![]() |
Tot mai multi oameni spun cu un ton de deznadejde ca e foarte greu sa te mantuiesti in zilele noastre tulburi,pentru ca sunt prea multe ispite,s-a racit dragostea de semeni,s-a inmultit faradelegile.Duhovnicul meu spune ca multi vom pierde mantuirea pentru neiertatrea aproapelui.
Este intr-adevar pentru a obtine matuirea ne trebuie staruinta , grija neintrerupta pentru salvarea sufletului nostru, caci de acest lucru depinde viitorul nostru cel vesnic si fericirea noastra cea fara de sfarsit. De aceea si Sfantul Ioan Gura de Aur recomanda: "Sa nu cerem deci bogatie, nici sa fugim de saracie, ci mai inainte de toate sa se ingrijeasca fiecare de sufletul sau si sa-l faca potrivit si fata de aceasta iconomie a vietii prezente si fata de calatoria din cele de aici" (Omilia 4). |
Citat:
"Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi ? Nădăjduiește în Dumnezeu, că-L voi lăuda pe El; mântuirea feței mele este Dumnezeul meu". (Ps.42,6-7 ) dar să nu uităm că"Judeca-va lumea întru dreptate și popoarele întru adevărul Său"( Ps.95, 11 ) . |
Citat:
|
Citat:
|
Multi chemati ,putini alesi!
|
[quote=lacrimi;206856]
Citat:
|
[quote=voxdei55;209538]
Citat:
toti isi sustin parerea si catolicii cred ca raiul le este rezervat si neo-protestanti mai ales, doar la nivel declarativ sunt mai indulgenti Mi se pare normal sa imi sustin ideea, daca sunt adeptul unei credinte sunt pt ca o cred adevarata, altfel si-ar pierde sensul Cred ca ortodoxia e plinatatea dar in ceea ce priveste mantuirea, las totul pe seama Celui ce o poate da |
[quote=danyel;209546]
Citat:
|
Citat:
Aceasta nu tine de noi. De noi tine doar a vietui potrivit Sfintei Scripturi si indemnurilor Sfintilor Parinti. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:31:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.