 412267)
Daca Iranul era acelasi lucru cu Irak sau Libia... ar fi fost atacati de mult,ti-o garantez.

Sunteti dispus sa faceti ramasag ca, daca Iranul va fi atacat, va pierde razboiul ?

ioanna 28.11.2011 21:16:44

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 412270)
Sunteti dispus sa faceti ramasag ca, daca Iranul va fi atacat, va pierde razboiul ?

Probabil ca vor pierde, insa ideea era alta, ca ei nu vor incepe un razboi, nu vor lovi daca nu sunt atacati.
Punem pariu?

Erethorn 28.11.2011 21:25:58

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 412271)
Probabil ca vor pierde, insa ideea era alta, ca ei nu vor incepe un razboi, nu vor lovi daca nu sunt atacati.
Punem pariu?

A, nu... Un razboi conventional nu vor incepe, pentru ca stiu ca ar lua-o pe cocoasa urat de tot, la fel cum au luat-o Siria, Egiptul, Libanul, Iordania si Irakul.

De aceea se multumesc sa sponsorizeze teroristii si incearca sa dezvolte arma nucleara.

ioanna 28.11.2011 21:34:48

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 412276)
De aceea se multumesc sa sponsorizeze teroristii si incearca sa dezvolte arma nucleara.

Atata timp cat Israelul isi va dezvolta capacitatile nucleare,o va face si Iranul. E similar cu India-Pakistan.

Raoul 28.11.2011 21:34:59

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 412276)
A, nu... Un razboi conventional nu vor incepe, pentru ca stiu ca ar lua-o pe cocoasa urat de tot, la fel cum au luat-o Siria, Egiptul, Libanul, Iordania si Irakul.

Cum poti face asemenea comparatii? Libia de exemplu era chiar aproape zero in ceea ce priveste domeniul militar,uita-te care era toata flota lor. Cred ca si Rep. Moldova i-ar fi snopit. Iar celelalte tari mentionate de tine sunt tot la fel,ba chiar mai rau. Iranul e foarte probabil sa posede si arma nucleara,ca de-aia se agita Occidentu acum. Si daca pierd ce? Macar pierd cu capul sus,nu se vor lasa calcati in picioare! Ma bucu si pt. Gadafi,e mult peste Sadam si Mubarak din Egipt! Pana si in imnul nostru national la fel se zice: "viata in libertate ori moarte,striga toti!"

Erethorn 28.11.2011 21:55:36

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 412281)
Cum poti face asemenea comparatii? Libia de exemplu era chiar aproape zero in ceea ce priveste domeniul militar,uita-te care era toata flota lor. Cred ca si Rep. Moldova i-ar fi snopit. Iar celelalte tari mentionate de tine sunt tot la fel,ba chiar mai rau.

Ma tem ca nu prea stiti istorie. Eu vorbesc despre toate razboaiele dintre Israel si tarile musulmane, incepand cu 1948.

Theodor_de_Mopsuestia 29.11.2011 01:17:19

Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste... Statele Unite sunt doar o tumora pe aceasta planeta...si Uniunea Europeana la fel, daca nu mai rau... daca "conducatorii" nostri ne-au varat in lagarul euroid, nu inseamna ca trebuie sa "tinem" cu cei din gasca celor care ne fura, pardon, administreaza...

Preotul tau 29.11.2011 13:28:53

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 412316)
Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste...

liniste in felul acesta? cred ca glumesti !

FlaviusM 29.11.2011 15:35:06

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 412316)
Sper ca o racheta nucleara iraniana va cadea pe Bruxelles...asa vom avea si noi ceva liniste... Statele Unite sunt doar o tumora pe aceasta planeta...si Uniunea Europeana la fel, daca nu mai rau... daca "conducatorii" nostri ne-au varat in lagarul euroid, nu inseamna ca trebuie sa "tinem" cu cei din gasca celor care ne fura, pardon, administreaza...

Cam asa gandesc si liderii iranieni, de asta nu e bine sa aiba arme nucleare, ca nu stim cand viseaza noaptea ca Allah le-a poruncit sa inceapa jihadul.

Raoul 29.11.2011 15:50:27

Citat:

În prealabil postat de FlaviusM (Post 412429)
Cam asa gandesc si liderii iranieni, de asta nu e bine sa aiba arme nucleare, ca nu stim cand viseaza noaptea ca Allah le-a poruncit sa inceapa jihadul.

Stai linistit,si jidanii or sa viseze ca se apropie venirea lui Mesia. Care din ei (jidani si musulmani) se afla intr-o erezie mai mare??

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:52:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.