glykys |
08.02.2010 23:10:00 |
Citat:
În prealabil postat de maria32
(Post 209922)
Te rog frumos sa nu te superi pe mine dar ai putea sa raspunzi ceva mai concret? mai clar? ca nu prea inteleg la ce te referi? Sa-mi fie cu iertare dar chiar nu pricep.
|
Scuze, am fost prea generala. Mie mi se pare ca noi toti ne inchipuim mult prea multe si facem diverse scenarii, punandu-ne in diferite ipostaze general umane, dar imaginare, in loc sa il lasam pe Dumnezeu sa lucreze in viata fiecarui om, care, dupa cum am mai spus, este structurat diferit sufleteste unul fata de celalalt. Si eu am fost indragostita de cineva mai necredincios si mi-am pus aceleasi probleme, insa am realizat, in final, ca jertfa (de orice fel) nu o facem noi, ci Dumnezeu, care ne da sau nu puterea asta. Degeaba facem noi planuri, care intr-o secunda se pot darama precum niste castele de nisip. Pana sa ajungem si la aceasta experienta, lucrurile stau cam asa cum explica Jane:
"nu are nici un rost, numai stam aici si scriem science-fiction cand de fapt singurul lucru adevarat e ca habar nu avem si ca nici nu avem cum sti daca nu incercam. Dar nici nu obliga nimeni sa incercam."
|