![]() |
Citat:
Explica de ce ... Cat mai detaliat, te rog ... |
Puteti cauta pe google.
Japonia, tara super dezvoltata, nivel de trai pe care noi nici nu-l visam, si atee (spuneti dumneavoastra, eu nu stiu) este pe unul din primele locuri (3 sau 4) in lume. O fi de la dezvoltarea tehnologica, o fi de la ateism ? Nu stiu, dar dumneavoastra sunteti cel care incerca mai sus sa deduca asemenea cauzalitati sociologice, asa ca o sa va las sa analizati problema. Edit - Probabil ca traditie s-a referit la situatia ca ateii nu recunosc o stare de fapt fundamentala (cea mai fundamentala, fie-mi iertat barbarismul). Oricum, nu subscriu la clasificarea lui, termenul "nebun" este d departe exagerat si nepotrivit. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pentru ca ateul nu crede decat in ceea ce poate fi dovedit? Vorbesti de argumentele noastre ca fiind superficiale, da parca religia s-ar baza pe argumente ce nu pot fi combatute in nici un fel. Spui ca pierd unii dintre atei si-au pierdut capacitatea de a se raporta obiectiv la realitate? Si ii acuzi de bigotism? Probabil ca m-ai pus si pe mine printre ei ... Nu ti se pare ca sunt mai pierduti de realitate cei care cred in cineva a carui existenta nu a fost niciodata dovedita? |
Citat:
|
Nu mai sustineti enormitatea aceasta, ca existenta lui Dumnezeu n-a fost niciodata dovedita, ca rad si curcile.
A fost dovedita exact la fel de mult (de fapt, gresesc, mult mai mult) ca si mersul pe luna, teoria cuantica, existenta electronului etc. |
Citat:
Tu poti sa tragi ce concluzie vrei ... |
Citat:
|
Citat:
De ce rad si curcile? Arata-mi unde gresesc cu aceasta "enormitate" ... astept |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:23:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.