glykys |
12.05.2010 22:37:40 |
Citat:
În prealabil postat de Daniel777
(Post 247325)
Frate glykys(cum te cheama de fapt?) ,m-ai convins.Daca ai incredere in mine,te rog de maine sa faci 500 de metanii ,sa citesti o Psaltire pe zi,o evanghelie si doua acatiste...
Asa te vei mantui! Eu nu am timp de astea,am niste treburi de rezolvat.Asa ca te las pe tine,sa te folosesti de sfatul meu bun.
In ccea ce o priveste pe Dorina ,nu te baga unde nu-ti fierbe oala.Mesajul e pentru ea,si pentru cei care au fost alaturi de ea..
Daca vrei sa se roage pentru tine dorina,trimite-i pe privat ce rugaciuni vrei sa faca..
|
:21: Sunt sora si nu m-ai convins, dar m-ai amuzat. Nu mi-ai dat sfaturi bune pentru mantuire, sa stii. Adica sunt bune, dar nu numai atat. Crezi tu ca in rugaciune multa sta mantuire. Poate ca lucrul tau de peste zi, daca este facut asa cum trebuie, in smerenie,ascultare si cu gandul la Dumnezeu, valoreaza mai mult decat rugaciunile pe care imi spui mie sa le fac si la care poate visezi sa le faci tu. Stii de ce nu te ascult? nu pentru ca nu faci tu ce imi spui mie (se spune sa faci ce zice preotul, nu ce face el), ci pentru ca nu le-ai spus cu inima buna, ci in bascalie (fie-mi iertat cuvantul). Nu ai semanat cu darnicie, nu a rasadit nimic... Trebuia sa imi spui mai intai cum sa fac sa ajung la masura rugaciunii!
Aici ai dreptate, ca ma bag unde nu imi fierbe oala, dar cred ca asta este o boala contagioasa pe acest forum!
Pai de ce sa nu ii spun sa se roage pentru mine? Sa se roage, frate, ca mult pretuieste rugaciunea unuia pentru altul! Daca ma rog eu pentru mine sa imi fie bine, sa fiu sanatoasa si la punga groasa, ce mare branza am facut?!
|